Výměna autoškoly

15883
27.12.15 12:45

výměna autoškoly

Dobrý den - ahoj, nastoupila jsem autoškolu, nejsem v ní spokojená, nevíte, jestli při přechodu z jedné do jiné se hradí autoškole plná platba nebo se něco odpočítává? ( mám za sebou 4 jízdy a jsem spíš vynervovaná )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
27.12.15 12:49

To je brano jako kazda jina firma.
Podle me muzes reklamovat a tak ziskat zpet penize. Je to sluzba jako kazda jina a pokud nejsi spokojena, od toho je ta reklamace. Zkousela jsi vymenu ucitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.15 12:51
@valtřinka píše:
Dobrý den - ahoj, nastoupila jsem autoškolu, nejsem v ní spokojená, nevíte, jestli při přechodu z jedné do jiné se hradí autoškole plná platba nebo se něco odpočítává? ( mám za sebou 4 jízdy a jsem spíš vynervovaná )

zaplatíš si to znovu. To je jak kdybys někde koupila třeba hrnek, nevyhovoval Ti a tys chtěla, ať Ti v jiném obchodě hrnek darují. Takhle to fakt nefunguje. Odcházíš z vlastní volby. Pokud by byla překážka na straně autoškoly, vrací poměrnou část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
27.12.15 12:55

Myslím si, že si to budeš hradit zase celé sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.12.15 12:59

To je naprosto jiste, ze si to budes platit cele znova u jine firmy. Spis jde o to kolik ti vrati penez z teto dosavadni autoskoly, ja bych spise zkusila vymenu skolitele, je-li ta moznost, jinak na tom budes dost tratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.12.15 13:11

Platila bys to znova. Zažádej výměnu instruktora, pokud to jde, nebo to protrp až do konce. Hodně štěstí. :kytka:

Stejně sednout za volant do plného provozu, kde na Tebe každej magor troubí, není žádný med. :? Autoškola je teprve začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.12.15 13:13

To ať tratím, tam na výběr z instruktorů moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.12.15 13:15

Já jsem přecházela, zaplatila jsem si dvě teorie a dvě jízdy, které jsem měla si u nich odjezdila+1000Kč nevratnou zálohu, zbytek mi byl vrácen. A v nové autoškole mi zase odečetli dvě teorie a 2× jízdy, které jsem měla hotové z minulé AŠ. Jsem ráda, že jsem přešla! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.12.15 13:16

@Lucka194 já moc děkuji, já doufám, že taky budu spokojená a nebudu už takhle vystresovaná řvaním a ječením na člověka, který se chce naučit řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.12.15 13:22

@valtřinka zkus to resit s majitelem. Za jedno je skoda prijit o nemale penize a za druhe si nejake rvani ucitel nesmi dovolit. Vsak tvoje penize=jeho vyplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.12.15 13:25

Holky, ten instruktor auto na rovině sám zastavil tak, že já jsem si dala málem do hlavy o palubní desku…a řval tak, že mi bylo zle a je ještě pořád a to jsem měla jízdy v 8 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.12.15 13:37

No raději než zcela změníš autoškolu bych si v té nové vybrané zaplatila jen jednu lekci jízd…abys nebyla překvapená, že je to všude třeba stejný… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
27.12.15 13:38

Tak tohle bych si nenechala libit ani nahodou. Jsi zakaznik a mas to zaplacene. Po takovem chovani bych chtela vratit pomernou cast penez a odesla :cert: Resila bych to s majitelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.12.15 13:45

@valtřinka Nechceš to nejprve řešit s majitelem? Tohle není normální chování, můj instruktor byl moc prima, chválil když se mi zadařilo a když ne, tak jen v klidu upozornil. Občas se asi musel hodně držet (za začátku docela často, já na jeho místě bych to nedala :oops: ), občas něco „žertovně“ okomentoval - ale v klidu! Nebo zkus na instruktora zařvat taky, třeba se vzpamatuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.12.15 13:47

Kamarádka tohle řešila a platila jen nějakou poměrnou částku, smlouvou dané penále či co…určitě nehradila dvě autoškoly v plné výši. Jednalo se o autoškoly v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová