Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jich měla plnou zahradu - většina byla už bílá, dneska sněží, na zahradě je pěkná peřina, asi je po nich.
Manžel je nadšenec do přírody a tvrdí, že ještě budou, asi jich nebude tolik, ale být by měly ![]()
No u nás na Novojičínsku „jen“ leje, ale babi viděla ve zprávách, že na Liberecku i sněží ![]()
My jsme je ještě měli žluté a některé nerozkvetlé…
Veruš1 píše:
Manžel je nadšenec do přírody a tvrdí, že ještě budou, asi jich nebude tolik, ale být by měly
Budu tomu věřit! Já potřebuju jen 400 ![]()
U Vás lije a my v Opavě můžem jít sáňkovat, za chvilku to tam máte taky ![]()
U nás už skoro odkvetly. Třeba někde, kde je horší počasí, pokvetou. Ale to bude na málo místech.
Bydlím ve Středočeském kraji.
pampelisky jsou furt az do podzima, ale málo - na venecek asi jo, ale na med teda nevim
ww píše:
No u nás na Novojičínsku „jen“ leje, ale babi viděla ve zprávách, že na Liberecku i sněžíMy jsme je ještě měli žluté a některé nerozkvetlé…
na Trutnovsku taky chumelí… teda dneska už ne,ale včera to byla chmelenice jak v zimě…
Sníh taje a pampelišky vypadají v poho, mám jich kolem baráku plno, už se těším až tu najede buldozer a srovná mi terén ![]()
Tak ja varim momentalne pampeliskovyho medu nekolik litru denne, ale specham , uz dlouho nebudou, takze na med je to tak jeste tyden, maximalne 14dni.
Holky trochu mimo, ale můžu se zeptat, jak děláte ten pampeliškový med ?? ![]()
Ahoj holky
Já jsem se včera chystala na pampeliškový med, ale přijela rodina z daleka tak jsem nic nepozbírala… A teď má dlouho pršet
Co myslíte, pokvetou ještě???? Babi mi tvrdí, že už ne 
Prší a asi ještě dlouho bude