Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den. Prosím o radu co je tohle za typ x-landeru?? popřípadě zkušenosti s ním a zda někdo prodává? Děkuji
Nikola
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Mám doma!
Je to X-Lander X1. Bez otočných koleček, velmi dobře odpružený kočár. Vhodný do terénu, do lesa… Na vesnici super, do města budu pořizovat nějaký jiný sporťáček nebo golfky. ![]()
Jéé děkuji moc
ještě se zeptám, jde položit do úplného lehu? a je moc těžký?
@nikola.bob Já mám zatím korbičku, ale o víkendu chceme dávat sporťák… Myslím, že vyloženě úplný leh tam ale není… To není u žádného X-Landeru. Těžší asi trošku bude, ale nějak mi to nepřijde, manipuluje se s ním dobře… V katalogu X-Landerů jsem našla váhu 16 kg (komplet sporťák). Já ho do auta moc neskládám, do města jdu radši s Manducou a jak jsem psala, budu pořizovat do města něco jiného…
Mám ho taky jen straší verzi a hodně těžko se s ním budu loučit.
ten můj úplně do lehu nejde, ale stejně jsem během používání přišla na to, že bych to ani nevyužila…dcera v úplném lehu spát nechtěla.
Jezdila jsem s ním od začátku co se dcera narodila. Do obchodu s nacvaklým vajíčkem, potom i s hlubokou korbičkou a teď využíváme sporťák ![]()
Je teda trošku těžší a pokud máš menší kufr v autě trošku problém ho tam dostat, ale při troše cviku to jde.
A taky je trošku širší než jiné kočáry a měla jsem párkrát problém nastoupit do autobusu ![]()
Ale pro druhé dítě bych zase volila tento ![]()
My máme teď 5 měsíců, tak snad by nám vyhovoval
No já nemám právě řidičák, tak s malou budu i celkem cestovat autobusem…do kufru by skládal jedině přítel
tak Vám moc děkuji
snad se mi podaří ho sehnat ![]()
Jej je moc široký?? Mohla bych mít prosbu zda by ste byla některá ochotná mi změřit jak je spodek široký? Porovnala bych podle našeho hlubokého..Děkuji ![]()
@nikola.bob Včetně zadních kol cca 67 cm. Koukej na inzeráty, našla jsem jen na bazoši, ale to je sporťák plus korba… http://deti.bazos.cz/…ander-x1.php
Děkuji, zítra poměřím ten náš o kolik to bude dělat
no já ho našla i tady jen sportovní, hluboký nechci, tak uvidím zda se paní ozve ![]()
@Budrum tak ten asi projde…ten co mám doma tak má předek včetně kol 57 cm a zadek je 85 cm ![]()
Asi mám fakt nějaké monstrum doma ![]()
@Majka12 Teda, to je teda monstrum!
Předek mám také těch 57 cm! ![]()
@Budrum no dneska ho změřím znova, včera ho měřil chlap tak jestli se nesekl ![]()