Sedačka Manstad - jak vyčistit?!

1079
30.4.11 21:31

Sedačka Manstad - jak vyčistit??!!

Nemáte někdo prosím zkušenosti s tím jak vyčistit sedačku Manstad z IKEA??!! Když se pokusím skvrnu vyčistit vlhkým hadříkem nebo houbičkou tak nejen, že to nevyčistím, ale ještě navíc tam zůstane zesvětlený flek. Máte někdo nějaký trik jak se tomu vyhnout??? Díky za tip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
30.4.11 22:25

odstraňovač skvrn :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.5.11 09:10

máš nějaký vyzkoušený??? Ta sedačka nesnese jakékoliv mechanické čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.11 09:13

Taky jí máme a sem z toho nešťastná.
Fakt to dělá to co píšeš-flek nevyčistím a zůstane vyšisovaná skvrna.taky sem to brala jen vodou a švédskou utěrkou-žádnou chemku sem si tam dát netroufla,když jen voda udělá flek :pocitac:

Ptala sem se v Ikee jak to čistit a tam mi tvrdili že vlhkým hadříkem se saponátem a když sem jim řekla,že to i vodou šisuje,tak prý at to přivezu,že to vyreklamujou.

no jo ale rozkládej to znova a vez to tam žejo :zed: :zed: :zed:
No u nás to asi dopadne tak,že jí nechám znova potáhnout u čalouníka nějakou lepší látkou,protože po dvou letech vypadá jak na vyhození :cert:

Prostě ta látka je šmejd :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.5.11 09:18

Ahoj,
polštáře jsem bez debat vyprala a šlo to, barva je stejná a fleky nikde. Jinak potah čistím vodou s jarem, naštěstí to nešisuje ani nezůstávají fleky. Kdyby šel sundat, tak jde taky do pračky.
Jinak my ji máme stabilně rozloženou a je na ní prostěradlo na postel s tou gumou, tak ho pak sundám, vyperu a dám jiné.
Nic lepšího mě zatím nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.11 09:26

Tobě se ty polštáře vejdou do pračky? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.11 09:27

A máš tu tmavou,nebo tu béžovou?
Béžová je totiž v pohodě(maj jí známí) šisuje jen ta tmavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.5.11 09:30
pate81 píše:
Tobě se ty polštáře vejdou do pračky? 8-o 8-o 8-o

Mám tu béžovou a polštáře jsou na zip, sundala jsem jen ten potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.11 09:36

Vidíš sem blbá :oops: to mi vůbec nedošlo

Lituju,že sme taky nešli do tý béžový,ta tmavá je fakt hrozná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.5.11 09:38

My tu tmavou měli v předchozím bytě, kde jsme byli v podnájmu, takže jsem věděla, že už nikdy víc.
A kombinace děti a pes je příšerná.
Zip našla náhodou dcera, já ho nehledala, prostě objevila kouzlo otvírání zipů a kde byl, tak rozepínala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.5.11 18:47

my máme právě taky tu tmavou :zed: , je to šílený. Jediný co jsem vyčistila bez vyšisování tak rozlitý kafe, takže už jsem se zoufalství přemýšlela, že vodu vždycky kávou obarvím :lol:
Zipu na polštářích jsem si všimla ale přiznám se, že mám strach ty potahy vyprat. Jedině s přídavkem černé barvy. Bojím se, že by ta barva pustila úplně nebo by zůstaly flekatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Polsonside
19.12.11 20:39

kvalita/pevnost

Ahoj, pořídil sem nedávno tuto sedačku v béžové variantě v akci za necelých 5 tisíc korun českých a musím jednoznačně dát najevo, že sem naprosto spokojený a i za cenu 10 000 bych určitě do ní šel znova. Svůj dotaz ale směřuji k pevnosti konstrukce, konkrétně výsuvné části, při ulehnutí pokaždé jemně loupne a já mám strach provozovat nějaké sexuální aktivity, přeci jen velká část je vyztužena dřevem. Prosím o nějakou zkušenost z praxe všechny co na této sedačce denně ulehají a případně ukájí své chtíče, drží to nebo neriskovat?
Má váha 85kg, partnerka 65kg.
Díky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ToniB
3.1.12 22:35

Akcni cena

Zajimalo by me, kde se da koupit za 5000 kc.

• Citovat
  • Upravit
Polsonside
3.1.12 22:40

Nedá, to byla dočasná akce znovuotevření Černého Mostu.
Taky bych rád odpověď na výše položenou otázku od majitelů této pohovky.

• Citovat
  • Upravit
pebeew
7.1.12 21:00

Naprosto v pohode se to da.. uz 3 roky takto zatezovana u nas a to mame i o 15 kg vice v souctu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný