Bukfurdo s dětmi
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@radka101 moc dekuji, tohle jsem potřebovala vidět, my se chystáme v létě, tak to už bude snad voda teploucka, tak užívejte ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu mít dotaz k hotelu Danubius? Dost o něm zrovna uvažujeme a z dostupných informací to vypadá, že v jednom z bazénů přímo v hotelu je i termální voda. Nevíte náhodou, zda je taky léčivá stejně jako ta v lázních?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lumpice33 píše:
Mohu mít dotaz k hotelu Danubius? Dost o něm zrovna uvažujeme a z dostupných informací to vypadá, že v jednom z bazénů přímo v hotelu je i termální voda. Nevíte náhodou, zda je taky léčivá stejně jako ta v lázních?
Ano, jeden z vnitřních bazénů (37 stupňů celsia) má shodnou vodu jako ty v lázních opodál. Jedná se o shodný termální pramen (respektive jeden z pramenů).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Chceme vyrazit s dvouletou dcerkou, která má ekzém. Tohle vypadá jako dobrá varianta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lumpice33 píše:
Díky. Chceme vyrazit s dvouletou dcerkou, která má ekzém. Tohle vypadá jako dobrá varianta.
Tak to tě ovšem nepotěším - on tento bazén je mám pocit kvůli teplotě až od určitého věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za příspěvek. My právě nemáme osobní zkušenost, ale co jsem slyšela, i přímo v lázních v Bugfurdo berou rodiče na kratší dobu do těchto bazénů i malé děti. Úplně přesně nevím, kde je problém. Jestli je to ta kombinace více minerálů a větší teplota? Nevíte někdo? Přeci voda při koupání má podobnou teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit