Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc děkuji za příspěvek, brouzdám internetem a je fakt že spousta lidí píše že v září je už v Bulharsku zima
což mě překvapilo, když vemu v potaz že je Bulharsko celkem dost na jihu ![]()
Já jsem byla v Bulharsku jednou a byla to ta nejlepší dovolená v mém životě…byli jsem v Primorsku…pláže tam byli dvě…moře nááádherné…jídlo výborné-měli jsem polopenzi…a hlavně, když si tam vezmete 10.000 tak opravdu 10.000 utratíte, jak tady v česku…ceny úplně stejné, jak u nás ne-li levnější…takže jsem si to parádně užili-byli jsme se i potápět…cena na osobu asi 1.000 korun, což je parádní…až syn trošku povyroste jedeme do Bulharska zase, ale jinam asi Sozopol s výletem do Istanbulu…
jinak v Primorsku pláže písčité krásné, čisté a voda taky…je tam i aqupark vstupné zase levné…posílám fotky na ukázku…např. Sozopol tam byl manžel je prý zase krásně malebný…jsou tam různá zákoutí atd. nabízí se tam výlet do toho Istanbulu, potápění, aqupark, vyjížďka na lodi různé fakultativní výlety s ochutnávkou místních specialit…dalo se chodit na procházky-byl tam i přístav, na lodi jsme jeli-no nenudili jsem se
…no pecka prostě za mě ![]()
…jo a my jeli teda v červnu a sehnala jsem to za 8.500 s polopenzí nikdo mi to nechce věřit
![]()
My byli na Slunečném pobřeží, výlet jsme dělali do Nessebaru (moc pěkný historický poloostrov). V letovisku bylo hodně atrakcí a i tam měli nějaké krýté dětské centrum (to jsme za pěkného počasí nevyužili). Byla tam i nabídka hodně fakultativních výletů (řeka Ropotamo, Varna, Burgas - v jednom z těch měst je delfinárium, pak nějaký výlet džípama do hor). Písečná pláž s hodně mírným vstupem do moře, takže ideální pro děti. Příští dovolenou u moře bych chtěla strávit znovu tam.
All inclusive ve 3 hvězdičkovém hotelu byl vynikající (měli jsme v tom i tvrdý alkohol
). je pravda, že snídaně byly celý pobyt stejné, ale výběr byl veliký.
Jenom bych si nebyla tak moc jistá tím zářím, četla jsem, že to nebývá nic moc.
@MonikaN.89 wow fotky krásné
děkuji holky za příspěvky, doufám že sem ještě někdo napíše kdo byl v září protože bych chtěla vědět něco o tom počasí ![]()
@kitty77 my byli asi před pěti lety, přelom srpen září a teda počasí nic moc
v moři se nedalo pořádně koupat, protože byly pořád vlny a visela červená vlajka, den už nebyl tak dlouhý a večer bývalo chladněji, v noci nám třikrát pršelo, pak už jsme jeli domů, odjížděli jsme 4.9.
Tak to vypadá, že Bulharsko raději v září nebrat!
My v Bulharsku v září byli (v Primorsku) a počasí jsme měli krásné. Jediný rozdíl oproti letním měsícům byl ten, že se večer citelně ochlazovalo. Tak jak jsme celý den lítali v plavkách nebo v tričku a kraťasech, tak na večerní procházky jsme si museli dávat dlouhý kalhoty a na triko mikinu, jinak by nám byla zima. Krásně se spalo. Černou vlajku jsme měli snad jen 2× během celých 14ti dní, jinak jsme si moře užívali pořád. A jedno dopoledne propršelo.
@MonikaN.89 ahoj, vím že je to stará diskuze, ale můžeš mi prosím napsat, v jakém hotelu jste byli ubytováni. Podle fotek to vypadá na fajn místo. Dík
@MonikaN.89… Tak si čtu tyto staré diskuze, a tedy, kdyby to bylo v současné době 8 a půl za polopenzi? Docela dost, letos v červnu Bulharsko několikrát 5000 Kč allinclusive
Řecko 6 až 8 tisíc také allinclusive… My teda byli za ty peníze na Rhodosu.
Ahoj všem,
obnovuji diskuzi.
V červnu letíme s naším v té době 11měsíčním mimčem do Bulharska na Slunečné pobřeží. Chtěla bych se zeptat těch z vás, které řešily stejné „problémy“. Dá se u nich někde v obchodě sehnat umělé mléko (Beba/Nutrilon)? Co kojenecká voda? Mají tam? A masozeleninové příkrmy ve skleničkách? Jak jste celkové řešily stravu takto malých dětí? Předem děkuji za odpovědi
Když přidáte nějaké tipy, budu jedině ráda ![]()
@NelcaZ píše:
Ahoj všem,obnovuji diskuzi.V červnu letíme s naším v té době 11měsíčním mimčem do Bulharska na Slunečné pobřeží. Chtěla bych se zeptat těch z vás, které řešily stejné „problémy“. Dá se u nich někde v obchodě sehnat umělé mléko (Beba/Nutrilon)? Co kojenecká voda? Mají tam? A masozeleninové příkrmy ve skleničkách? Jak jste celkové řešily stravu takto malých dětí? Předem děkuji za odpovědi
Když přidáte nějaké tipy, budu jedině ráda
Odpovědi neznám, ale na FB jsem ve skupině „Milujeme Bulharsko“ a je tam hodně lidí, kteří tam jezdí pravidelně v průběhu roku nebo tam vlastní apartmán aj. Zkus napsat tam ![]()