Budu těhule?

21.1.18 13:31

Budu těhule?

Zdravím holky. Když jsem měla pár dní před ovulací chráněný pohl. styk a v den ovulace krvácím, znamená to, že nejsem těhotná? Moc se v tom nevyznám a byla bych ráda o jakékoliv rady ohledně toho :lol: děkujuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
21.1.18 13:33

S tím to nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
21.1.18 13:39

:roll: tys měla chráněný pohlavní styk, a připouštíš možnost, že bys byla těhotná? :roll: jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
21.1.18 14:17

Pravdepodobne tehotna nejsi. Ale my nejsme vedmy, takze pockej tak 14 dni od styku a udelej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.1.18 14:21

@peřinka02 no slabé krvácení v době ovulace může být. To jestli je žena těhotná pozná až cca v době kdy má dostat menstruaci. A další věc. Chráněný pohlavní styk… To je s kondomem? Některé ženy si myslí, že k tomu totiž patří prerusovana soulož a to není spolehlivá ochrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 19:44

Jsem těhotná? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
548
11.1.19 21:14
@Anonymní píše:
Jsem těhotná? :srdce:

Podle testu ANO :potlesk: Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.1.19 21:17

@ii-ivuska moc děkuji 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.19 12:37

Je možné, že bych byla těhotná?

Holky, prosím o Vaši zkušenost. V polovině cyklu (zřejmě v době ovulace patnáctý den) jsem měla pohlavní styk. Na druhý den jsem cítila bolest v podbrisku. Od pátého dne po pohlavním styku se mi pořád říhá, pocitově se mi zvedá žaludek, co s ním nebo vypiju nastane hned rihani. Takže aktuálně riham pět dnů v kuse, včera jsem měla bílý výtok. Chvílemi mám pocit na zvracení. Myslíte, že se může jednat o těhotenství. Test jsem si zatím nedělala. U prvniho těhotenství jsem měla téměř stejný průběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí