Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Máme doma sedmiměsíční cácorku, kterou zatím vozím v Inglesině, ale chci koupit lehčí kočárek. Jezdím hlavně v Praze, ale chodníky jsou u nás hodně rozbité, občas jedu po nezpevněné cestě (semtam kořen, semtamkámen)a taky je to tu samý kopec. Přemýšlela jsem, že koupím jako sporťák Speediho a pak nějaké nehrkací golfky, ale narazila jsem na
TFK Buggstra (teď nový s polohovacíma nohama a nafukovacíma kolama) a najednou mám dilema, jestli nekoupit rovnou Buggstra. Jako záloha na první zimu by zůstala Inglesina, jinak bychom přesedlali rovnou do golfáčů. Co vy na to? Pro jak malého špunta je vhodný Buggster na každodenní ježdění a co terén? (nafukovačky nebo dvoukolo?)Díky za reakce ![]()
já mám tfk staršího z nenafukovacíma kola dokonce není ani odpruženy jsem nad míru spokojená jestli mužu radím tento kočárek samozřejmě ten vylapšeny to bude uplná pecička určitě je lehky a zároven velmi prostorny a pohodlny já mám dceru buřta vypadá tak na 3 roky ale má jen rok a pul každopádně nikdy kočárková nebyla ale co máme bugstra tak i chvíli posedí krásně se pohodlně vyspí no vzhledem k tomu že je leto malá ti povyroste v zimě bude v klidu chodit do závějí stejně vezmeš raději sáně takže myslím že speedy ač je určitě vyborny potřebovat už nebudeš já si taky myslela že budu ještě casualplay potřebovat ale po měsící s buggstrem letěl z baráku ![]()
Jé, to jsem ráda, že tady probíráte Buggstery letošní kolekce. Taky jsem se pro něj rozhodla. Několik známých ho má a jsou s ním nad míru spokojeni. Dokonce v něm vozí i tříletou holčičku, když potřebují, aby se prospala a co nejrychleji usla. Já mám 10ti měsíční holčičku a chci přejít na golfky. Je sice pravda, že máme i sporťák Peg Perego, ale vzhledem k tomu, že se blíží léto a kočárek jde docela polohovat, myslím, že by mohly golfky stačit. Já bych se chtěla taky poradit. Ja Buggtera budu kupovat na sto procentně, ale teď řeším barvičku. Na PC se mi líbily téměř všechny nabízené, ale do té doby, než jsem je viděla na živo. Nyní se rozhoduji mezi fialkovou a černou a nějak se ne a ne rozhodnout. Chtěla jsem se zeptat maminek, které mají z Buggstrem zkušenosti, jeslti se jim barva časem nevyšisovala. Jde mi zejména o tu fialkovou, mám strach, aby kočár nebyl za chvíli ošlivý s vyšisovanou barvou. A ještě jsem se chtěla zeptat, jeslti nemáte někdo zkušenosti s nánožníkem z letošní kolekce. V obchodě mi tvrdili, že je větší, než byl v předchozích letech. Děkuji za všechny názory a rady ![]()
Dík za názor. Co zkušenosti s terénem - jak velký / malý terén ještě buggster zvládne?
No, a barvy… Co jsem se dočetla v diskuzích, tak snad nové buggstery nešisují. Já váhám mezi hnědou (chocolate nebo schlamm) a světle modrou (stahlblau).