Budoucí prvňáček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
25.6.15 21:06

No já měla ze shůzky potom plnou hlavu informací.. Hlavně učitelky říkaly, co zásadně nekupovat, co je pro děti blbé..Věřím, že já bych to koupila, protože buď člověka to nenapadne, nemá zkušenost, a nebo se dívá i na obal, ale možná praktičnost unikne..
Třeba prý zásadně české barvičky, nekupovat na zástěru na malování, ale stará košile víc posluží a takové věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.6.15 21:12

Obaly nám řekla ať koupime až ten první týden v září až nám rozdá slabikář a práv. sešity, ale to zas bude vše vykoupení.
Bych to raději predem nakoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.6.15 21:15

Tak já se dnes na schůzce dozvěděla hlavně to, že se vše dozvíme za začátku září :lol: Taková celkem zbytečná hodina. Vím, že se vše bude platit v září, vím že přihlášku do družiny budu vyplňovat v září, vím, že obědy se budou řešit v září… no alespoň jsem si mohla potřást rukou se synovou učitelkou…to naštěstí nebylo nutné odložit na září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.6.15 21:17

@Kakika tak hlavně, že víte, že prvňáček nastupuje v září :mrgreen: já jsem ráda, za naše učitelky, co vysvětlily snad každý prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.6.15 21:21

@kvaček tak vám vysvětlily každý prd a nám prd vysvětlily :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.6.15 21:23

@Kakika :mrgreen: no jo no.. U nás rozebraly snad každou pomůcku, od tužky, gumy, proč kupovat tu a nebo onu proč to a no a to ne..
Akorát jsem čuměla, že musí mít všechno podepsané, prý i tužky, tak to fakt bude docela zajimavé vše podepisovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.6.15 21:42

@kvaček Na jednu stranu od nich chtějí samostatnost a na druhou všechno podepsané? To se docela divím :think: Mě překvapilo, že mají mít kufřík (s tím jsem počítala), ale ne na výtvarku nýbrž na tělocvik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.6.15 21:44

Jo to i nám řekli, že vse i každá jednotlivá ponozka bude podepsána.
A že úkoly když mi onemocní automaticky neposila, buď si musíme zavolat po kom je poslat nebo si dojít pro úkoly. Na omluvenku je na netu školy formulář. Jen mimořádně když mi nečekaně onemocní to omluví.
Na dovolenou to je opět na netu formulář ten musí schvalit třídní a i ředitelka a k formuláři připisují seznam úkolů učiva co dohnat. Že denně provedou jednu stránku matiky, češtiny, prvouky a s toho bude i úkol.
Každý den bude úkol, na víkend dává dva. Tuším středu říkala odpočinkový den bez ukolu bude. Asi si budu muset pořídit zapinik pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.6.15 06:41

@Kelsey to je horší jak ve školce.. tam se mělo taky, ale přiznám se, že jsem si nechtěla takto ničit oblečení nadepisováním a kluk měl jenom přezůvky, bundu, pyžamo a ostatní si prostě poznal.. Za dva roky nebyl problém..
Třeba nám říkaly, že na konci roku je na věšáčku ručník a ničí neni.. Tak já nevím, ale moje dítě- aspoň doufám, by si ho poznalo, dkyž se celý rok do něj utírá, a nebo když se mění dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.6.15 06:42

@Kakika u nás řekly, že nejlepší na výtravrku je klasická krabice od bot, a že nemáme kupovat nějaké zástěrky do výtravky, ale klasickou větší košily, kde ůsjou rukávy jakoby u ruky, že když to plandá, tak se většinou děti zamastí a vylejí na stole vodu- což si pamatuji i jako dítě, že jsem si rukávem většinou něco vylila.. A na vodu kelímek uzavřený, jenom s otvorem..
Já teď spíš řeším oblečení, jaké vhodné kalhoty, přezůvky,– u nás nesmí být na suchý zip do tělocviku, tak to nevím, u nás kluk sice by si asi zavázal, pořádněco váže, ale to jsme si říkala, že mu usnadním a prostě mu dám do první třídy boty na suchý zip..protože než se to zaváže a když se jim to během tělovciviku třeba dvakrát rozváže, někdo šlápne na tkaničku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.6.15 07:33

@kvaček nám řekli, že na tělocvik obyčejné cvičky nebo boty na suchý zip. Rozhodně ne tkaničky (syn si tkaničky ani ještě zavázat neumí…já vím, moje chyba, ale on jak se rozjede, tak dělá uzly až do konce tkaničky :zed: ). Jako přezůvky obyč. bačkory (tak to bohužel…syn má ortopedický problém. Na tělocvik to zkousnu, ale aby celý den chodil v tvrdých botách, které mu tu nohu budou ničit…).

Co se týče potřeb na výtvarku, tak to neřekli nic. Jen, že základní potřeby dostanou. Jaké jsou ty nezákladní, se možná dozvím v září :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí