Dárkový koš

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
3.5.11 08:33

Dárkový koš

Potřebuji koupit nebo vyrobit dárkový koš pro paní k 60.tinám.

Ale nepotřebuji za něj utratit majlant. Kam byste šly pro koš nebo pro jeho obsah? Mám na mysli potraviny (čaj, alkohol, kafe, tvrdej salam apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
3.5.11 09:00

Já bych ho udělala sama, šla bych do abchodu a brala věci v akcích, záleží na tom co má ráda. Dala bych tam vaječnej konak- ten maji v akci v albertu. Pak nějaký čaje, kafčo, různý sušenky a nějaký ty slaný pochutiny, pokud má ráda nebála bych se různých tunáku a sledu v konzerve…
Rozhodně vyjde levněji než koupený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.5.11 09:04

taky bych to udelal sama, taky to tak delam :wink: uz proto ze v tech hotovejch kolikat byly veci prosly zarucni lhutou :jazyk:
kupuju tam susenky, olivy, salam, dobry syr.. zalezi co ma babi rada - ja delala i dia kos - a kolik za to muzes utrat.. moznosti je asi milion :lol:
kosik nebo darkovou krabici mam vetsinou doma a celofan a masli koupis treba v kvetinarstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
3.5.11 09:46

Mě se taky osvědčilo udělat si koš doma… ale nedělám klasický koš, na to nejsem dostatečně šikovná.
Koupím větší bonboniéru (nebývá ani drahá, pokud to není něco značkového - např. Figaro), na tu bonbonieru položím (nebo přilepím průhlednou páskou, když to nechce držet) věci co nakoupím - láhvinku (pro starší paní bych také zvolila něco sladšího), nějaké sušenky, konzervu, záleží co má ráda - pokud to víš. A to vše pak zabalím do celofánu a vypadá to jako obrovský bonbon, takže je to po obou stranách chycené stuhou. :-) viz obrázek, který je stažený z netu, já to většinou ale dělám do celofánu, ať jde vidět co tam je! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.11 10:16

my dělali koš nedávno. Koupili jsme koš(spíše taková miska) asi za 35 kč a do toho jsme naskládali různé dobroty. Medovinu, olivy, čokoladu, čaje , sušenky, kandované ovoce. Inspiraci jsem hledala různé na netu. a moc se mi líbí čokolády např. v dm od alnatury. a koukala sjem v bille měli takové malé dárkové sálámy kolem 30kč.

Ten koš se dá udělat na přijatelnou cenu. Nikdy bych to v obchodě za tu cenu nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.5.11 11:59

jak hodně tu paní znáš ??? víš co má ráda ??

dělám je pravidelně na Vánoce babičce a dědovi…

ale krabici hezky obalím papírem a do toho skládám mňamky…
a kupujeme tam takové „fajnovější“ věc…bomboniéru, drahou šunku, lepší čaj, lepší kafe…prostě věci, které víme, že mají babička s dědou rádi…

narovnám a pak přetáhnu celofánem…a dám mašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16353
4.5.18 15:19

A ted to nejdulezitejsi. :lol: Kde se kupuje celofan! Ja jsem se domnivala, ze v papirnictvi, prosla jsem tri velke a nikde nemaji. V drogeriich DM atd. take ne. V Bille a Albertu se prodavacky strasne divily, proc se ptam, ze to nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
4.5.18 15:34

@tulipán já ho koupila v Albertu, měli ho celou roli mezi balicími papíry, původně sem chtěla koupit stříbrný balicí papír a jaké bylo překvapení když sem to doma rozmotala a byl to průhledný celofán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16353
4.5.18 15:41

@Kriss Tina Ja jsem tam krouzila a hledala, jeste na informacich jsem se pro jistotu byla zeptat :lol: a pry nevedou. Diky, zkusim se kouknout u balich papiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.5.18 15:44

Ja ho videla v Kauflandu taky u balících věci.
Jinak u nás ho maji v papírnictví normálně… Nebo takové ty obchůdky pro sikovne ruce a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.5.18 15:51

Já ho kupuju u nás v květinářství, tam mají různě veliké ;)

• Citovat
  • Upravit
1709
4.5.18 17:04

V květinářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16353
4.5.18 18:19

@Jančakecalka @Enicka Kvetinarstvi zkusim, to me nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
4.5.18 20:30

Jo jo zkuste se zeptat, my to v květinářství máme, různé velikosti. Skoro nikoho to nenapadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16353
4.5.18 20:40
@Enicka píše:
Jo jo zkuste se zeptat, my to v květinářství máme, různé velikosti. Skoro nikoho to nenapadne :)

A kupuje se na metry nebo jsou hotove kusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný