Bukfurdo s dětmi

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
497
15.5.18 16:58

Bukfurdo s detmi

Holky mate nektera zkušenost s termaly Bukfurdo nebo Sarvar? fotky nějaké také ocenim, chceme tam v létě, ale jde mi o to, aby tam měla malá bazény, skluzavky, jsou ji 3 takže nejde o tobogany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
15.5.18 17:21

Sárvár je super.Pro děti je tam toho plno.Jak vnitřní, tak venkovní bazény. Byli jsme tam už 3×, ale v zimě. V létě jezdíme radši k Balatonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.5.18 17:22

Ahoj byly jsme v bukfurdo vloni i předloni s dcerou. pro male deti je tam primo venkovni dětský bazének s malými skluzavkami a domeckem a jeden dětský bez skluzavek. Buhuzrl mam asi 2 dny propršelo takže jsme využili i vnitřní kde jsou taky detske bazénky a jakoby takového brouzdaliště se strikacimi pistolemi. Je to tam moc pekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
15.5.18 17:34

@sladkare mam 3 mesicni dceru, takze s ni jsme jeste nikde nebyli :mrgreen: ale ja jsem s rodici a malym brachou pravidelne jezdila kazdy rok do bukfurdo a bylo to tam pro deti paradni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 18:11

@maraida a skluzavky tam jsou i pro opravdu malé deti???Na Balatonu jsme byli jako svobodní, ale doby kdy jsme tam objevili spoustu hadů mě do vody nikdo nedostane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 18:13

@Lucinka08 nahodou nějakou fotecku prosim???strasne nás to tam laka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.5.18 18:32

@sladkare jsou tam skluzavky jak pro úplně malé děti, tak pro ty předškolní a pak tobogány. Pak jsou tam různé stříkací prvky a vlnobití. Uvnitř je i hernička. Zadejte si lázně do vyhledávače a vyjede na vás určitě plno fotek.
My jsme teď byli u Balatonu 3 roky za sebou a na hady jsme teda nenarazili. Jezdíme na jižní břeh. Ono u moře můžete narazit taky na různé potvory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.5.18 18:39

@sladkare
Fotky mam jen ve foťáku :( myslím ale ze se vam tam bude moc líbit. Venku byli i velký trampolíny tam se deti taky vyblbnou a spoustu kiosku a zmrzliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 18:43

@Lucinka08 dekuji moc ???? a ubytování řešíte přes co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 18:44

@maraida to ano, ale když jsem to videla, takt o byl muj konec, musím vidět, takže teď s malou řešíme pouze bazény a vybíráme hlavě už dle jejich potřeb, ale moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.5.18 18:48

@sladkare nám ubytování zarizovala známa ale bydlely jsme v apartmánech kousek od lázní takže jsme tam meli kuchyňku a malou terasku ale jsou tam i hotely koukni na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.5.18 19:24

My jsme byli v Bukfurdo minuly rok v zari, byla jsem s manzelem a dvemi detmi veku 5 a 2,5 roku a bylo to proste skvele. Bydleli jsme v hotelu Danubius v Bukfurdo a protoze jsme tam byli zrovna, kdyz venku byla dost zima a prselo, tak jsme travili cas ve vnitrnich bazenech a paradne jsme se vyblbnuli.Maji tam nadherny komplex detskych bazenu s krasne teplou vodou. V zupanu jdes vyhrivanou chodbou z pokoje rovnou k bazenu, meli jsme all inclusive a jidlo bylo fakt vyborne. Jedine co mi trochu vadilo, byl maly pokoj, jeste kdyz jsme tam meli pristylku.Taky tam byla vyborna hernicka pro deti, v sezone jsou tam i animatori.Bylo to fakt super, vrele doporucuju. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.5.18 19:42

@Elísek22 je dekuji moc a nahodou venkovní bazény nemáš? meknu na ten hotel, jsi zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.5.18 20:41

@sladkare Vubec nemas za co :kytka: Pošlu ti do soukrome zpravy ty vnitrni bazeny, ale ten venkovní asi nemam. Zkusim jeste mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
16.5.18 12:06

@sladkare tohle je momentálně Sárvár. Venku je ale voda zatím dost studená. Pokud je krásné počasí a víkend, je tu mraky lidí, ale to bude asi všude. Doporučuji hotel Park inn, který je s lázněmi spojen chodbou. Výhodou je velký dětský koutek přímo v areálu lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí