Budu furt sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.7.19 21:48

V tomhle případě když by zakladatelka počkala i deset let partner by fungoval jak má a pak by se v něm zrodila agrese klidně i ve 30, 40..
a nikdy nemá nikdo nic jisté lidé se odcizi a je to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17211
24.7.19 21:48
@Anonymní píše:
@Alkata asi se zahrabu do zeme za ty chyby :lol: :potlesk:

Kdyz se zahrabes do zeme, tak najdes leda tak krtka a ne chlapa :mrgreen: ;) To radsi zkus tu seznamku, ja z ni mela dva dlouhodobe vztahy vcetne soucasneho s manzelem a 2 detma :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
24.7.19 21:50
@Zumpa píše:
No alespoň nějaká výjimka mezi rodícími babičkami.

No jo, ale kdyby to odložila třeba o pět let později, mohla teď být mladá bezstarostná holka a ne osamělá matka s ovYsnutým břichem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
24.7.19 21:55

Nespěchej - ten pravý se najde. Taky jsem téměř dva roky byl sám s dcerou - a myslím, že ta pravá, se našla. Hlavně netlač na pilu. Přeji ti hodně štěstí a psychických sil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
24.7.19 21:56
@mrav píše:
Nespěchej - ten pravý se najde. Taky jsem téměř dva roky byl sám s dcerou - a myslím, že ta pravá, se našla. Hlavně netlač na pilu. Přeji ti hodně štěstí a psychických sil. :mavam:

No ona už právě spěchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.7.19 22:05
@Anonymní píše:
@Jahudka82 presne muj nazor… nedokazu si predatavit mit deti ve 30 nebo vic to clovek i vic unaveny a nema tolik energie jak za mlada.. mlada maminka ma vic sil a lip to podle me zvlada.. Ja jsem rada ze je mam.. zvladam to uplne v pohode i s vychovou nevim proc by to mlada maminka nemohla nijak dokazat jen stare maminky co jim uz taha na 40.. kazdyho vec snad ne to tady pisete jak kdybych si tet nejak extra znicila zivot nebo co ze nechodim na diskoteky a s kamaradama po venku to mi vubec nechybi jsem rada za to co mam a nemenila bych :P :nevim:

tak v tom pripade, na co si stezujes. Sklapni krovky a uzivej si to materstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
24.7.19 22:08
@Anonymní píše:
@Jahudka82 presne muj nazor… nedokazu si predatavit mit deti ve 30 nebo vic to clovek i vic unaveny a nema tolik energie jak za mlada.. mlada maminka ma vic sil a lip to podle me zvlada.. Ja jsem rada ze je mam.. zvladam to uplne v pohode i s vychovou nevim proc by to mlada maminka nemohla nijak dokazat jen stare maminky co jim uz taha na 40.. kazdyho vec snad ne to tady pisete jak kdybych si tet nejak extra znicila zivot nebo co ze nechodim na diskoteky a s kamaradama po venku to mi vubec nechybi jsem rada za to co mam a nemenila bych :P :nevim:
:palec: Tak castecne mas recht, i kdyz ja si ve 23, kdyz jsem poznala manzela, deti predstavit ještě teda moc neumela a ani nechtela, doslo na ne když mi bylo 30,proste se to zlomilo a uz jsem pak chtela, ale ted vidim, ze o par let driv by to neuskodilo, ne ve 20 to jsem byla tele ale v tech 25-27, coz je pry ideální biologicky vek a kamarad gynekolog nam to rad pripominal :D Muz je o 5 let starsi, ten chtel driv, ale napred se muselo vyresit to zázemí, protože se nam naskytl vetsi byt, muselo se udelat par uprav, vyridit hypotéka… Deti ve 20 a bydlet u rodicu bych asi nechtela… Takhle jsme si aspon neco zazili, uzili, ale na 2.jsme si museli pockat o rok dele nez bylo v plánu a na 3.uz jsme stary, je to znat, 1.jsem měla v 31, 2.v 35, to uz me brali jako rizikovou (vyssi tlak, vek, stitna žláza + rodinna anamneza) a mala nam dava zabrat obema… Manzelovi uz je 42 a ma toho dost a i je to videt na tom, ze s malym jsme zvladali ty vylety, dovoleny, tury bez problémů, ted kdyz mel v krosne malou na dovce, a to je tak o 2 kila lehci nez kluk v tech cca 2 letech, bolely ho zada jak prase a delší trasy proste nedaval. I te trpelivosti je s věkem spis min nez vic, u něj tedy určitě, vytoci ho veci, ktery u kluka ani neresil, ale taky doma moc nepobyl, co zmenil praci a musel nechat ze zdravot.duv.hokeje aj. aktivit, je s nama doma vic ale jestli je to lepsi, si někdy nejsem uplne jista… Obcas mi to i tak trochu vycte, ze on chtel deti driv, ale i presto, ze jsem nebrala HA, se ani driv nezadarilo, po malem jsem jedno potratila, i mala je zazrak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.19 22:22

Měla jsem děti po 20ce i po 40ce a všechno má svá pro a proti :think: Zakladatelce není 15, dvě děti mívaly ve 23 naše matky běžně :think:
Zakladatelko, jak máš ty děti staré? Mladší je zřejmě miminko nebo batole :nevim: Až trochu povyroste, nebude na tobě tak viset a můžeš ho na chvíli dát třeba k otci, k babičce a získat čas na randění! Dnes je jiná doba a dvě „cizí“ děti už nejsou pro chlapy takové stigma jako dřív :think: Ale náročnější to asi bude, už proto, že bys měla př výběru brát velký ohled na charakter a kvalitu toho dotyčného :think: Aby byl nejen dobrý partner, ale i laskavý nevlastní táta!
Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
24.7.19 22:51
@mrav píše:
Nespěchej - ten pravý se najde. Taky jsem téměř dva roky byl sám s dcerou - a myslím, že ta pravá, se našla. Hlavně netlač na pilu. Přeji ti hodně štěstí a psychických sil. :mavam:

Safra, to by me zajimalo, jak si predstavujes to netlaceni. :mrgreen: Takhle jednou v duchodu, az bude cas, bych spocitala Tve nabidky k seznameni. :lol: Ale jinak preju hodne stesti s malou i pritelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
24.7.19 22:55
@Jahudka82 píše:
@warita Tak jeste nase mamy to tak taky mely ne, vdavaly se ve 20,do roka dite, za rok dva druhe a máš to:) Znam par holek ve veku 35-40, co uz maji velke deti a mely je kolem 20 let, moje spoluzacka treba hned po skole, kolegyne uz tedy o neco starsi ve 20 a 22, ale tehdy chlapi nebyli takovi srabi a tu holku si aspoň vzali, ne jako dneska, kdy zjisti po porodu, ze nemaj na to delat tatu a chtěj si ještě neco uzit… :zed: :pocitac: Obvykly to taky uplne dneska neni, ale lepsi 2 deti ve 23 nez litat po ivf klinikach o 10, 15 let pozdeji, kdy uz by bylo i to zázemí, ale na povel to najednou nejde… :think: ;)

Jo, třeba já..ve 24. jsem měla druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.7.19 23:02
@Venetia píše:
Jo, třeba já..ve 24. jsem měla druhé

jina doba. Me mela mati taky ve 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
24.7.19 23:03

@Venetia no vidis a pribuzna ve 23 jedno a moc to nezvládala teda, kluka jsme hlídali a starali se my, babicky, jiny pribuzny, nakonec se pochlapil jeho tata a vzal si ho do pece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.7.19 08:00
@Anonymní píše:

je mi třicet, zvládám práci na plnej úvazek, batole, náročný koníčky a společenskej život s přáteli. Energie mám dost a dost, a taky mám k tomu rozum a vzdělání a dobrou práci a stabilní vztah a tak. Já jen aby nedošlo k mejlce, že matky kolem třiceti by se měly už skládat do hrobu a zadejchávat se pokaždý když popoběhnou za děckem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.7.19 08:54
@Alkata píše:
Kup si učebnici českého jazyka a pak můžeš nějakému chlapovi na seznamce aspoň napsat bez chyb ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
25.7.19 09:10
@Jahudka82 píše:
@Venetia no vidis a pribuzna ve 23 jedno a moc to nezvládala teda, kluka jsme hlídali a starali se my, babicky, jiny pribuzny, nakonec se pochlapil jeho tata a vzal si ho do pece…

a to jsem patřila spíš mezi ty co měly dítě pozdeji :D moje segry obě v 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí