Budete slavit Josefa?

16557
15.3.11 11:42

Budete slavit Josefa?

Zajímalo by mě,kdo má doma taky Pepu a bude v sobotu slavit jeho svátek?
Máte už nějaký dárek a jak u Vás bude sváteční den vypadat?Zajímalo by mě,jestli třeba pojedete na pěkný výlet,nebo oslavence překvapíte nějakým dobrým obědem apod.Uvítám tipy,rady,nápady,aby to u nás zase nebyl tereotyp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
15.3.11 11:50

Ahoj,tak ja mam taky Pepu,no premyslela jsem ze ho pozvu na veceri a koupim mu naky retizek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.11 11:56

Pepa je strejda - skoro jedinej z rodiny, ke kterýmu mám super vztah (a k tomu má ve stejný den narozeniny) a dostane pivní výčep :) bude z toho nadšenej :lol:

Příspěvek upraven 20.05.11 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.3.11 12:36

je jeste zes mi to pripomnela, asi bych zapomnela :oops: . manzel je Josef. Od rana do vecera - vlastne 24 h. litam kolem mimca a nic jineho v hlave nemam :mrgreen: . Ja mam 21.3 narozeniny, tak to „oslavime“ spolecne. Stahnem si nejaky film a kdyz budou obe deti spat, tak se na nej mozna i podivame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.3.11 12:43

Ahoj! Taky mám doma Pepču a mám pro něj voucher na relaxační masáž, bolí ho z práce záda tak si aspon odpočne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
15.3.11 13:04

Taky mám doma Pepču jsem se zeptala co by si přál…odpověď zněla orchidej :mrgreen: tak ji dostane,miluje totiž kytky ať už kvetoucí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
15.3.11 13:56

Ahojky,taky mám doma Pepču.Loni dostal k svátku dcerušku,no a originálnější dárek už asi nevymyslím :think: :lol: .takže oslava bude každopádně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.3.11 15:38
boubelka76 píše:
Ahojky,taky mám doma Pepču.Loni dostal k svátku dcerušku,no a originálnější dárek už asi nevymyslím :think: :lol: .takže oslava bude každopádně :mavam:
:palec: Krásnej dárek,škoda,ten se mi asi nepovede :oops: A ssyn by byl jako pokračovatel rodu ještě lepší :potlesk: Můj Josífek se tuhle v obchodním centru zastavil u saténových trenýrek-na jedný nohavici je Bart Simpson,na druhý zas Líza,tak mu je asi koupim :think: A stojej jen 150 kč :lol: A aby to nebylo málo,tak ho asi pozvu ještě někam do pizzerie na večeři a nebo na sobotu naplánuju nějaký zajímavý výlet,podle počasí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
15.3.11 16:57

ahojky,
le je to nespravedlivé, jak se Josefům podstrojuje :-) Já mám Pepu bratra, otce i dědu a jejich svátek byla málem celorodinná sešlost, oběd, dárky, atd. Že já i mamka jsme Marie, na to už se v září zcela a naprosto kašlalo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný