Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Když zvažuješ psychologa, tak to udělej, sama se v tom budeš plácat. Tohle boužel vypadá na milenu.
Bude v tom jiná a jen si to potřebuje obhájit, že jsi jen ty byla ta špatná.
No to je sice hezký, že tvrdí, že ne. Ono ucho snese vše.
Ale když někdo odkopne manželství se slovy, že už nemiluje…no tak minimálně miluje jinde.
@biedronka105 pro me by to bylo snazší kdyby rekl ze ma jinou. Mam pocit ze se takhle zblaznim 😥
Je mi hrozně jako bych se nemohla nadechnout. Kdybych věděla ze už ho neuvidím ale takhle předávat dítě.
A on je v pohodě, snad i šťastný 😥 😥 a na jednou přijde proste je konec nechci nemiluje tě
No jo, to se bohuzel stava. Mas kamaradky? Konicky? Ted je to cerstve, nemas to zpracovane a musis zit najednou jiny zivot.
Kdyz si vezme dite, tak nesed doma, chod mezi lidi, bav se, zij. Chce to cas ale uvidis ze si zvyknes a zase bude dobre.
To je mi líto, u nás to skončilo takto před rokem po 20 letech manželství. Deti konci střední školy těšila jsem jak se budeme spolu bavit a užívat si zase bez dětí. Začal se chovat divně, přehlížel mě, věcně vzteklý, vyvolával hádky aby mi v hádce mohl říct že se se mnou nedá vydržet, po jedné z hádek že chce rozvod, ale nikoho nemá opakovaně mi to tvrdil, do dvou měsíců to vyplavalo na povrch samozřejmě ve hře paní. Uz jsme rozvedeni, nevzpamatovala jsem se z toho dosud. Preji hodne sil cas snad vsechno trápení vyléčí 🤗
To je hrozný snad i u vás bude lépe.
Jako i já mám podezření že někoho má, i vim kdo. Ale tvrdi že ne. A je strasne ublížený že Za to mohu ja, 😥
Nechapu, ze ti chlapi musi byt takove backory a hovada zbabela. Je to fakt takovy problem rict, ze nas spolecny cas uz uplynul a je na case jit dal, pac uz k sobe nic necitime a zakoukal jsem se jinde? Vsak to se stava. Proc byt hnusny na toho druheho. A uz vubec nechapu, jak si je ty jejich nove baby takove chlapx vazi. Ti chlapi jsou jak pres kopirak. To je snad jen ve filmu, ze chlap se dokaze vzprima podivat sve zene do oci a rict ji, ze potkal jinou.
Ahoj,
Jsme s manželem 7 let- 3 roky manželé.
A před skoro 2 měsíci mi oznámil že mě nemiluje a rozešli jsme se ( máme i dítě což o to je to horší ) ja zvažuji psychologa protože vůbec nevím jak to překonat. Ja i potom jak se ke mě choval, věčně naštvaný, i jen za to ze jsem se na něco zeptala se naštval a byl nepříjemný. Nebo přišel domů a nemluvil se mnou a koukal do mobilu. Žádný fyzicky kontakt přes den musela jsem se doprošovat. Ale nakonec je to moje vina. pry přitom jsem se snažila ptala se co mu je vzdy řekl ze nic.
Taky jsem mela kolikrát blbou náladu neříkám že ne. Ale nepřišlo mi že by jsme měli důvod k rozvodu. I přesto ho miluji a chtela bych aby jsme byli spolu.
Jak to mam překonat?