Bugaboo Cameleon - pláštěnka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
14.9.11 21:24

tady jsme nasla na netu jeste obrazek. Kamoska teda nema snurky na utahnuti ale ma tam ty plisky na zahaknuti
Snad jsem to popsala srozumitelne. Kdyz tak dejte vedet, kdyby ne :lol: Ja na to vysvetlovani moc nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 21:27

ten obrazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.9.11 23:02

dík za fotky, vyzkouším to podle toho.

Když už se bavíme o Bugaboo - jak máte vyřešenej fusak na zimu? Nevím, jaký pořídit…
Malýmu jsou teď 3 měsíce, takže tak do Vánoc bude v hluboké korbě a pak už nejspíš ve sporťáku. Originál fusak je jen na sporťák (pokud vím), ale dá se dát i do hluboké korby? Nebude ho to tam nějak tlačit? Nebo mám pořídit zvlášť do korby a pak další do sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 23:27

Kamaradce se narodilo mimi v rijnu, takze fusak do hluboke korbicky davala.Sice je tam mirne neohrabany, protoze je delany na sportak. Ma tam i ty dirky na popruhy. Ale do korbicky se vleze. I kdyz se musi dobre rozlozil.
Kamoska pak koupila nejaky no name fusak z bazarku (ne nanoznik), ktery do nej pak pouzivala misto originalniho fusaku. Asi v kvetnu/cervnu sel maly do sportaku.

Ja cekam mimi v dubnu, takze toto asi nebudu muset resit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.9.11 10:33
hanapospis píše:
a jeset jedna

Jéé, super, díky moc, já jsem ale trdlo, to mě vůbec nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.9.11 10:44

Holky já mám do hluboké korby Lodger Bunker a mám i ten originál Bugaboo a četla jsem, že sedí i do hluboké korby, akorát se nahoře u hlavičky jakoby ohrne, že ho má mimčo kolem hlavičky. Bylo to nějak popsané u Anny Victorie, zkuste se mrknout na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.9.11 10:48

Jinak mě se malá narodila teď 9.9 takže jsem fusaky taky hodně a dlouho řešila a ten Lodger je úžasný :palec:
A tu pláštěnku taky nemám na zatahování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.9.11 11:00

Taak hotovo, akorát ty plíšky mi nějak nejdou nasadit na ty šroubečky, připadají mi strašně malé, ale ještě si s tím pohraju :lol: Ale i bez toho už to sedí pěkně, chvilku to tam nechám ať se pořádně vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.9.11 11:41
Tedys píše:
Taak hotovo, akorát ty plíšky mi nějak nejdou nasadit na ty šroubečky, připadají mi strašně malé, ale ještě si s tím pohraju :lol: Ale i bez toho už to sedí pěkně, chvilku to tam nechám ať se pořádně vytáhne.

tak to jsem rada ze to uz sedi :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.9.11 14:50
hanapospis píše:
Tedys píše:

tak už se mi to taky povedlo :-) já to tam před tím cpala opačně…
a teď mi došlo, že vlastně ten sporťák má stejnou konstrukci, takže pláštěnka bude pasovat na obojí…
ach jo, to je tak, když se nečtou návody… každopádně dík za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.9.11 16:47
Black_Orchids píše:
hanapospis píše:
Tedys píše:
tak už se mi to taky povedlo :-) já to tam před tím cpala opačně…
a teď mi došlo, že vlastně ten sporťák má stejnou konstrukci, takže pláštěnka bude pasovat na obojí…
ach jo, to je tak, když se nečtou návody… každopádně dík za radu :palec:

Taky jsem to tam cpala opačně :mrgreen: Tak hlavně že nám měl kdo dobře poradit, já taky ještě jednou moooc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.9.11 17:36

neni zac, rado se stalo :mrgreen: :mrgreen:
Musim se priznat, ze ja navod cetla, tak tim to asi bude :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilgnerka
6.11.11 14:26

Holky,pláštěnka jde nasadit - sice těžko,ale jde to:-). Hluboky i sporták má stejnou základnu,takže to sedí,ale je fakt,že já mám spíš problém u sportáku, syn tu pláštěnku odkopává nožkama,takže spodní část vždy vyletí:-). Nicméně vždy mám v kočárku i univerz.pláštěnku a ta naprosto stačí. Originální dávám, že vysleču boudu a tak malej může čučet ve všech směrech i za deště. A takhle sedí nejlépe…
 Ef

• Citovat
  • Upravit
4890
6.11.11 15:00

Mě to akorát na ten hluboký jde strašně špatně natahovat. Myslela jsem, že se časem roztáhne, ale už jsem jí měla nasazenou asi třikrát a pořád hrůza. Vždycky mám pocit, že než ji nasadím, tak stačíme úplně zmoknout. Sporťák ještě nepoužíváme, takže s tím zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí