Brio Go

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
16.3.14 10:38

brio go

Prosim majitelky kocarku brio go, jak jste spokojene se sportakem? A co kolecka, nesjizdeji se? Jsem zvykla na nafukovaci. Syn ma rok a 11kg. Dekuji za kazde nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Brio Go?

Přidejte zkušenost s Brio Go
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
16.3.14 11:29

@0nikola

Mela jsem ho a byla jsem maximálně spokojena. rukama mi prošlo hodně kočárku a tento je jasný vítěz.
Kolečka se nesjizdeji ale rády se do nich zapichuji kamínky. sporťák je otočný po i proti směru jízdy. Krasne odpruženy, dole obrovský košík. malej v něm byl do dvou let ted už si vystačíme s golfkama.ale mit ještě jedno miminko jdu znova do Bria :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.3.14 11:35

Pro rocniho bych ho nekupovala. V zime se ti tam uz s fusakem nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.14 16:59

Dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
31.3.14 16:49

Mě se tam vlezl 3lety pořádny chlapák (vypadá na 4). Pořidili jsme si ho na miminko a starší testoval :D
A myslim si, že to je jeden z nejprostornějších kočárku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.4.14 07:48

Ahoj nabízím Brio sing za skvělou cenu. Kdyžtak mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.5.14 16:05

:mavam: prosím, jde prát potah? to, na čem dítě sedí/opírá se? a jde sundat ze stříšky potah a vyprat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.5.14 16:38

Jde ale je to docela složitý…nevím jak nova kolekce ale mela jsem 2012 a to se muselo cele demontovat, oddelat šrouby…stříška jde jednoduše.
Zabralo to tak pul hodiny ale zato zas ten kočárek stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.5.14 16:56

@adelina3 a na stříšce taky musíš odmontovat? teď nemyslím vyndat stříšku, to mám, mám ji celou v ruce, jde mi jen o vytáhnutí potahu z ní :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
8.5.14 17:15

@dani24687 musíš odšroubovat ty dva malé šroubky pokud se nepletu teď jsem prala stříšku z korbičky tak je to si stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.5.14 17:21

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.7.14 14:48

Brio Go

Kočárek jsme koupili už použitý, ale je stále moc krásný a ta jízda, prostě paráda:)) už bych neměnila :lol: Super kočárek :potlesk: a jde na něj dát i bouda z kočárku Bugaboo Frog i Chameleon :potlesk: a už nepotřebujete dokupovat clonu na kočárek, jelikož jde sklopit až k madlu před dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.7.14 07:43
@Dandula6 píše:
Kočárek jsme koupili už použitý, ale je stále moc krásný a ta jízda, prostě paráda:)) už bych neměnila :lol: Super kočárek :potlesk: a jde na něj dát i bouda z kočárku Bugaboo Frog i Chameleon :potlesk: a už nepotřebujete dokupovat clonu na kočárek, jelikož jde sklopit až k madlu před dítě :D

Prosim nemohla by jsi sem dat fotku te boudy budaboo na briu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
10.7.14 21:05

Holky brio sing jde na nej dat jina sportovni verze??moje bohuzel nema moznost lehu :( mam tu verzi z r.2010,dekujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.7.14 18:21
@eevulle píše:
Prosim nemohla by jsi sem dat fotku te boudy budaboo na briu? Diky

Pokusím se, snad to zvládnu :roll: nikdy jsem fotky na emimino nevkládala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí