Budu máma?

3145
8.1.19 18:23

Zašla bych si na krev, pod 5 jednotek je výsledek negativní, budeš mít 100% jasno a budeš vědět, jestli jdeš k doktorce s těhotenstvím či zdravotním problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15140
8.1.19 18:25

Negativní test,takze nespíš těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.1.19 18:26

@Evzenka39 udělej další test. I kdyby byla ovulace později. Už by to ukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.1.19 18:26
@karkarka píše:
Negativní test,takze nespíš těhotná nejsi.
Četla jsem, že někomu ukázal až po 14 dnech, někomu dokonce vůbec a byl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
8.1.19 18:27

nepravdepodobne…spis cysta nebo cokoli jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.1.19 18:36
@Helileli píše:
Zašla bych si na krev, pod 5 jednotek je výsledek negativní, budeš mít 100% jasno a budeš vědět, jestli jdeš k doktorce s těhotenstvím či zdravotním problémem.

Co je těch 5 jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
8.1.19 18:39

vypadá to spíše na anovulační cyklus, mívám je a jsou delší než obvykle. K doktorovi, udělá uzv a pokud bys byla, tak už by to bylo na tuty vidět a pokud ne, tak ti aspon menzes vyvolá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.1.19 18:44
@Astyna88 píše:
vypadá to spíše na anovulační cyklus, mívám je a jsou delší než obvykle. K doktorovi, udělá uzv a pokud bys byla, tak už by to bylo na tuty vidět a pokud ne, tak ti aspon menzes vyvolá…

A ty se s tím nějak lecis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.1.19 18:44

@Evzenka39 Tohle se mi stalo než jsem otěhotněla se synem, zpoždění 6 týdnů, bolavá a nafouknutá prsa, dokonce z nich teklo mléko, testy negativní, pak se spustila menstruace a byl klid, pár měsíců na to jsem otěhotněla a příznaky byly úplně jiné. Podle mojí doktorky to byl buď anovulační cyklus nebo cysta. Ale ona mě neviděla, bylo léto a než se vrátila z dovolené už jsem zase fungovala normálně tak jsem se zmínila až když jsem si byla potvrdit těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.1.19 18:49
@Astyna88 píše:
A ty se s tím nějak lecis?
@Heivka píše:
@Evzenka39 Tohle se mi stalo než jsem otěhotněla se synem, zpoždění 6 týdnů, bolavá a nafouknutá prsa, dokonce z nich teklo mléko, testy negativní, pak se spustila menstruace a byl klid, pár měsíců na to jsem otěhotněla a příznaky byly úplně jiné. Podle mojí doktorky to byl buď anovulační cyklus nebo cysta. Ale ona mě neviděla, bylo léto a než se vrátila z dovolené už jsem zase fungovala normálně tak jsem se zmínila až když jsem si byla potvrdit těhotenství.

No proklid se zítra objednám, ať je to co je to, nesnáším nejistotu a nevědět, co se děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 18:54
@Evzenka39 píše:
Co je těch 5 jednotek?

5 jednotek je stejně negativní. Pravděpodobnost, že budeš těhotná a test bude ngativní, že nebudeš vylučovat HCG do moči, tak ta je minimální, je to celkem raritní jev. Negativní test rovná se s drtivou pravděpodobností žádné těhotenství. Každá žena má sem tam anovulační cyklus, a někdy je prostě bordel v hormonech. Takže k lékaři, píchne ti vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.1.19 18:54
@Evzenka39 píše:
Co je těch 5 jednotek?

Zajdeš si na HCG, když bude výsledek pod 5, je to negativní, kdybys byla těhotná, bude vyšší. Když půjdeš do laborky zítra brzy ráno, tak cca v poledne až ve 2 odpo budeš mít výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.1.19 19:10
@Helileli píše:
Zajdeš si na HCG, když bude výsledek pod 5, je to negativní, kdybys byla těhotná, bude vyšší. Když půjdeš do laborky zítra brzy ráno, tak cca v poledne až ve 2 odpo budeš mít výsledek.

Díky všem za psychickou podporu, budu moudřejší po krvi, či utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
8.1.19 19:20

Já měla ms v říjnu(prvni týden).. Po půlce listopadu jsem šla na krev (ms jsem měla velmi nepravidelně) a hodnota byla 2,3… Za dalších 14dni mě bolelo prsa a všichni že jsem v tom…tak jsem si dělala test v půlce prosince a hned // před Vánoci jsem byla na utz a byla jsme v 7tt… :nevim: ale měla jsem to nepravidelně a vůbec nevím kdy byla ovulace…zřejmě v půlce listopadu. Synovi je teď 5mes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
8.1.19 22:30

Toto se mi stavalo casto..vzdy jsme měla pravidelnou Ms a z niceho nic i měsíc i dva zpoždění někdy cysta někdy nic ..davali mi vyvolavacky a pak nehormonalni leky pak jsme je vysadila a upravilo se to samo ..
Ale tehotna taky byt muzes ale je to malo pravdepodobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital