Proč tu není spousta úžasných deníčků?

10905
29.12.15 18:30

Proč tu není spousta úžasných deníčků?

Údajně tu chybí kvalitní, vtipné, obsahově pestré deníčky na úrovni.
Shodnou se na tom admini i uživatelky a to je co říct.
Vím, proč je nepíšu já.
Proč je nepíšete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7745
29.12.15 18:33

U každého slohu ve škole jsem trpěla, tak proto. Jsem ráda, že už nic takového dělat nemusím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
29.12.15 18:35

Asi nemám vtipné historky a když jo tak si je buď nepamatuju celé, nebo by to vystačilo na pár vět :mrgreen:
o porodu se mi psát nechce to je trapné jak hrom, o snažení taky ne, jsme superplodní a zatím nám vše klape :nevim:
ale můžu něco vymyslet :mrgreen: stejně nikdo nepozná jestli se to stalo nebo ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7346
29.12.15 18:37

Pořád přemýšlím o „školkovém deníčku“…námětů by bylo hafo…i zážitků… :mrgreen: Ale poznalo by se v něm asi hodně zdejších matek…A já jsem milá, nejmilejší. Na pravdu ještě nedozrál čas… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
29.12.15 18:42

Chodila jsem sem uz v dobe, kdy denicky opravdu byly denicky, nefrcely diskuze jako ted, byla jsem v parte holek, kdy kazdy tyden jedna z nas popsala, jak deti rostou, co umi noveho a tak…a pak se pod denickem „kecalo“ ( a nebo tady neskutecne frcel chat, zvlast v nocnich hodinach, to byly casy, ach jo :think: :D )
ted to nahrazuji diskuze, no :-)
a proc nepisu denicky ted? uprimne, nejsem zvedava na hodnoceni " to je des, to je vyumelkovane, to je trapne, mne to nezajima, proc to tady je" a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
29.12.15 18:42

Me bavi psat, ale bohuzel (a zaroven bohudik) se v mem zivote nedeje nic zasadniho, co by me inspirovalo k nametu. Psat „o nicem“ nechci a vymyslet si fikce take ne. Tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.12.15 18:50

Neumím to podat a nic si nepamatuju. Dítěti jsou čtyři roky a dneska jsem zrovna marně přemýšlela, co dostala k minulým Vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.12.15 18:53

Kvalitní, vtipné, obsahově pestré - je to subjektivní, každému se zdá kvalitní či vtipný jiný deníček. Navíc, nejsem si jistá, zda právě ti, co se shodli na tom, že takovéto deníčky tu chybí, nezapomněli, že jsou na webu o miminech a ne na webu tvůrčího psaní :).

Mám zážitků spoustu, ale nějak mě neláká je sepsat :). Mám lepší věci na práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.12.15 18:56

Protože jsem nikdy deníčky sem nepsala. Mám pocit, že by to nikoho nezajímalo. Navíc mám poslední dobou takový nehezký zvyk sepisovat kontroverzní témata a provokovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.12.15 18:58

@Knihomyš že by se už nikdo nechtěl ztrapňovat nebo si v budoucnu případně svůj příběh přečíst vykuchaný a upravený na iděsu? Není možná! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
29.12.15 18:59

Protože jednak nemám tolik času a hlavně jak již bylo zmíněno-nejsem zvědavá na rejpalky, které by mne zkritizovaly, ukamenovaly a když bych se ohradila, tak by mne „setřely“ že když to dám na veřejné forum, tak musím počítat i s negací :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
29.12.15 19:01

Já bych psala, ale nebyly by asi zábavné, to co píši není příliš zábavné. Navíc píši knížku, tj. soustředím se spíš na to.

• Citovat
  • Upravit
29.12.15 19:02

Jednoduchá otázka. Proč? Protože by to tady byla samá hvězdná pěchota. A bejt adminem, tak bych požadoval při zveřejnění ověřený pravý jméno a bydliště a hezky ho pod tím šíleným výtvorem uveřejnil. :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.12.15 19:03

Proč? Protože to neumím.
A proč jich tu je údajně málo? No protože to @Jensina, @neumisa aj. flákají a píší málo… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.12.15 19:03
@strýček sally píše:
Jednoduchá otázka. Proč? Protože by to tady byla samá hvězdná pěchota. A bejt adminem, tak bych požadoval při zveřejnění ověřený pravý jméno a bydliště a hezky ho pod tím šíleným výtvorem uveřejnil. :D ;)

hvězdná pěchota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová