Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky. Když jsem měla pár dní před ovulací chráněný pohl. styk a v den ovulace krvácím, znamená to, že nejsem těhotná? Moc se v tom nevyznám a byla bych ráda o jakékoliv rady ohledně toho
děkujuu ![]()
tys měla chráněný pohlavní styk, a připouštíš možnost, že bys byla těhotná?
jak?
Pravdepodobne tehotna nejsi. Ale my nejsme vedmy, takze pockej tak 14 dni od styku a udelej si test.
@peřinka02 no slabé krvácení v době ovulace může být. To jestli je žena těhotná pozná až cca v době kdy má dostat menstruaci. A další věc. Chráněný pohlavní styk… To je s kondomem? Některé ženy si myslí, že k tomu totiž patří prerusovana soulož a to není spolehlivá ochrana.
Holky, prosím o Vaši zkušenost. V polovině cyklu (zřejmě v době ovulace patnáctý den) jsem měla pohlavní styk. Na druhý den jsem cítila bolest v podbrisku. Od pátého dne po pohlavním styku se mi pořád říhá, pocitově se mi zvedá žaludek, co s ním nebo vypiju nastane hned rihani. Takže aktuálně riham pět dnů v kuse, včera jsem měla bílý výtok. Chvílemi mám pocit na zvracení. Myslíte, že se může jednat o těhotenství. Test jsem si zatím nedělala. U prvniho těhotenství jsem měla téměř stejný průběh…