Problém s předními otáčecími koly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
23.3.14 16:12

Problém s předními otáčecími koly

Ahojky maminky, potřebuji poradit. Z druhé ruky jsem pro dcerku koupila sporťák od Prampolu, typ Zebra. Mám problém s předními otáčecími koly, při jízdě se dost nepříjemně rozvibrují, dělá to opravdu hodně. Při zaaretování to nedělá, ale kočárek jsem kupovala hlavně kvůli pohodlnosti při zatáčení. Celkově při pohledu na kočárek při jízdě to vypadá jako by přední kola byla podražená nebo tak něco…nevím si s tím rady. Nejsem z žádného velkého města žádnou opravnu kočárků jsem poblíž nenašla. Za pár dní jedu do Prahy…tam asi něco takového je že? Máte někdo podobnou zkušenost s otáčecími koly na kočárku??? moc děkuji za rady a postřehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3322
23.3.14 16:15

Budeš mít asi měkký kola, já měla teď píchnuto a vibrovalo mi kolo do stran až malej lítal v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.14 16:20

Zkus ho při jízdě nadzvednout/přitlačit dolů za rukojeť. Můj krám to dělá, protože má křivou konstrukci - jedno přední kolo je nepatrně výš, takže jízda ho rozvibruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.3.14 16:56

Když kolwcko nedoleha úplně na zem tak to dělá.

• Citovat
  • Upravit
10852
23.3.14 17:47

Ano, mám s tím zkušenost. Kočár jsem také koupila z druhé ruky, naštěstí jsem si od prodávající vymínila doklad o koupi.

Obchod kde kupovala byl asi 100 km od našeho bydliště, dost se kroutili, poněvadž to bylo skoro před ukončením záruky. Jenže kočár byl nepoužívaný, žádné známky opotřebení a k reklamaci jej vzít museli. Byl to problém, ale nakonec jsem dosáhla svého.

Polský dodavatel sice reklamaci neuznal, nicméně poslal novou konstrukci, která se chovala naprosto obdobně. Poté jsem vyzkoušela další kočárky v obchodě stejné značky a našla konstrukci, která to nedělala, takže jednoznačná chyba výroby.

Donutila jsem prodavačku, aby nám dala bezvadnou konstrukci. A co ona udělala? Vzala tu novou (stále vadnou) vyměněnou od výrobce, vycvakla tu bezvadnou (tu nám dala) a na tu vadnou nacvakla korbu nového kočárku. V ten okamžik mi to bylo úplně jedno, nicméně kupce jsem litovala předem.

Opravit to nepůjde. Můžeš poděkovat prodávající, že tě obelhala a vadu nezmínila, poněvadž tahle vada je neopravitelná. Konstrukce jsou pevně zanýtované - nelze se s tím absolutně nic udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí