Bugaboo Cameleon - stupátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1173
29.3.14 13:47

Bugaboo cameleon - stupátko

Ahoj holky, mám takový dotaz a nikde jsem se nedočetla odpovědi :D
Máme BGB Cameleon a dvě děti (holka 2,5 roku a kluk 3 měsíce) Holka už kočárek nepotřebuje, ale na delší trasy jsem pořídila stupátko… to jsme ocenili teď např. v zoo, kde jsme byli cca 5 hodin a nachodili dost km… no a k tomu mám i dotaz. Korba je celkem dost dlouhá a když malá stojí na stupátku tak musí být strašně pokřivená. :zed: Myslíte, že bych už malého mohla dát do sportovní verze? Sporťák je dělaný tak, že má rovné záda tak mě napadlo jestli by to šlo… :nevim: malá by se pak na stupátku nemusela tak krčit… Děkuji za rady a postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.3.14 13:52

Má rovná záda? Bugaboo? 8o Bude tam v spíš v klubíčku, něco jako autosedačka.. Taky nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.3.14 13:55

3 mesíce je fakt ještě brzy. A Cameleon myslím do úplného lehu ani nejde ne?
Bude to muset malá ještě chvíli zvládnout takhle.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.3.14 14:10

Cameleon rovna zada uplne nema, 3 mesicni bych tam nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.6.16 08:58
Zakladatelko mohu dotaz? Jak jste mela připevněné stupatko na Camovi?:( me to jezdi po tyci jsou potreba adaptery? :kytka: dekuji
@Luli84 píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz a nikde jsem se nedočetla odpovědi :D
Máme BGB Cameleon a dvě děti (holka 2,5 roku a kluk 3 měsíce) Holka už kočárek nepotřebuje, ale na delší trasy jsem pořídila stupátko… to jsme ocenili teď např. v zoo, kde jsme byli cca 5 hodin a nachodili dost km… no a k tomu mám i dotaz. Korba je celkem dost dlouhá a když malá stojí na stupátku tak musí být strašně pokřivená. :zed: Myslíte, že bych už malého mohla dát do sportovní verze? Sporťák je dělaný tak, že má rovné záda tak mě napadlo jestli by to šlo… :nevim: malá by se pak na stupátku nemusela tak krčit… Děkuji za rady a postřehy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.8.16 15:32

@AndreaU omlouvám se za pozdější reakci :lol:
Ano je potřeba mít adaptéry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...