Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji koupit nebo vyrobit dárkový koš pro paní k 60.tinám.
Ale nepotřebuji za něj utratit majlant. Kam byste šly pro koš nebo pro jeho obsah? Mám na mysli potraviny (čaj, alkohol, kafe, tvrdej salam apod.)
Já bych ho udělala sama, šla bych do abchodu a brala věci v akcích, záleží na tom co má ráda. Dala bych tam vaječnej konak- ten maji v akci v albertu. Pak nějaký čaje, kafčo, různý sušenky a nějaký ty slaný pochutiny, pokud má ráda nebála bych se různých tunáku a sledu v konzerve…
Rozhodně vyjde levněji než koupený.
taky bych to udelal sama, taky to tak delam
uz proto ze v tech hotovejch kolikat byly veci prosly zarucni lhutou ![]()
kupuju tam susenky, olivy, salam, dobry syr.. zalezi co ma babi rada - ja delala i dia kos - a kolik za to muzes utrat.. moznosti je asi milion ![]()
kosik nebo darkovou krabici mam vetsinou doma a celofan a masli koupis treba v kvetinarstvi ![]()
Mě se taky osvědčilo udělat si koš doma… ale nedělám klasický koš, na to nejsem dostatečně šikovná.
Koupím větší bonboniéru (nebývá ani drahá, pokud to není něco značkového - např. Figaro), na tu bonbonieru položím (nebo přilepím průhlednou páskou, když to nechce držet) věci co nakoupím - láhvinku (pro starší paní bych také zvolila něco sladšího), nějaké sušenky, konzervu, záleží co má ráda - pokud to víš. A to vše pak zabalím do celofánu a vypadá to jako obrovský bonbon, takže je to po obou stranách chycené stuhou.
viz obrázek, který je stažený z netu, já to většinou ale dělám do celofánu, ať jde vidět co tam je! ![]()
my dělali koš nedávno. Koupili jsme koš(spíše taková miska) asi za 35 kč a do toho jsme naskládali různé dobroty. Medovinu, olivy, čokoladu, čaje , sušenky, kandované ovoce. Inspiraci jsem hledala různé na netu. a moc se mi líbí čokolády např. v dm od alnatury. a koukala sjem v bille měli takové malé dárkové sálámy kolem 30kč.
Ten koš se dá udělat na přijatelnou cenu. Nikdy bych to v obchodě za tu cenu nekoupila
jak hodně tu paní znáš ??? víš co má ráda ??
dělám je pravidelně na Vánoce babičce a dědovi…
ale krabici hezky obalím papírem a do toho skládám mňamky…
a kupujeme tam takové „fajnovější“ věc…bomboniéru, drahou šunku, lepší čaj, lepší kafe…prostě věci, které víme, že mají babička s dědou rádi…
narovnám a pak přetáhnu celofánem…a dám mašli
A ted to nejdulezitejsi.
Kde se kupuje celofan! Ja jsem se domnivala, ze v papirnictvi, prosla jsem tri velke a nikde nemaji. V drogeriich DM atd. take ne. V Bille a Albertu se prodavacky strasne divily, proc se ptam, ze to nevedou.
@tulipán já ho koupila v Albertu, měli ho celou roli mezi balicími papíry, původně sem chtěla koupit stříbrný balicí papír a jaké bylo překvapení když sem to doma rozmotala a byl to průhledný celofán ![]()
@Kriss Tina Ja jsem tam krouzila a hledala, jeste na informacich jsem se pro jistotu byla zeptat
a pry nevedou. Diky, zkusim se kouknout u balich papiru.
Ja ho videla v Kauflandu taky u balících věci.
Jinak u nás ho maji v papírnictví normálně… Nebo takové ty obchůdky pro sikovne ruce a tak…
Jo jo zkuste se zeptat, my to v květinářství máme, různé velikosti. Skoro nikoho to nenapadne ![]()
@Enicka píše:
Jo jo zkuste se zeptat, my to v květinářství máme, různé velikosti. Skoro nikoho to nenapadne
A kupuje se na metry nebo jsou hotove kusy?