Budou na sedačce fleky?

29.12.15 22:37

Budou na sedačce fleky?

Asi, jsem udělala blbost. Vzala jsem kýbl s vodou mýdlo a vydrhla jsem naši pohovku. Jenže, teď když nad tím tak uvažuju, jestli se tam neudělají fleky od toho jak bude schnout :zed: Vodou jsem nešetřila. Máme sedačku z ikea. Potah se mi nevejde do pračky :pocitac: jinak bych ho tam prostě dala… Uf, doufám že to nebude ještě horší než předtím. Co myslíte? Udělala jsem botu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
29.12.15 22:43

No, spíš ho honem svlikni, ať ti to neprotece do matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.12.15 22:45

Pokud se ti udelaji fleky tak sundej potah a pořádne ho ve vane ještě vymachej. Mohly by tam byt totiz fleky od toho mydla. Popřípadě ho odvez do čistírny. Mam tez sedačku z ikei, ale potah se mi v pohodě vejde do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.12.15 22:47

Jo a taky bych ho sundala ze sedačky… pokud uz neni pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 22:54

Radši jsem ho sundala. fakt na několika místěch protekl. ten právě vyprat jde, ten je na zip a na dvě části, jenže ten co jsem drhla ne. (teda mně se nevejde do pračky) v létě jsme ho táhli na klepač a myly tam, je to těžký jak kráva, když se to nacucá vodou. a pak to docela proschlo, sluníčko tomu pomohlo, jenže teď teda nevím. Zítra má přijít návštěva, proto jsem se do toho pustila. :mrgreen: no jsem zvědavá, buď to bude stejný jak před tím. (místy fleky) nebo to bude lepší než předtím a nebo poslední možnost ta nejhorší. A to je bude to ještě horší než před tím! :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
29.12.15 23:00

Peru to ve vane. Takze kdyz tam budou fleky tak to musis vyprat jeste jednou ve vane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.12.15 23:04

Vyprat ve vaně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie