Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer přeji,zvažuji koťátka a tak bych se ráda zeptala na vaši zkušenost jak to chodí v praxi s nakrýváním u koček. Zda jezdí kočka ke kocourovi nebo naopak, jak dlouho to trvá, zda se to platí po nakrytí či až po potvrzení, že je kočka březí nebo co když ke spáření nedojde? Jaký je ideální den pro nakrytí když kočka začne mrouskat atd. Poradíte prosím někdo? Ano umím používat gůgl zajímala mě ale vaše praxe
Nechci tu číst rejpavé příspěvky typu „množitelka bezpapíráků“ atd. na to jsem se neptala zajímá mě to jaké je to v praxi a děkuju všem co napíší k věci
Prosím o zachování anonymu je to pro mě důležité nechci aby nikdo věděl co řeším
já myslím, že je tolik opuštěných koček, tak proč vyrábět další ![]()
Nechceš to číst, ale je to pravda… Copak nejsou ulice plné koček? Koukni se třeba do útulku, si připravená na to, že ty malá roztomilá koťátka, co,,vyrobíš'' takhle můžou skončit?
Kočka se vozí ke kocourovi, nejlepší je první den, co se kočka začne mrouskat, aby měli čas si na sebe,,zvyknout,,.U kocoura se nechává cca týden. Peníze se dávají podle domluvy, pokud není kočka březí, většinou je další krytí zdarma-taky záleží na domluvě ![]()
@Anonymní píše:
Takže jí tam nechám týden?dám jim její granule, pelíšek apod? Já myslela, že se spolu nechají třebas 2 hodiny a zase s ní odjedu
Ano, nechá se jí tam na co je zvyklá, a pak si pro ní zase přijedeš.
@Anonymní píše:
děkuju Ti za infotakže si ohlídat první den říje, domluvit se před tím s majitelkou kocoura a pak jí tam dovézt a dořešit detaily nejen finanční?
Ano ![]()