Budoucí samoživitelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@…mišíček18.5 - úplně v pohodě, řekla jsem ji, že napřed miminko chtěl, ale pak si to rozmyslel a už ho nechtěl. Já jsem ho i tak chtěla, takže ho mám. Dcera to vzala naprosto v pohodě, protože ho nikdy neviděla, takže ji nijak nechyběl. Občas se zeptá, jestli já jsem ji opravdu chtěla, já ji ujistím, že fakt jo a je v klidu. Asi je to horší, pokud otec odejde déle a dítě už s ním nějaké pouto má. Ale to není náš případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 - to ona není, ona je spíš takový nešťastný typ, který je přesvědčený, že než žádný chlap v domácnosti, je lepší jakýkoliv. U všech byla přesvědčená, že s nimi vytvoří šťastnou rodinu až na věky. A ani není žádná blbka, dělá vrchní sestru v nemocnici, je hrozně fajn, ale s těmi chlapy je to hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taara69 píše: Více
Strašný mít tak nízkou sebeúctu. Brát jakéhokoli zoufalce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taara69 píše: Více
Taky si myslím, že je určitě pro to dítě mnohem horší odloučení od otce, když je už větší a bere ho jako součást svého domova, než když si nepamatuje ani na to, že s nimi někdy sdílel společnou domácnost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Ne, bohužel o ni neměl zájem ani jako o malou. Až těsně před její dospělostí se začali vídat, pak to ale zničehonic zase utl, že nemá čas.
Vůbec to nechápu, nasliboval ji, co spolu podniknou a nic. Přestal jí brát telefon, reagovat na zprávy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prelesta píše: Více
Hmm, tak to je snad už i lepší, se nezajímat vůbec, než jí po letech dělat plané naděje, že mu na ní záleží… ![]()
To pro ni muselo být strašný zklamání, když už začala věřit, že jí má rád a má zájem se podílet na veškerých věcech, které se týkají jejího života a plánů do budoucna. Takové chování ani jednání fakt nechápu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to nechápu. Zklamání to pro ni je. Velké. Měli i společné některé zájmy, vůbec tomu nerozumím.
Přitom by stačilo, kdyby se s ní alespoň jednou za čas sešel třeba na kafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, tak u nás je to zase opačně…
Otec by i chtěl, ale syn odmítá, protože si jako malý pamatuje to, že by byl moc rád doma a mohl si hrát a koukat se na pohádky podle svého. ![]()
Jenže s ním musel ráno odjet, i když nechtěl, jen proto, že jsme se my jako rodiče takhle domluvili.
Teď když na ty časy kolikrát vzpomínám, tak je mi ho moc líto. Nevybral si, jaké bude mít rodiče, natož jaké bude mít dětství. Ale i přesto věřím, že bude ve svém životě šťastný a dosáhne svého vysněného cíle.
A to samé přeji i tvojí dcerce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji. Tvému synovi přeji také, aby byl v životě šťastný a vše mu vycházelo. ![]()
Nemají to ty naše děti s těmi otci jednoduché. Ale co naděláme. Hlavně, aby byly zdravé a spokojené. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, máš úplnou pravdu…
Děkuji. ![]()
Tak ti přeji klidnou a dobrou noc.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit