Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den,
potrebovala bych radu, ktere sportovni kocarky maji moznost dat korbicku proti smeru jizdy a mate s nimi dobre zkusenosti? Shanim prostorny kocar nejlepe s nafukovacimi koly ale neni podminka. Dekuji za rady.
@anduletka Roan Marita - sporťák si otočích jak chceš ty - po nebo proti směru jízdy. Kola nafukovací, prostorný až až.
Dekuji. Mame doma inglesinu - je skvela a taky otocna - ale pujde do skolky a tak shanim sportak - mozna i neco dobre skladneho.
@anduletka známá má casual play S4,otočný nafukovací kola, ale trošku nechápu co tedy chceš, píšeš kočár s otočnou korbičkou a pak, že sporťák, že půjde do školky.
@stepanka87 píše:
@anduletka známá má casual play S4,otočný nafukovací kola, ale trošku nechápu co tedy chceš, píšeš kočár s otočnou korbičkou a pak, že sporťák, že půjde do školky.
Nase v srpnu 16m dcera jde do skolky, kde bude mit nas kocar ingelsinu na spani (zijeme v Norsku, a shanim sportak, ktery ma moznost mit korbicku proti smeru jizdy (hrozne nam tu od podzimu do jara fouka). Asi jsem se blbe vyjadrila. Diky za tip.
Chceš otočná kola? Já měla a mám připravený na druhé dítě Patron Bohemia Apollon Alux, ten má přehazovací rukojeť, přijde mi to lepší než přehazovací sedačka, tu se sedícím dítětem nepřehodíš, rukojeť jsem přehazovala i několikrát podle sluníčka a malýho nálady ![]()
@anduletka Chápu, zkus se na něj podívat, sice nevím jakou máte cenovou představu, ale nemusíš otáčet korbu nebo sporťák, ale řídítka nebo jak to mám nazvat.To je na tom perfektní. Otočíš během jízdy aniž bys musela vyndat dítě.
@Meredit Napsala jsem to blbě, otočný, (čárka)nafukovací kola.Pisu z mobilu. ![]()
@stepanka87 promiň, nevím teď na co narážíš ![]()
Jen jsem se ptala zakladatelky jestli požaduje otočná kola, protože Apollon je nemá, je to pořádný teréňák ![]()
@Meredit Aha, já jsem jen myslela, že jsi se překoukla a měla strach jestli jsi nepochopila, že chce i otočná kola, na nic nenarážím. promiň ![]()
@anduletka píše:
Nase v srpnu 16m dcera jde do skolky, kde bude mit nas kocar ingelsinu na spani (zijeme v Norsku, a shanim sportak, ktery ma moznost mit korbicku proti smeru jizdy (hrozne nam tu od podzimu do jara fouka). Asi jsem se blbe vyjadrila. Diky za tip.
Hele, tak v tom případě Emmaljunga
Splňuje vše, co od toho chceš dle popisu… Já teda doporučuju všem a ve všech případech
Mají spoustu tipů a vybere podle mě každý ![]()
Sporťáku je dost záleží taky na ceně…
Brio go, mutsy, quinny buzz, x Lander move, jane reverse, casualplay s4 reverse
Holky dekuju moc.. svym zpusobem je mi jedno zda se prehazuje korba nebo jen otoci rucka.. diky za tipy.. nahlodala me emmaljunga - ta je tu dost popularni a vypada bytelne… chci koupit uz nejakou z druhy ruky
@Meredit Můžu se zeptat, jak jezdí kočár, když přehodíš rukojeť? Na starším kočárku mám taky přehazovací, ale strašně špatně (ztěžka) se s tím pak jede, vlastně to jde dobře jen po rovině, zatočit nebo najet na chodník je dřina. Tak jen tak sonduju jak na tom jsou jiné kočárky.
@Samy naprosto stejně
Rozdíl nejde vůbec poznat, protože konstrukce je do X. Naopak když jsem zkusila kamarádky co měla klasického poláka s konstrukcí do A, vážně to skoro nešlo ![]()