Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nazdar holky, potřebuji poradit. s prckem se chystáme na dovču do bulharska (slunečný pobřeží) a slyšela jsem, že na pláži nejsou slunečníky ani lehátka. je to pravda? přijde mi to jako blbost, ale je fakt, že v chorvatsku jsme je také neměli. na pláž budeme chodit v blízkosti cacao beach. pokud tam nejsou, myslíte, že bude stačit, když malýmu vezmu takový ten dětský stan, aby na něj nešlo tolik to sluníčko?
My jedem ve čt a plážový stan bereme taky. Lehátka kupovat nebudeme. Jak je to u cacao beach nevím.
Ahojky byli jsem tam loni i letos lehátky i slunečky tam jsou a stojí cca 7 leva za jedno lehátko a 7 leva za slunečník takže když chceš dvě lehátka a lunečník na každý den vyjde to docela draho navíc pokud si nevezmeš ani jedno musíš zůstat se svým náčiním až za slunečníkama jinak moře i písek byl super přeju krásnou dovolenou ![]()
Jinak si myslim že dětský stan je super nápad určitě ho vezmi
holky, díky za rychlé odpovědi
taky jsem si říkala, že by to byla hloupost, aby tam nebyly, ale člověk nikdy neví
stan určitě vezmu, je malý a místa moc nezabere. přeci jenom jistota je jistota ![]()
My letíme příští týden, taky jsem zvědavá…
Podle CK jesou slunečníky i lehátka na pláži za poplatek, takže bereme taky plážový stan. AKorát nevím, jak budeme hlídat „majetky“, když budeme stanovat až za těma slunečníkama.
![]()
Přeju hezkou dovču!
Ahoj všem, byly jste někdo v poslední době v Bulharsku s dětmi? Jaké to tam je? Vždycky jsem se Bulharsku bránila zuby nehty, ale letos jsem nějaká nalomená.
Uvítám vaše zkušenosti, díky ![]()
@Dragobella zrovna tu jsem na dovče s 3,5 letým a super. Spoustu atrakcí pro děti, v moři stačí hodně daleko ( kdybych teda neměla poseru).
A cenově je to zhruba stejně jak u nás. Kluk si teda zatím pořídil triko s angry birds za 150 Kč, 15 minut na super skákacím hradu stojí zhruba 90 (na jiných je to levnější, ale on si zamiloval tenhle), dětská horská dráha - dítě do 4 let s doprovodem 75 Kč.
Transfer z Burgasu na Slunečné pobřeží trval asi hodinu, ale chvíli jsme bloudili kolem jednoho hotelu.
Jsou tu všichni strašně milí na děti. Domluvit se dá v pohodě anglicky/ rusky a občas i česky.
@lucenka už se těším, až tam taky budem, sice jedem do Primorska (a autem), ale moc velký rozdíl v cenách atd. nebude
užijte si to ![]()
Cen se není třeba zase tak bát. Je pravda, že ceny v Bulharsku jsou dražší ve vyhlášenějších destinacích, ale nejhorší je na to prý Slunečné pobřeží a také Sozopol. Primorsko už není tak hrozné. My jsme se právě vrátili a pokud porovnáš s těmito průměrnými: http://www.zamorem.cz/…ch/bulharsko, tak byly o něco větší, ale maximálně o 0,5 - 1 leva, takže nějakých 7 - 15 Kč max.
Zdravím,
Uvažujeme o dovolené v Bulharsku v září (z důvodu ceny zájezdu jsou celkem levné) a já jsem se chtěla zeptat Vás co jste tam už byly - byly jste spokojené? Jaké je jídlo v all inclusive 3 nebo 4 hvězdy, jaká je tam pláž - písek? co počasí a moře v září? Je tam vůbec co dělat - je tam hezky? něco zajímavého co by člověk mohl navštívit?
Děkuji všem za příspěvky ![]()
Moc děkuji za příspěvek, brouzdám internetem a je fakt že spousta lidí píše že v září je už v Bulharsku zima
což mě překvapilo, když vemu v potaz že je Bulharsko celkem dost na jihu ![]()