Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi, jsem udělala blbost. Vzala jsem kýbl s vodou mýdlo a vydrhla jsem naši pohovku. Jenže, teď když nad tím tak uvažuju, jestli se tam neudělají fleky od toho jak bude schnout
Vodou jsem nešetřila. Máme sedačku z ikea. Potah se mi nevejde do pračky
jinak bych ho tam prostě dala… Uf, doufám že to nebude ještě horší než předtím. Co myslíte? Udělala jsem botu?
Pokud se ti udelaji fleky tak sundej potah a pořádne ho ve vane ještě vymachej. Mohly by tam byt totiz fleky od toho mydla. Popřípadě ho odvez do čistírny. Mam tez sedačku z ikei, ale potah se mi v pohodě vejde do pračky.
Radši jsem ho sundala. fakt na několika místěch protekl. ten právě vyprat jde, ten je na zip a na dvě části, jenže ten co jsem drhla ne. (teda mně se nevejde do pračky) v létě jsme ho táhli na klepač a myly tam, je to těžký jak kráva, když se to nacucá vodou. a pak to docela proschlo, sluníčko tomu pomohlo, jenže teď teda nevím. Zítra má přijít návštěva, proto jsem se do toho pustila.
no jsem zvědavá, buď to bude stejný jak před tím. (místy fleky) nebo to bude lepší než předtím a nebo poslední možnost ta nejhorší. A to je bude to ještě horší než před tím!
![]()
Peru to ve vane. Takze kdyz tam budou fleky tak to musis vyprat jeste jednou ve vane…