Sportovní kočárek s možností otočení korbičky proti směru jízdy

297
13.3.14 17:01

sportovni kocarek s moznosti otoceni korbicky proti smeru jizdy

Dobry den,

potrebovala bych radu, ktere sportovni kocarky maji moznost dat korbicku proti smeru jizdy a mate s nimi dobre zkusenosti? Shanim prostorny kocar nejlepe s nafukovacimi koly ale neni podminka. Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.3.14 17:02

@anduletka Roan Marita - sporťák si otočích jak chceš ty - po nebo proti směru jízdy. Kola nafukovací, prostorný až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.3.14 17:05

Dekuji. Mame doma inglesinu - je skvela a taky otocna - ale pujde do skolky a tak shanim sportak - mozna i neco dobre skladneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.14 17:23

@anduletka známá má casual play S4,otočný nafukovací kola, ale trošku nechápu co tedy chceš, píšeš kočár s otočnou korbičkou a pak, že sporťák, že půjde do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.3.14 17:33
@stepanka87 píše:
@anduletka známá má casual play S4,otočný nafukovací kola, ale trošku nechápu co tedy chceš, píšeš kočár s otočnou korbičkou a pak, že sporťák, že půjde do školky.

Nase v srpnu 16m dcera jde do skolky, kde bude mit nas kocar ingelsinu na spani (zijeme v Norsku, a shanim sportak, ktery ma moznost mit korbicku proti smeru jizdy (hrozne nam tu od podzimu do jara fouka). Asi jsem se blbe vyjadrila. Diky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
13.3.14 17:39

Chceš otočná kola? Já měla a mám připravený na druhé dítě Patron Bohemia Apollon Alux, ten má přehazovací rukojeť, přijde mi to lepší než přehazovací sedačka, tu se sedícím dítětem nepřehodíš, rukojeť jsem přehazovala i několikrát podle sluníčka a malýho nálady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.14 17:41

@anduletka Chápu, zkus se na něj podívat, sice nevím jakou máte cenovou představu, ale nemusíš otáčet korbu nebo sporťák, ale řídítka nebo jak to mám nazvat.To je na tom perfektní. Otočíš během jízdy aniž bys musela vyndat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.14 17:43

@Meredit Napsala jsem to blbě, otočný, (čárka)nafukovací kola.Pisu z mobilu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
13.3.14 17:47

@stepanka87 promiň, nevím teď na co narážíš :)
Jen jsem se ptala zakladatelky jestli požaduje otočná kola, protože Apollon je nemá, je to pořádný teréňák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.3.14 17:52

@Meredit Aha, já jsem jen myslela, že jsi se překoukla a měla strach jestli jsi nepochopila, že chce i otočná kola, na nic nenarážím. promiň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
13.3.14 17:57
@anduletka píše:
Nase v srpnu 16m dcera jde do skolky, kde bude mit nas kocar ingelsinu na spani (zijeme v Norsku, a shanim sportak, ktery ma moznost mit korbicku proti smeru jizdy (hrozne nam tu od podzimu do jara fouka). Asi jsem se blbe vyjadrila. Diky za tip.

Hele, tak v tom případě Emmaljunga :) Splňuje vše, co od toho chceš dle popisu… Já teda doporučuju všem a ve všech případech :-D Mají spoustu tipů a vybere podle mě každý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
13.3.14 18:02

Sporťáku je dost záleží taky na ceně…
Brio go, mutsy, quinny buzz, x Lander move, jane reverse, casualplay s4 reverse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.3.14 18:59

Holky dekuju moc.. svym zpusobem je mi jedno zda se prehazuje korba nebo jen otoci rucka.. diky za tipy.. nahlodala me emmaljunga - ta je tu dost popularni a vypada bytelne… chci koupit uz nejakou z druhy ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.3.14 21:31

@Meredit Můžu se zeptat, jak jezdí kočár, když přehodíš rukojeť? Na starším kočárku mám taky přehazovací, ale strašně špatně (ztěžka) se s tím pak jede, vlastně to jde dobře jen po rovině, zatočit nebo najet na chodník je dřina. Tak jen tak sonduju jak na tom jsou jiné kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
14.3.14 07:33

@Samy naprosto stejně ;) Rozdíl nejde vůbec poznat, protože konstrukce je do X. Naopak když jsem zkusila kamarádky co měla klasického poláka s konstrukcí do A, vážně to skoro nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí