Bukfurdo s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
16.5.18 21:42

@radka101 moc dekuji, tohle jsem potřebovala vidět, my se chystáme v létě, tak to už bude snad voda teploucka, tak užívejte ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.19 12:53

Mohu mít dotaz k hotelu Danubius? Dost o něm zrovna uvažujeme a z dostupných informací to vypadá, že v jednom z bazénů přímo v hotelu je i termální voda. Nevíte náhodou, zda je taky léčivá stejně jako ta v lázních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
30.9.19 13:27
@lumpice33 píše:
Mohu mít dotaz k hotelu Danubius? Dost o něm zrovna uvažujeme a z dostupných informací to vypadá, že v jednom z bazénů přímo v hotelu je i termální voda. Nevíte náhodou, zda je taky léčivá stejně jako ta v lázních?

Ano, jeden z vnitřních bazénů (37 stupňů celsia) má shodnou vodu jako ty v lázních opodál. Jedná se o shodný termální pramen (respektive jeden z pramenů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.19 13:40

Díky. Chceme vyrazit s dvouletou dcerkou, která má ekzém. Tohle vypadá jako dobrá varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
30.9.19 16:02
@lumpice33 píše:
Díky. Chceme vyrazit s dvouletou dcerkou, která má ekzém. Tohle vypadá jako dobrá varianta.

Tak to tě ovšem nepotěším - on tento bazén je mám pocit kvůli teplotě až od určitého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.19 20:44

Díky za příspěvek. My právě nemáme osobní zkušenost, ale co jsem slyšela, i přímo v lázních v Bugfurdo berou rodiče na kratší dobu do těchto bazénů i malé děti. Úplně přesně nevím, kde je problém. Jestli je to ta kombinace více minerálů a větší teplota? Nevíte někdo? Přeci voda při koupání má podobnou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí