Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Údajně tu chybí kvalitní, vtipné, obsahově pestré deníčky na úrovni.
Shodnou se na tom admini i uživatelky a to je co říct.
Vím, proč je nepíšu já.
Proč je nepíšete vy?
U každého slohu ve škole jsem trpěla, tak proto. Jsem ráda, že už nic takového dělat nemusím. ![]()
Asi nemám vtipné historky a když jo tak si je buď nepamatuju celé, nebo by to vystačilo na pár vět ![]()
o porodu se mi psát nechce to je trapné jak hrom, o snažení taky ne, jsme superplodní a zatím nám vše klape ![]()
ale můžu něco vymyslet
stejně nikdo nepozná jestli se to stalo nebo ne
![]()
Pořád přemýšlím o „školkovém deníčku“…námětů by bylo hafo…i zážitků…
Ale poznalo by se v něm asi hodně zdejších matek…A já jsem milá, nejmilejší. Na pravdu ještě nedozrál čas… ![]()
Chodila jsem sem uz v dobe, kdy denicky opravdu byly denicky, nefrcely diskuze jako ted, byla jsem v parte holek, kdy kazdy tyden jedna z nas popsala, jak deti rostou, co umi noveho a tak…a pak se pod denickem „kecalo“ ( a nebo tady neskutecne frcel chat, zvlast v nocnich hodinach, to byly casy, ach jo
)
ted to nahrazuji diskuze, no ![]()
a proc nepisu denicky ted? uprimne, nejsem zvedava na hodnoceni " to je des, to je vyumelkovane, to je trapne, mne to nezajima, proc to tady je" a tak ![]()
Me bavi psat, ale bohuzel (a zaroven bohudik) se v mem zivote nedeje nic zasadniho, co by me inspirovalo k nametu. Psat „o nicem“ nechci a vymyslet si fikce take ne. Tak proto.
Neumím to podat a nic si nepamatuju. Dítěti jsou čtyři roky a dneska jsem zrovna marně přemýšlela, co dostala k minulým Vánocům.
Kvalitní, vtipné, obsahově pestré - je to subjektivní, každému se zdá kvalitní či vtipný jiný deníček. Navíc, nejsem si jistá, zda právě ti, co se shodli na tom, že takovéto deníčky tu chybí, nezapomněli, že jsou na webu o miminech a ne na webu tvůrčího psaní
.
Mám zážitků spoustu, ale nějak mě neláká je sepsat
. Mám lepší věci na práci ![]()
Protože jsem nikdy deníčky sem nepsala. Mám pocit, že by to nikoho nezajímalo. Navíc mám poslední dobou takový nehezký zvyk sepisovat kontroverzní témata a provokovat ![]()
@Knihomyš že by se už nikdo nechtěl ztrapňovat nebo si v budoucnu případně svůj příběh přečíst vykuchaný a upravený na iděsu? Není možná! ![]()
Protože jednak nemám tolik času a hlavně jak již bylo zmíněno-nejsem zvědavá na rejpalky, které by mne zkritizovaly, ukamenovaly a když bych se ohradila, tak by mne „setřely“ že když to dám na veřejné forum, tak musím počítat i s negací ![]()
Já bych psala, ale nebyly by asi zábavné, to co píši není příliš zábavné. Navíc píši knížku, tj. soustředím se spíš na to.
Jednoduchá otázka. Proč? Protože by to tady byla samá hvězdná pěchota. A bejt adminem, tak bych požadoval při zveřejnění ověřený pravý jméno a bydliště a hezky ho pod tím šíleným výtvorem uveřejnil.
![]()
Proč? Protože to neumím.
A proč jich tu je údajně málo? No protože to @Jensina, @neumisa aj. flákají a píší málo…
![]()
@strýček sally píše:
Jednoduchá otázka. Proč? Protože by to tady byla samá hvězdná pěchota. A bejt adminem, tak bych požadoval při zveřejnění ověřený pravý jméno a bydliště a hezky ho pod tím šíleným výtvorem uveřejnil.![]()
hvězdná pěchota ![]()