Co dělat dál v manželství?

Anonymní
2.3.25 14:41

co dělat dal v manzelstvi?

Zjistila jsem, ze ma manzel milenku. jsme spolu 14 let, 4 manzele, mame dve dvoulete deti. potkal ji v praci nekdy kdyz se narodily. musim rict, ze je to vzorny manzel, pomaha mi snad se vsim a kdybych nehledala, tak ani nic nevim. miluje ji. docetla jsem se, ze ho mrzi, ze ji nepotkal pred detmi. nase deti jsou pro nej vsim a psal ji, ze by nedal je nevidet kazdy den a mit je ve stridave peci. proto zustava se mnou. s ni se vidi misti pracovni doby nebo kdyz jsem s detmi u mamky. ma ji natolik rad, ze ji nekolikrat vzal k nam domu a ukazal ji sve soukromi. nevi, ze to vim. co byste delaly na mem miste?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36140
2.3.25 14:46

No řekla bych mu, že to vím a buď ať to ukončí nebo ať jde za milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
2.3.25 14:49

Tak tohle je i na mě docela silná káva..

A co si třeba promluvit o tom kdy se to změnilo? Chápu, že děti udělají ve vztahu bordel…ale jestli psal, že by vás výměník a přitom s vámi svolil mít děti tak je buď totální cement…nebo se něco změnilo s příchodem děti…

Možná by bylo fajn nacpat deti babičce a zkusit si dát někde víkend jako před 10 lety kdy jste si ještě dokázali užít jeden druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.3.25 14:52
@Justin Case píše: Více

Pokud milenku miluje, tak nebude mít zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
2.3.25 14:54
@Anonymní píše: Více

Tahat si milenku domů, kde je to soukromí rodiny (tedy i tebe a dětí), to je silná káva i na mě, která obvykle radí, ať se s malými dětmi pokusí o smír. To by bylo překročení hranic. Bohužel si myslím, že moc dobře ví, že tě má díky dětem v hrsti a budeš se snažit rodinu udržet, jinak by tak neriskoval.
Nevěra je blbá, zamilování sviňa, ale mělo by to i tak mít nějakou štábní kulturu, úroveň a elementární úctu k partnerovi, se kterým mám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 15:22

Ted jsne treba na horach tyden a ani jednou ji nenapsal. pise ji jen kdyz neni se mnou… clovek by to vazne ani nepoznal. a taky jsem zapomnela napsat, ze v srpnu kdyz hlidal o vikendu deti tak je vzal i s ni na pul dne na prochazku a pak ji psal jak se na ni smaly a jak si ten den s ni uzil :(

• Citovat
  • Upravit
14002
2.3.25 15:26

Tak záleží na tobě jestli to zkousneš, každopadně v tomhle bych žít nechtěla. Tahat milenku domů a i k dětem, prostě konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8661
2.3.25 15:27

Ty jo, i domů ji tahá - to by bylo i na mě moc teda :poblion: Podle toho co píšeš, je s tebou jen kvůli dětem, takže hraje roli tatínka/“manžela”. Upřímně bych nezvládla mlčet a dělat, že nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8661
2.3.25 15:29

Nulová úcta vůči tobě :zed: má dobrý žaludek teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 15:30

@izabe když to tak ctu tak asi mate pravdu je se mnou jen kvuli detem at maji uplnou rodinu

• Citovat
  • Upravit
13245
2.3.25 15:36

Tohle téma doma otevři, s tímhle přece nemůžeš žít. Stejně by poznal, že se něco děje.
Dobré to nebude, je zamilovaný. Možná se mu uleví, že už to víš. Možná se naštve - na tebe, na milenku, na sebe. Možná na něj ona začne tlačit, až se dozví, že to doma prasklo. A třeba už pro něj nebude tak atraktivní…
Těch možností je hodně, ale v sobě bys to dusit neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.3.25 15:38

A jaký si měla důvod hledat v telefonu, když si na něm nic nepoznala? Jinak toto zjištění musí být fakt hrůza. Dozvědět se, že je s tebou jen kvůli dětem, jinak by s tebou nebyl. Nezbývá ti nic jiného, než ho konfrontovat a podle toho, jak se k tomu postaví, se můžeš rozhodovat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
2.3.25 16:01

A co tě vedlo k tomu hledání? Tak si našla, jak dál? Chceš to v sobě dusit, a dělat že se nic neděje? Jak víš že jí tahá k vám domů? Jak můžeš vydržet dělat že nic nevíš…
Pocit, že je s tebou jen kvůli dětem je šílenej. Řekni mu že to víš, tohle stejně nedopadne dobře, jen to protahuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 16:35

Asi bych mu řekla, že to vím. A na idla bych další postup. Rozhodně bych nechtěla aby semnou někdo byl jen z povinnosti.
A dost důrazně bych mu řekla, že baba k nám už chodit nebude! To se nedělá! 8) :roll:
Pokud je s ním řeč, chtěla bych to rozseknout co nejdřív!
Nikdy jsem nikoho nenutí la aby semnou byl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky