Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim majitelky kocarku brio go, jak jste spokojene se sportakem? A co kolecka, nesjizdeji se? Jsem zvykla na nafukovaci. Syn ma rok a 11kg. Dekuji za kazde nazory
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio GoMela jsem ho a byla jsem maximálně spokojena. rukama mi prošlo hodně kočárku a tento je jasný vítěz.
Kolečka se nesjizdeji ale rády se do nich zapichuji kamínky. sporťák je otočný po i proti směru jízdy. Krasne odpruženy, dole obrovský košík. malej v něm byl do dvou let ted už si vystačíme s golfkama.ale mit ještě jedno miminko jdu znova do Bria ![]()
Pro rocniho bych ho nekupovala. V zime se ti tam uz s fusakem nevejde.
Mě se tam vlezl 3lety pořádny chlapák (vypadá na 4). Pořidili jsme si ho na miminko a starší testoval ![]()
A myslim si, že to je jeden z nejprostornějších kočárku… ![]()
prosím, jde prát potah? to, na čem dítě sedí/opírá se? a jde sundat ze stříšky potah a vyprat?
Jde ale je to docela složitý…nevím jak nova kolekce ale mela jsem 2012 a to se muselo cele demontovat, oddelat šrouby…stříška jde jednoduše.
Zabralo to tak pul hodiny ale zato zas ten kočárek stojí ![]()
@adelina3 a na stříšce taky musíš odmontovat? teď nemyslím vyndat stříšku, to mám, mám ji celou v ruce, jde mi jen o vytáhnutí potahu z ní ![]()
@dani24687 musíš odšroubovat ty dva malé šroubky pokud se nepletu teď jsem prala stříšku z korbičky tak je to si stejné.
Kočárek jsme koupili už použitý, ale je stále moc krásný a ta jízda, prostě paráda:)) už bych neměnila
Super kočárek
a jde na něj dát i bouda z kočárku Bugaboo Frog i Chameleon
a už nepotřebujete dokupovat clonu na kočárek, jelikož jde sklopit až k madlu před dítě ![]()
@Dandula6 píše:
Kočárek jsme koupili už použitý, ale je stále moc krásný a ta jízda, prostě paráda:)) už bych neměnilaSuper kočárek
a jde na něj dát i bouda z kočárku Bugaboo Frog i Chameleon
a už nepotřebujete dokupovat clonu na kočárek, jelikož jde sklopit až k madlu před dítě
Prosim nemohla by jsi sem dat fotku te boudy budaboo na briu? Diky
Holky brio sing jde na nej dat jina sportovni verze??moje bohuzel nema moznost lehu
mam tu verzi z r.2010,dekujiiii
@eevulle píše:
Prosim nemohla by jsi sem dat fotku te boudy budaboo na briu? Diky
Pokusím se, snad to zvládnu
nikdy jsem fotky na emimino nevkládala ![]()