Bulharsko s miminkem na Sluneční pobřeží

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.8.10 17:55

bulharsko

nazdar holky, potřebuji poradit. s prckem se chystáme na dovču do bulharska (slunečný pobřeží) a slyšela jsem, že na pláži nejsou slunečníky ani lehátka. je to pravda? přijde mi to jako blbost, ale je fakt, že v chorvatsku jsme je také neměli. na pláž budeme chodit v blízkosti cacao beach. pokud tam nejsou, myslíte, že bude stačit, když malýmu vezmu takový ten dětský stan, aby na něj nešlo tolik to sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
10.8.10 17:58

My jedem ve čt a plážový stan bereme taky. Lehátka kupovat nebudeme. Jak je to u cacao beach nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
10.8.10 18:00

Ahojky byli jsem tam loni i letos lehátky i slunečky tam jsou a stojí cca 7 leva za jedno lehátko a 7 leva za slunečník takže když chceš dvě lehátka a lunečník na každý den vyjde to docela draho navíc pokud si nevezmeš ani jedno musíš zůstat se svým náčiním až za slunečníkama jinak moře i písek byl super přeju krásnou dovolenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
10.8.10 18:01

Jinak si myslim že dětský stan je super nápad určitě ho vezmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 18:04

holky, díky za rychlé odpovědi :palec: taky jsem si říkala, že by to byla hloupost, aby tam nebyly, ale člověk nikdy neví :nevim: stan určitě vezmu, je malý a místa moc nezabere. přeci jenom jistota je jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.8.10 21:01

My letíme příští týden, taky jsem zvědavá…
Podle CK jesou slunečníky i lehátka na pláži za poplatek, takže bereme taky plážový stan. AKorát nevím, jak budeme hlídat „majetky“, když budeme stanovat až za těma slunečníkama. :-? :lol:
Přeju hezkou dovču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
4.10.13 06:44

My jsme jeli sami vlakem a užili jsme si dovolenou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.6.14 12:51

Ahoj všem, byly jste někdo v poslední době v Bulharsku s dětmi? Jaké to tam je? Vždycky jsem se Bulharsku bránila zuby nehty, ale letos jsem nějaká nalomená.
Uvítám vaše zkušenosti, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.14 13:39

@Dragobella zrovna tu jsem na dovče s 3,5 letým a super. Spoustu atrakcí pro děti, v moři stačí hodně daleko ( kdybych teda neměla poseru).
A cenově je to zhruba stejně jak u nás. Kluk si teda zatím pořídil triko s angry birds za 150 Kč, 15 minut na super skákacím hradu stojí zhruba 90 (na jiných je to levnější, ale on si zamiloval tenhle), dětská horská dráha - dítě do 4 let s doprovodem 75 Kč.

Transfer z Burgasu na Slunečné pobřeží trval asi hodinu, ale chvíli jsme bloudili kolem jednoho hotelu.

Jsou tu všichni strašně milí na děti. Domluvit se dá v pohodě anglicky/ rusky a občas i česky.

• Citovat
  • Upravit
15811
1.7.14 13:57

@lucenka už se těším, až tam taky budem, sice jedem do Primorska (a autem), ale moc velký rozdíl v cenách atd. nebude :) užijte si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.14 17:15

Ceny v Bulharsku

Cen se není třeba zase tak bát. Je pravda, že ceny v Bulharsku jsou dražší ve vyhlášenějších destinacích, ale nejhorší je na to prý Slunečné pobřeží a také Sozopol. Primorsko už není tak hrozné. My jsme se právě vrátili a pokud porovnáš s těmito průměrnými: http://www.zamorem.cz/…ch/bulharsko, tak byly o něco větší, ale maximálně o 0,5 - 1 leva, takže nějakých 7 - 15 Kč max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.14 18:11

@pvmr už jsme bohužel zpět :( Hned bych jela znova. Užijte si to tam :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15811
1.7.14 18:55

@lucenka my jedeme začátkem srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.7.14 15:45

Zdravím,
Uvažujeme o dovolené v Bulharsku v září (z důvodu ceny zájezdu jsou celkem levné) a já jsem se chtěla zeptat Vás co jste tam už byly - byly jste spokojené? Jaké je jídlo v all inclusive 3 nebo 4 hvězdy, jaká je tam pláž - písek? co počasí a moře v září? Je tam vůbec co dělat - je tam hezky? něco zajímavého co by člověk mohl navštívit?

Děkuji všem za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.7.14 16:29

Moc děkuji za příspěvek, brouzdám internetem a je fakt že spousta lidí píše že v září je už v Bulharsku zima :( což mě překvapilo, když vemu v potaz že je Bulharsko celkem dost na jihu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí