Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímalo by mě,kdo má doma taky Pepu a bude v sobotu slavit jeho svátek?
Máte už nějaký dárek a jak u Vás bude sváteční den vypadat?Zajímalo by mě,jestli třeba pojedete na pěkný výlet,nebo oslavence překvapíte nějakým dobrým obědem apod.Uvítám tipy,rady,nápady,aby to u nás zase nebyl tereotyp ![]()
Ahoj,tak ja mam taky Pepu,no premyslela jsem ze ho pozvu na veceri a koupim mu naky retizek ![]()
Pepa je strejda - skoro jedinej z rodiny, ke kterýmu mám super vztah (a k tomu má ve stejný den narozeniny) a dostane pivní výčep
bude z toho nadšenej ![]()
Příspěvek upraven 20.05.11 v 22:59
je jeste zes mi to pripomnela, asi bych zapomnela
. manzel je Josef. Od rana do vecera - vlastne 24 h. litam kolem mimca a nic jineho v hlave nemam
. Ja mam 21.3 narozeniny, tak to „oslavime“ spolecne. Stahnem si nejaky film a kdyz budou obe deti spat, tak se na nej mozna i podivame ![]()
Ahoj! Taky mám doma Pepču a mám pro něj voucher na relaxační masáž, bolí ho z práce záda tak si aspon odpočne
![]()
Taky mám doma Pepču jsem se zeptala co by si přál…odpověď zněla orchidej
tak ji dostane,miluje totiž kytky ať už kvetoucí nebo ne
Ahojky,taky mám doma Pepču.Loni dostal k svátku dcerušku,no a originálnější dárek už asi nevymyslím
.takže oslava bude každopádně ![]()
boubelka76 píše:
Ahojky,taky mám doma Pepču.Loni dostal k svátku dcerušku,no a originálnější dárek už asi nevymyslím![]()
.takže oslava bude každopádně
ahojky,
le je to nespravedlivé, jak se Josefům podstrojuje
Já mám Pepu bratra, otce i dědu a jejich svátek byla málem celorodinná sešlost, oběd, dárky, atd. Že já i mamka jsme Marie, na to už se v září zcela a naprosto kašlalo. ![]()