Vidím budoucnost? :O
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Budoucnost?? :O nepište prosím mimo téma. Děkuji
Zdravím a prosím o radu. Nevím, zda se to sem úplně hodí, ale snad mě za to neukamenujete.
Občas mám pocit, že daná chvíle, co se odehrává, tak že jsem videla, že se to bude dít. Nemám ten pocit moc často, třeba jednou za čtvrt roku +/-. Třeba naposledy to bylo, že jsem šla že dvora od psů chystat jim jídlo a přítel něco řešil a choval dceru. A mě se nějak v paměti nevím jak bych to řekla jako bych už někdy viděla, že se tohle dělo.
Normálně to nevím, ale daný okamžik se mi tak občas vyjeví.
Co by to mohlo být nebo proč mi to tak dělá? Nejsem mag*r? Nemá to někdo podobně?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky se mi to stává, mám pocit, že v dětství to bylo častěji. Časem jsem přišla na to, že se mi o takové situaci zdálo. Bohužel jsem si nikdy z toho snu nepamatovala jak to dopadlo…
B.
- Citovat
- Upravit
@silvous96 Deja Vu a tady
Stalo se mi také párkrát. Nejsi magor. Ber to přirozeně, neřeš to, nepanikař.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco jiného podobného: jsou situace, kdy něco dělám a mám pocit, že to nejsem já, jako bych byla pozorovatel.
Situace u mne (někde jsem o tom četla) je něco jako ve spaní a co se mi stávalo dříve (pomoženo alternativně) a co se říká, že duše je mimo tělo. Někde jsem ještě četla něco podobného ze zdravotnictví, kdy se toto stalo nějaké ženě při vyšetření a tam jí zjistili nějaké arytmie či co.
Pak mám nepříjemné pocity, na které musím upozornit. Pokud to neudělám, pak se něco podobného stane. Viděla jsem otce ve fabrice, že přijde k úrazu - pořezal si ruku na cirkule. Šla jsem říci muži, aby si v moři sundal brýle, ale prý už jde, tak jsem to nevyslovila a vlna mu je shodila. Pokud to vyslovím, nic se nestane.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky se mi to stává, mám pocit, že v dětství to bylo častěji. Časem jsem přišla na to, že se mi o takové situaci zdálo. Bohužel jsem si nikdy z toho snu nepamatovala jak to dopadlo…
B.
Už si bohužel nepamatuji, jak to bylo v dětství. Ale ty sny mě taky napadly, ale nevím no.
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi to stává. Jsou to vždy jen krátké záblesky. Jako blázen si nepripadam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Něco jiného podobného: jsou situace, kdy něco dělám a mám pocit, že to nejsem já, jako bych byla pozorovatel.Situace u mne (někde jsem o tom četla) je něco jako ve spaní a co se mi stávalo dříve (pomoženo alternativně) a co se říká, že duše je mimo tělo. Někde jsem ještě četla něco podobného ze zdravotnictví, kdy se toto stalo nějaké ženě při vyšetření a tam jí zjistili nějaké arytmie či co.
Pak mám nepříjemné pocity, na které musím upozornit. Pokud to neudělám, pak se něco podobného stane. Viděla jsem otce ve fabrice, že přijde k úrazu - pořezal si ruku na cirkule. Šla jsem říci muži, aby si v moři sundal brýle, ale prý už jde, tak jsem to nevyslovila a vlna mu je shodila. Pokud to vyslovím, nic se nestane.
Tak to je zvláštní a nezávidím Vám to, to bych asi magořila úplně. Naštěstí ničím takovým netrpím. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta nevím
ale když si uvědomím, že mám pocit, že jsem to viděla, že se to bude dít, tak z toho mám smíšené pocity a leze mi to na mozek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit