Budoucí brigáda s přítelem

Hynek110
3.3.25 17:24

Budoucí brigáda s přítelem

Hezký den všem, předem chci upozornit jen že profil mám zapůjčený od kamaráda. Díky.
Dneska jsem s přítelem jela do práce má nastoupit do nové restaurace, nemají tam ještě sestavený personál. No a pan majitel mi nabídl abych byla jeho pomocná kuchařka brigádně (zatím ) no ALE..já nevím no já řekla že ano, ale jen kvůli tomu aby tam nebyl sám, prostě v prospěch jeho. Nikdy jsem pomocnou kuchařku nedělala, zkušenosti mám akorát na place. Jen mi jde o to že se bojím jaký to bude tam a pak doma..přítel je dominantní já submisivní doma vychazime v pohodě se vším, volný čas trávíme spolu, žádné hádky. Jsme spolu přes rok, no a mě jde o to že mám strach že si to společnou práci pokazime..on je docela nervní potřebuje aby to jelo atd atd to já chápu, jen se do toho ze začátku budu potřebovat dostat. No a taky mi přijde že on z toho moc nadšený není, nebo říkal že je rád a že mu to nevadí že tam bude semnou, jenže má takové narážky jako že mě tam určitě někdo sbalí protože budu na směně kde budou samy muži ( na place ) potom že ho za to urcite budu nenávidět že po mě bude kricet atd atd že potřebuje aby to fungovalo, neříkám, chápu to, z toho ani tak moc strach nemám, spíš mi jde o ten vztah. Myslíte že se to tímhle může zkazit? Podotýkám že do teď trávíme všechen volný čas spolu, z práce mi píše skoro celý den, máme se o čem bavit i ty celé dny, máme společné koníčky, žádné hádky prostě funguje to parádně. :pankac: nebo možná mě napadlo se ho zeptat ještě jestli mu to vážně nevadí, že jsem se mu tam nasackovaz nechtěla a myslela jsem to dobře vůči němu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37217
3.3.25 17:47

Nešla bych do toho. Najdi si brigádu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30409
3.3.25 17:49

To si musíte rozhodnout vy jak to dáte. My s manželem spolu pracujeme už 15 let a pohoda. Ale my se dokážeme skvěle doplňovat, nemáme spolu v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hynek110
3.3.25 17:55

@Aspera to samozřejmě vím. Já si taky myslím že by to mohlo jít v pohodě, ale uvidíme no :)

• Citovat
  • Upravit
9387
3.3.25 17:56
@Hynek110 píše: Více

Tak to zkusite a uvidite no :nevim: skoncit můžeš přece kdykoliv a najdeš si něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
3.3.25 17:58

Nešla bych do toho, to fakt nebude dělat dobrotu. Budete se jen hádat. On na tebe bude v práci ječet, ty si to budeš brát osobně, budete se hádat pak i doma. Ne, tohle není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
3.3.25 18:04

Váš vztah se tím zkazí. Díky za pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 18:08

Celý den ti píše. :pocitac: Už jen proto bych s ním nebyla. Chce tě mít pod kontrolou. Ne, nebude to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
11095
3.3.25 19:17

Líbí se mi věta.. z práce mí píše skoro celý den…To nemá co na práci? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
5.3.25 20:52

Tak jestli tam jdeš jen kvůli němu, vykašlala bych se na to. On se tam bude sám bát, nebo proč bys tam měla být s ním? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5032
6.3.25 06:37

Pokud máš přítele, který je schopný na tebe zvyšovat hlas a dominanci Té manipulovat tak jo…v jedné věci má pravdu.

Vyměníš ho tak za rok, dva za lepšího…nevěříš? Uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hynek110
6.3.25 17:27

@syslomil ne nebo takhle, jde vlastně do nové hospody a zatím nemají kompletní sestav směn ( i s lidma) takže to šéf brigádně zatím nabídl mě, pak popřípadě by mi dal normálně smlouvu, ale jde o to že já nemám řidičák, takže je to celkem problém, to samé by byl problém s dovolenou. Každopádně ani jeden z nás nevi jestli i v ty práci se bude "doplňovat " tak jako napr doma v kuchyni. Tam je to prostě o ničem jiném. Nechci ho v tom nechat samotného, vím že on by mi taky pomohl. Jen jsem o tom dost přemýšlela a hned první co mě napadlo že se nám rozpadne to co mezi sebou máme teď, já když to řeknu blbě jsem splachovací, ne že bych si nechala vše ljbit, umím se dost ozvat když je potřeba ale jo přítel je cholericky a dominant a já jsem opak.

• Citovat
  • Upravit
629
7.3.25 21:03

Ja furt nechapu proc tomu svymu “dominantninu” pritelovi musis delat garde v nove praci? On se boji? Ty kdyz si najdes praci v nove restauraci, tak on taky vezme brigadu uklizece, aby ti tam nebylo smutno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
7.3.25 22:13

Pořád nechápu, že ho nechceš nechat samotného. Když jsem nastupovala do své první práce, taky se mnou nikdo nebyl, ošahala jsem si všechno sama. A to jsem těžký introvert, co má nervy, když musí zvednout telefon. Vlastně neznám nikoho, kdo by nastoupil do stejné organizace, aby tam partner nebyl sám. Přítel mi tedy moc dominantní nepřipadá, když s nástupem do práce potřebuje tvoji pomoc. On by to sám nezvládl, nebo v čem ta pomoc spočívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37217
8.3.25 12:25
@syslomil píše: Více

Dělám daňové přiznání jednomu páru, už asi tři roky a všude pracují spolu. Jako nechápu jak to dělají, že je vždycky vezmou oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí