Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@densis píše:
@chatline Děkujeme, ale rádi bychom chlapečka, pro holčičku máme vybráno jméno Viktorie
Budu vám moc držet palečky! A ať je to chlapeček nebo holčička, tak hlavně aby bylo vše v pořádku, miminko i maminka prospívali jen v lásce, zdraví a štěstí!!! ![]()
Tohle by se nemělo stávat
vůbec si to nedovedu představit…sestra od mojí švagrové teď přišla o miminko, je to pár dní. Byla v termínu a měla jít na příjem do porodnice, zbalená, nachystaná, že bude mít brzo miminko u sebe…na ultrazvuku však zjistili, že miminko už nežije. Je mi z toho úplně zle, musí to být hrozně těžké. Druhý den, pak musela miminko porodit.Je mi z toho moc smutno.
Všem maminkám které přišly o svoje miminka posílám moc a moc sil ![]()
Ahoj Denpry, narazila jsem na tvoji diskusy, když jsem hledala někoho v mojí situaci…Bohužel mám skoro 10.měsíčního chlapečka, který nemá žádnou šanci na přežití…má těžkou neoperovatelnou srdeční vadu a dokonce nejde udělat ani transplantace, protože už má hodně zničené plíce. Když mi doktoři řekli v jeho dvou měsících, že Vojtíšek nemá šanci, ať ho dám do ústavu, abych ho neviděla umírat…Samozřejmě bych to vživotě neudělala, je to můj chlapeček, moje krev. Nikdy bych ho nenechala samotného..bez lásky bez obětí. Vzala jsem si ho ihned domu. Lékaři mi to strašně vymlouvali. Lékaři mu dávali půl roku života. Málem se jim to vyplnilo..v jeho 6.měsících chytil kašel a málem to nezvládl. Je to ale silný človíček a chce bojovat, vím to.Chce tu s námi být tak dlouho jak to jen půjde. Malý Vojtíšek nesmí nic chytit, jakákoliv sebemenší nemoc by ho zabila…takže já jen čekám a bojím se každého dne…chodím spát se strachem, zda-li další den proběhne v klidu jako ten dnešní. Celá rodinka se snažíme užít si Vojtíška co nejvíce to jde.....Ale teď k tobě…Moc tě obdivuji jak to zvládáš a že čekáte miminko…Moc ti to přeji…z celého
…a konečně moře štěstí, i když rána v srdíčku bude bolet na vždy…ani si to nedovedu představit a sama se bojím, že to jednoho dne nezvládnu…Snad se nezlobíš, že jsem sem napsala..
Můj popisek mluví za vše..dnes v noci to prohrálo moje děťátko.. ![]()
@Králičice píše:
Můj popisek mluví za vše..dnes v noci to prohrálo moje děťátko..
@Králičice píše:
Můj popisek mluví za vše..dnes v noci to prohrálo moje děťátko..
Moc mě to mrzí…a bolí mě to s tebou…Drž se… ![]()
Přeji vám hodně síly a štěstí v dalším životě. S velkou úctou
Narodilo se mi mrtvé miminko, udělalo mě svým životem v mém bříšku nesmírně šťastnou. Děkuji za to, že tu se mnou mohlo chvíli být.
Me umrel chlapecek23listopadu2012termin poroodu jsem mela19unora 2013,byla to zanedbana preklampsie ze strany lekare
@kralicice:holka moc me to mrzi a vym jake to je kdyz umre mimi, mi se o nej snazily skoro 3roky a pak dostanu nejakou bblou preklampsii a vsechno je vhaji(me ho zabila ta nemoc doktori rikaly ze kdy by me muj gyn. poslal do nemocnnice o par dni driv tal sme mohly zit oba)co se stalo tvemu mimiskovi?(doufam ze nevadi ze se ptam)
Zrovna dnes si jedem pro urrnicku s nasim chlapeckem(naroodil se mrtvy a mel jen 600g-pry skrz ttu preklampsii, pripadne mi to hnus -narodi se mrtvy a uz na nem nekdo vydelava-cena pohrbu 6000kc-nejde mi o penize ale myslim si ze u tak maleho miminka by si meli rozhodovat rodice jestli ho chteji pohrbit-a ja bych ho urccite pohrbit nechala)
Ahoj dievčátá! Moc ma mrzí, keď čítam takéto príbehy hoci sú to práve oni, čo mi pomáhajú dať sa nejak dokopy. Aj ja som bohužial jedna z vás. Umrel mi syn ešte v brušku 37tt. Filip sa nám narodil 13.11.2012 po bezproblemovom tehotenstve. Čo sa stalo neviem. Šla som normálne na kontrolu a už mu nebilo srdiečko. Kým som pochopila čo sa deje tak to trvalo pár desiatok minút. Manžel v robote…proste hrúza. Porod príšerný ale aspoň som mala už muža u seba a ten ma podržal. I teraz mi je oporou. Som nesmierne šťastná že ho mám!
Všetkým vám, čo ste prišli o miminko prajem hodne hodne sil aby ste mohli ísť ďalej. A aby ste sa čoskoro radovali z ďalšieho miminka ak sa rozhodnete že je ten správny čas…