Bugaboo Fox 3 zkušenosti

953
17.6.22 11:37

Bugaboo Fox 3 zkušenosti

Ahoj holky, máme v plánu si pořídit výše uvedený kočárek i se sporťákem, se sedačkou, bází do auta prostě se vším.
Je tu z Vás některá, která toto vlastní a ráda by se podělila o zkušenost?

Líbí se mi proto, protože je nejlehčí na trhu. To se mi hodí vzhledem k mým zdravotním obtížím.

U sporťáku nemůžu dohledat jestli když v něm dítě sedí nemá prohlá záda a jestli je nutné aby se dal polohovat do úplného lehu?
Ráda bych poznamenala, že jsem začátečník a vůbec nemám ponětí co je dobré a co ne.

Děkuji všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4882
17.6.22 11:57

Ve sporťáku je v něm dítě jak v autosedačce - korba se naklání celá a nohy má pak dítě do kopce a nonstop pokrčené. Fanoušci Bugaboo rádi tvrdí, jak je to pro dítě super pohodlná pozice, ale já bych tak spát nechtěla (a můj syn, co třeba v kočárku zásadně spal na břiše také ne :mrgreen: ). Navíc ta poloha není vhodná z hlediska vývoje - viz třeba tenhle článek https://www.ivafis.cz/kocarky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.6.22 12:50

Zítra se na něj jedeme podívat. Taky o něm uvažujeme. Pak Ti napíšu, všechno dokonale vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.6.22 12:51

@babanci Super, děkuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.6.22 12:51

@vedma007 jasně, super děkuju a na článek kouknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.6.22 13:01

@Moonpie já bych vůbec neřešila, že Fox3 má korytkove sezení. Ono si nevyberete, každý dvojkombinacni kočárek má naprd sporťák. Všechny mé kamarádky, známé, co vidím, tak vždy pak koupi obyčejný sporťák. Ať se jedná o Cybex, Bugaboo, Tako, Hartan, Abc, gmini, joolz. Sama poznáte, že je pak jednoduší klasický sporťák na skládání, lehčí, dite nesedí moc vysoko..U kočárku reste jen korbičku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.6.22 13:12

@Midliva Taky jsem to tak viděla. Pak si moje dcera koupila Gesslein, sporťák šel dát níž a dvě děti v tom odvozila až do odstavení. Dal se úplně položit a nožky taky byly polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.6.22 14:12

@Midliva už to vidím, to korýtkové sezení mi přijde naprosto šílené u toho sporťáku Bugaboo. Lepší má Cybex Priam.
Ale zase Bugaboo má lepší úchyt pro vysoké co se týče klasického kočárku.
To bude ještě šílené ten výběr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.6.22 14:38

@Moonpie To bude. 😁 za mě nejlepší Gesslein. Jenže to ještě byla prodejna v Plzni. Teď je v Pardubicích, tušim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.6.22 10:59

@Midliva už to vidím, to korýtkové sezení mi přijde naprosto šílené u toho sporťáku Bugaboo. Lepší má Cybex Priam.
Ale zase Bugaboo má lepší úchyt pro vysoké co se týče klasického kočárku.
To bude ještě šílené ten výběr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
18.6.22 20:58

My to dnes oběhli. V obchodě Mybabystore úžasná prodavačka. Dala nám do kočárů hadrové mimino 10 kilové a nechala nás jezdit s různými tratary po okolí. Joolz tvrdý, špatně se najíždělo na obrubník, Cybex fajn, ale nelíbí se nám moc barvy, měly hlavně uvnitř tmavé boudy a moc pestrý kočár nechceme. Nakonec jsme si vybrali Bugaboo fox 3, kolekci mineral, světle béžový. Vytuníme barevnou boudou na léto a barevný pytel…ještě teda uvažujeme o tom, že vyjedeme do těch Pardubic na Gesslein. Dceři se moc nelíbí ta vložná taška, ale její starší ségra ho měla a byl suprovej. Bugaboo jízdní vlastnosti bezva, lehký, snadno se skládá, bouda odvětrávací, jde hodně clonit slunci. Tento jsme měli na poslední vnouče a dala bych za něj ruku do ohně. Teď teda koupíme Bugaboo. Budeme na něj čekat prý asi 1,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.6.22 12:28

@babanci Díky za to že jsi napsala.
My se pro něj asi taky nakonec rozhodneme.
A budeš mít nějakou akční nabídku?
My máme za 37 tis kočárek, bázi do auta a autosedačku..přijde mi to sice dost ale co už, když bude kvalitní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.6.22 15:23

Holky a některá dalš z Vás, co zkušenost s Bugaboo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
19.6.22 18:00

@Moonpie Mladí mají 10 % slevu v tom obchodě Mybabystore. Budou kupovat taky autosedačku a fusak a organizér…taky letní stříšku. Vytuníme si ho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.22 09:37

Holky taky budeme kupovat Fox 3 - komplet korbu, sportak, adaptéry, bázi a asi i fusak, držák na kávu a tak :D Jen vajíčko nechci to jejich, co dávají do setu, ale Cybex. Máte některá info, že by někde dávali slevu, když člověk vezme velký set? Třeba Vandastore nebo tak? A také by mne zajímalo jestli máte některá zkušenost s tím stupátkem pro druhé dítě? Vzhledem k mému věku asi dlouho čekat nebudeme s druhým prckem, takže nechci potom za rok, dva kupovat nějaký další dvojkočár zase :( Tak mi přišlo super, že když bude malému třeba rok a půl, tak si tam může sednout a vézt, když už nebude moct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí