Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
23.5.13 19:53

Janina, je asi blbost Ti v takove tezke chvili prat vse nejlepsi k zitrejsimu svatku. No, co se Tve bolestive ztraty tyce, tak ono Ti bohuzel nezbyde nic jineho, nez jit dal. Asi si rikas, ze se mi to snadno rika, ale ja sama prisla o miminko pred 3 mesici. Pravda, tesne pred porodem a tak jsem nemela moznost svou dcerku poznat, ale ver mi, bolest je to strasna i tak. Neni dne, kdy bych na malou nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.5.13 20:03

A jak se s tim vyrovnat? Ja se na smrt divam pozitivne, takze me pomahaji myslenky typu: male je lepe v nebicku, treba by se tu trapila.. no, nevim, co se stalo, ale chci verit tomu, ze proste to tak melo byt. Tvuj synek by se s tou epilepsii akorat trapila a tak je jeho dusicce urcite mnohem lepe, i kdyz Tebe to trapi. Sama jsem si nedokazala predstavit, jak se musi citit maminky andilku, ale uz vim, o cem ta bolest je… hlavne ji neskryvej.. dej te bolesti pruchod. Neboj se pridat do nejake skupiny maminek andilku. Me jedna takova uzavrena skupina primo tady na emiminu take pomohla. Nechces se k nam pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.5.13 20:05

AHOJ JENŽE VĚDĚT JAK JAK TAČÍT ZNOVU ŽÍT KLUK TADY ŽIL 6 LET BYLA JSEM NA NĚM DOST UPNUTÁ A ON MĚ OPUSTIL PROČ ZROVNA JAAA JAK SE VYROVNAT STIM A NEMÍT VÝČITKY, ŽE SE TO STAT NEMUSELO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.5.13 20:10

KDYŽ TEN KLUK BYL HODNĚ NEMOCNÝ MĚL MOZKOVOU OBRNU, TĚŽKOU MENTALNÍ RETARDACI, EPILEPSIE, LEDVINU KTERA MU NEFUNGOVALA BOHUŽEL ANI NEMOHL MLUVIT TAK MU HROZIL VOZIČEK JE TO DĚSNY TY LEKY NA NĚJ NEZABIRALI TOLIK TO BOLI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
23.5.13 20:23

@jajinka123 moc mě to mrzí :hug: :hug: :hug: @trpaslinka má pravdu přijd k nám do skupiny, mě tam hodně pomohly „prázdná náruč“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
23.5.13 20:38

Ahoj janina12! Je mi ľúto čo teraz prežívaš. Tak strašne ľúto, ale jak ti pomocť? Mne pomohla kamarátka-psycholožka. Ver tomu že všetko zlé je na niečo dobré. Ja viem, je to ťažké, všetko sa v tebe búry všetky emócie ale musia von. Ak chceš plakať, plač. Ak chceš kričať, krič. Ak potrebuješ niečo rozbiť, tak rozbi. Potrebuješ sa vyrozprávať, tak rozprávaj… Ak budeš chceť a ja budem mať tú silu, pomožem ti. Asi to, čo píšeš sa stalo teraz nedávno. Ver tomu že bude dobre. Zabudnúť sa neda ale časom to bude lepšie a ty sa na to pozrieš inými očami. Posielam ti hodne, hodne síl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.5.13 09:44

@jajinka123 Pláču tady a moc mě to mrzí, i já jsem maminkou andílka. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
24.5.13 18:10

Maminky nejsem maminkou andílka, nedovedu si ani představit jakou šílenou bolest musíte prožívat a jak musíte být silné. moc vám přeju všem, at je časem bolest co nejmenší, at vše zvládnete, přeju vám moc sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
25.5.13 07:12

Ahojky, nevíte jak se zbavit zlých snů o andílkovi? Už párkrát se mi zdálo o tom, jaké by to bylo, kdyby žil..říkám si, že když to tak skvěle zvládá holčička, proč to tak nemohl zvládnout i on :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.5.13 08:53

@Králičice Ahojky, napadá mě, rozloučila si se s jeho dušičkou, respektive nechala ji v klidu odejít? Hodně lidí má s tímhle problém a pak ta dušička se od tebe nemůže odpoutat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
25.5.13 09:10

@Borůffka - myslím, že ano.. když odešel, vzala jsem to relativně klidně-musela jsem být silná pro holčičku..díky bohu je malá v pořádku a já si říkám, jaké by to bylo, kdyby tu byli dva.. Až teď nám skončilo období, kdy jsme každý týden min. jednou byli u doktora a já mám čas přemýšlet.. možná jen to je ta chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
25.5.13 09:11

Je fakt, že včera jsem potkala sestřičku z jip a možná proto ten sen.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
25.5.13 09:21

Je ten sen opravdu tak zly? Treba Te jen Tvuj andilek navstevuje ve snu, aby Ti dal najevo, ze je tu stale se svou sestrickou a dava na ni pozor? I kdyz jako prvni me take napadlo to, jestli jsi se s nim rozloucila a usmirila se s jeho ztratou. Ze jsi silna pro dceru neznamena, ze jsi se s tim usmirila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
25.5.13 09:25

@trpaslinka - zdálo se mi o tom, jaký by byl velký..jací by byli spolu..těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.5.13 18:42

@Králičice ahojík. Skús sa s ním rozlúčiť. Keď pojdeš spať, zavri oči a tak jak sa ti sníval tak si ho vybav pred sebou a skús mu povedať čo máš na srdci. Ale rozlúč sa s ním. Myslím že takto sa ti s malým bude snívať naposledy. Ja som sa takto lúčila s babičkou. Už sa mi s ňou sníva len raz za čas, ale vždy keď ma na niečo upozorňuje (snívalo sa mi sňou noc pred mojou havárkou atď.) Skús to a uvidíš! Budem držať palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová