Budu máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
8.1.19 22:30

Toto se mi stavalo casto..vzdy jsme měla pravidelnou Ms a z niceho nic i měsíc i dva zpoždění někdy cysta někdy nic ..davali mi vyvolavacky a pak nehormonalni leky pak jsme je vysadila a upravilo se to samo ..
Ale tehotna taky byt muzes ale je to malo pravdepodobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.19 10:56

Dotaz

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. Poslední MS 6.12.,v průběhu ovulace ( kolem 20.12.) nechráněný sex s partnerem. Cca od 29-30 nevolnosti,pálení žáhy apd. Na Silvestra jsem si dělala Mamma test 10 - Negativní 4.1. jsem opět testovala,protože mi bylo stále zle a MS,která měla dorazit nepřišla. 1 test jsem si dělal v půl 1 odpoledne - pozitivní (slabší čárky ) poté jsem nevydržela a druhý test jsem si udělala ve 3 hodiny odpoledne - opět pozitivní ( čárky výraznější ) - vše testováno Mammatestem 10 Stále jsem měla nevolnosti,pocitově zvýšenou teplotu. V neděli jsem začala mít silnější bolest v podbřišku a začala jsem špinit. Přítel mě pro jistotu zavezl na G.pohotovost,kde mi odebrali krev a HCG - 0. Udělala jsem si hned tedy test Livstine 25 - nic. Od nedělního odpoledne bez bolesti, špinění ne jako u klasické MS. Občasné bolesti žáludku a pocit na zvracení,pocitově teplota,pocení. Nechápu to :/ Nemá s tím někdo zkušenost nebo nějakou radu ? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
9.1.19 10:58

@Beru1234 nejspis biochemicke tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.1.19 18:09

@Evzenka39

Nelecim,vim,ze to tak ma spousta zen… :nevim: na plodnost to u me vliv nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.1.19 18:11

@Beru1234

Me to pripada jako pozitivni :think: kazdopadne az prestanes spinit,coz muze byt treba uhnizdovani,otestuj znovu,nebo se ti mezitim rozjede ms. Zalezi,kolik dni mas po ms, kolik dni uplynulo od oplozujiciho sexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.19 18:12

@karkarka Dnes dělaný opět tt a čárka je výraznější.
Takže těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.19 18:14

@Astyna88 Dnes jsem opět dělala tt.
Jsem z toho blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.1.19 18:16

@Beru1234

Tak to vypada hodne dobre :lol: :kytka: pokud byste byla vic nez 8.tt,doktor uz neco uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
9.1.19 18:46

@Beru1234 zavolala bych na gyndu a rekla vše a objednala bych se tak za 14 dni a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí