Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toto se mi stavalo casto..vzdy jsme měla pravidelnou Ms a z niceho nic i měsíc i dva zpoždění někdy cysta někdy nic ..davali mi vyvolavacky a pak nehormonalni leky pak jsme je vysadila a upravilo se to samo ..
Ale tehotna taky byt muzes ale je to malo pravdepodobne
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. Poslední MS 6.12.,v průběhu ovulace ( kolem 20.12.) nechráněný sex s partnerem. Cca od 29-30 nevolnosti,pálení žáhy apd. Na Silvestra jsem si dělala Mamma test 10 - Negativní 4.1. jsem opět testovala,protože mi bylo stále zle a MS,která měla dorazit nepřišla. 1 test jsem si dělal v půl 1 odpoledne - pozitivní (slabší čárky ) poté jsem nevydržela a druhý test jsem si udělala ve 3 hodiny odpoledne - opět pozitivní ( čárky výraznější ) - vše testováno Mammatestem 10 Stále jsem měla nevolnosti,pocitově zvýšenou teplotu. V neděli jsem začala mít silnější bolest v podbřišku a začala jsem špinit. Přítel mě pro jistotu zavezl na G.pohotovost,kde mi odebrali krev a HCG - 0. Udělala jsem si hned tedy test Livstine 25 - nic. Od nedělního odpoledne bez bolesti, špinění ne jako u klasické MS. Občasné bolesti žáludku a pocit na zvracení,pocitově teplota,pocení. Nechápu to :/ Nemá s tím někdo zkušenost nebo nějakou radu ? Děkuji.
Nelecim,vim,ze to tak ma spousta zen…
na plodnost to u me vliv nemelo.
Me to pripada jako pozitivni
kazdopadne az prestanes spinit,coz muze byt treba uhnizdovani,otestuj znovu,nebo se ti mezitim rozjede ms. Zalezi,kolik dni mas po ms, kolik dni uplynulo od oplozujiciho sexu…
@karkarka Dnes dělaný opět tt a čárka je výraznější.
Takže těžko říct.
Tak to vypada hodne dobre
pokud byste byla vic nez 8.tt,doktor uz neco uvidi.
@Beru1234 zavolala bych na gyndu a rekla vše a objednala bych se tak za 14 dni a uvidíš