Bugaboo Cameleon - pláštěnka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4890
14.9.11 14:14

Bugaboo Cameleon- pláštěnka

Ahoj, chci se zeptat, jakou používáte pláštěnku na Bugaboo Cameleon - hlubokou korbičku ? Já mám tu originál, ale připadá mi, že ta je jenom na sporťák nebo ji tam prostě neumím pořádně nasadit :cry: Ještě bych se chtěla zeptat, kde se dá dostat chránič na rukojeť, viděla jsem ji prodávat, ale teď to nemůžu nikde najít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
14.9.11 14:45

Ahojky, taky jsem měla stejný problém, ale kamarádka mi říkala, že se jí to natáhlo. Nám ne, já jsem radši za deště moc nejezdila. Přišlo mi, že mám nasazenou tu pláštěnku špatně, vůbec se mi to nelíbilo. Taky mi to hlava nebere, jak to má být :nevim: Podle mě, to prostě nesedí :nevim:
Chránič na rukojeť - tak to vůbec netuším, o tom jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 14:53

My zatim jeste Bugaboo nevlastnime, teprve budeme kupovat.
Ale u kamosky co si ho koupila pred rokem, jsme tu plastenku proste nasilim na to natahli ona se poddala a roztahla. Ted uz to jde krasne nasadit.

Kupovali jsme chranic na tu bumber bar (na tu rukejet u miminka) protoze to za chvili mela okousane od male. Kupovali jsem to na ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.9.11 15:10

ahoj,
první pokus nasazení originál pláštěnky dopadl blbě - prostě se mi na hlubokou korbu nevešel. Je to jen na sporťák.
Koupila jsem v Kika (obchoďák s nábytkem, mají i dětské oddělení) univerzální pláštěnku na hluboký kočár za 150,–Kč a krásně pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.9.11 15:14
hanapospis píše:
Ale u kamosky co si ho koupila pred rokem, jsme tu plastenku proste nasilim na to natahli ona se poddala a roztahla. Ted uz to jde krasne nasadit.Kupovali jsme chranic na tu bumber bar (na tu rukejet u miminka) protoze to za chvili mela okousane od male. Kupovali jsem to na ebay.

Nemá náhodou kamarádka někde fotku i s tou nasazenou pláštěnkou? Protože mě nejde vůbec do hlavy, jak to má sedět, vždycky mám kočár z nějaké strany odekrytý. Taky už jsem uvažovala o nějaké univerzál, kdyby seděla a tuto bych nechala na sporťák, ale budu to zkoušet, třeba se natáhne, jenom vědět přesně jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 15:17
Tedys píše:
hanapospis píše:
Ale u kamosky co si ho koupila pred rokem, jsme tu plastenku proste nasilim na to natahli ona se poddala a roztahla. Ted uz to jde krasne nasadit.Kupovali jsme chranic na tu bumber bar (na tu rukejet u miminka) protoze to za chvili mela okousane od male. Kupovali jsem to na ebay.
Nemá náhodou kamarádka někde fotku i s tou nasazenou pláštěnkou? Protože mě nejde vůbec do hlavy, jak to má sedět, vždycky mám kočár z nějaké strany odekrytý. Taky už jsem uvažovala o nějaké univerzál, kdyby seděla a tuto bych nechala na sporťák, ale budu to zkoušet, třeba se natáhne, jenom vědět přesně jak :lol:

ja se vecer podivam, jestli mam nekde fotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.9.11 15:31
hanapospis píše:
Tedys píše:
hanapospis píše:
Nemá náhodou kamarádka někde fotku i s tou nasazenou pláštěnkou? Protože mě nejde vůbec do hlavy, jak to má sedět, vždycky mám kočár z nějaké strany odekrytý. Taky už jsem uvažovala o nějaké univerzál, kdyby seděla a tuto bych nechala na sporťák, ale budu to zkoušet, třeba se natáhne, jenom vědět přesně jak :lol:
ja se vecer podivam, jestli mam nekde fotku :think:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.9.11 20:28

Tak už jsem na to došla, chtělo to fakt pořádně natáhnout. No, ale moc dobře vymyšlená ta pláštěnka teda není, to se jim moc nepovedlo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.9.11 20:30
Tedys píše:
Tak už jsem na to došla, chtělo to fakt pořádně natáhnout. No, ale moc dobře vymyšlená ta pláštěnka teda není, to se jim moc nepovedlo :-P

tak napiš návod, samotnou by mě to zajímalo, jak to tam nacpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.9.11 20:39
Black_Orchids píše:
Tedys píše:
Tak už jsem na to došla, chtělo to fakt pořádně natáhnout. No, ale moc dobře vymyšlená ta pláštěnka teda není, to se jim moc nepovedlo :-P
tak napiš návod, samotnou by mě to zajímalo, jak to tam nacpat…

Já moc nevím jak to popsat, jak končí ta černá část (na pláštěnce), tak je tam taková malá stříška, to musíš zaháknout za vrchní část boudičky (v části kde začíná na boudičce kočárku to okýnko) a potom už natahuješ jen směrem dolů přes korbičku a pláštěnku musíš natáhnout přes celou korbu až dospodu. Tam to zase jakoby zahákneš.Zitra ti to zkusím vyfotit, snad je to tak správně, mám to jenom podle své logiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.9.11 20:40

Akorát mi teda přijde pěkně blbé, že ta boudička není zakrytá úplně celá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.9.11 20:42

díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 21:13

holky to mate spatne.
Ta cerna cast patri k noham.

Boudicku natahnete uplne nahoru. Pak prilozte na kocarek tu plastenku tim cerny k noham. Jen to tam trosku zahaknete za spodek, ale ne moc. Celou tu plastenku pretahnete pres kocarek a pres celou boudicku. Az to udelate tak u nuhou jsou takove cerne plisky s dirkama ktere se zahaknou na ty trcici sroubky. Pak tu upravte. NA te plastence jsou svy ktere presne vyznacuji kde konci boudicka atd.. presne to na to pasuje…
To okynko tam je na to aby jste mohli neco podat miminku nebo taky vzit celou tu korbicku z kocarku anizbyste museli sundavat plastenku.
zkusim vam poslat fotky

Příspěvek upraven 14.09.11 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 21:17

je to otazka par sekund to natahnout. Snad to z te fotky je videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
14.9.11 21:18

a jeset jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie