X-lander co je za typ?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
13.3.14 20:06

x-lander co je za typ?

Dobrý den. Prosím o radu co je tohle za typ x-landeru?? popřípadě zkušenosti s ním a zda někdo prodává? Děkuji :) Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
13.3.14 20:14

Mám doma! :jazyk: Je to X-Lander X1. Bez otočných koleček, velmi dobře odpružený kočár. Vhodný do terénu, do lesa… Na vesnici super, do města budu pořizovat nějaký jiný sporťáček nebo golfky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.14 20:17

Jéé děkuji moc :) ještě se zeptám, jde položit do úplného lehu? a je moc těžký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
13.3.14 20:30

@nikola.bob Já mám zatím korbičku, ale o víkendu chceme dávat sporťák… Myslím, že vyloženě úplný leh tam ale není… To není u žádného X-Landeru. Těžší asi trošku bude, ale nějak mi to nepřijde, manipuluje se s ním dobře… V katalogu X-Landerů jsem našla váhu 16 kg (komplet sporťák). Já ho do auta moc neskládám, do města jdu radši s Manducou a jak jsem psala, budu pořizovat do města něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.3.14 20:34

Mám ho taky jen straší verzi a hodně těžko se s ním budu loučit.
ten můj úplně do lehu nejde, ale stejně jsem během používání přišla na to, že bych to ani nevyužila…dcera v úplném lehu spát nechtěla.
Jezdila jsem s ním od začátku co se dcera narodila. Do obchodu s nacvaklým vajíčkem, potom i s hlubokou korbičkou a teď využíváme sporťák :palec:
Je teda trošku těžší a pokud máš menší kufr v autě trošku problém ho tam dostat, ale při troše cviku to jde.
A taky je trošku širší než jiné kočáry a měla jsem párkrát problém nastoupit do autobusu :nevim:
Ale pro druhé dítě bych zase volila tento :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.14 20:37

My máme teď 5 měsíců, tak snad by nám vyhovoval :)No já nemám právě řidičák, tak s malou budu i celkem cestovat autobusem…do kufru by skládal jedině přítel :) tak Vám moc děkuji :) snad se mi podaří ho sehnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.14 20:41

Jej je moc široký?? Mohla bych mít prosbu zda by ste byla některá ochotná mi změřit jak je spodek široký? Porovnala bych podle našeho hlubokého..Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
13.3.14 20:48

@nikola.bob Včetně zadních kol cca 67 cm. Koukej na inzeráty, našla jsem jen na bazoši, ale to je sporťák plus korba… http://deti.bazos.cz/…ander-x1.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.14 20:52

Děkuji, zítra poměřím ten náš o kolik to bude dělat :) no já ho našla i tady jen sportovní, hluboký nechci, tak uvidím zda se paní ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.3.14 20:53

@Budrum tak ten asi projde…ten co mám doma tak má předek včetně kol 57 cm a zadek je 85 cm :mrgreen:
Asi mám fakt nějaké monstrum doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
13.3.14 21:00

@Majka12 Teda, to je teda monstrum! :mrgreen: Předek mám také těch 57 cm! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
14.3.14 07:16

@Budrum no dneska ho změřím znova, včera ho měřil chlap tak jestli se nesekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí