Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě to tak není všude, mám skvělého instruktora, je naprosto v klidu, i když provedu nějakou kravinu ![]()
Myslím, že přestupovat se dá, ale možná na tom nějakou tisícovku tratíš, záleží, jaké má ta autoškola podmínky. Řvát na sebe nenech, to není normální, jsi platící klient a podle toho s tebou mají jednat. Obzvlášť po čtvrté jízdě, kdy ještě nic moc neumíš a jsi pravděpodobně ráda, že ti to při rozjezdu nechcípe.
Pokud nejde vyměnit instruktora v rámci autoškoly, tak přestup. Jsem právě měla v Praze kondiční jízdy a můžu potvrdit, že jsou i instruktoři, co neřvou, ale jsou v pohodě, i když třeba zrovna jedeš v protisměru nebo do jednosměrky ![]()
@valtřinka Jooo, to řvaní a stres znám! Domů jsem chodila s pláčem, jsem do teď ráda, že je to už za mnou a přestoupila jsem!! Instruktor potom uznal, že to možná přeháněl, ale už jsem byla přihlášená jinde, a zavolala jsem to i jeho šéfovi, tak nevím. Myslela jsem si, že to tak chodí u všech AŠ, ale spletla jsem se! U druhé AŠ o 1000% lepší ![]()
Zkus to prvně řešit s majitelem autoškoly, požádej o jiného instruktora a uvidíš. Já měla teda na autoškolu štěstí, oba instruktoři byli zlatí, kdo se mi moc nelíbil, byl flegmatický majitel autoškoly, s ním jsem naštěstí jela jen párkrát. Neřval, ale byl šílenej flegmatik, nechal mě udělat chybu 10× pořád na stejné křižovatce a teprve pak usoudil že pojedeme jinam… Ti ostatní když viděli že dělám tu samou chybu, tak to se mnou celé probrali a před křižovatkou mě upozornili. Na mě kdyby někdo řval, uteču z auta. Naopak manžel dělala autoškolu jinde a jeho instruktor řval, vím že manžel autoškolu taky protrpěl.