Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla jsem s 19m dítkem, v primorsku od alexandrie a nemůžu si stěžovat, jak hotel, personál, tak všecko v pohodě. Moře bylo akorát i teplota vzduchu, žádný pařáky. Let trval asi hodinu a půl pak hodinku busem na hotel. Nejhorší byla ta doba do nastoupehí do letadla, jinak pohoda ![]()
@kamiŠ jů tam sme byli taky.. Tehda teda na penzinony primorsko plus.. na jakým ste byli hotelu vy? primorsko je super, hlavně severní pláž ![]()
Určité si nezapomenout si rezervovat cestovní postylku na pokoj. Jinak my letos ( snad ) Poletíme s 20 měsíčním, taky do Bulharska, ale u nás to rodina nereší, protože babičky a dědove letí s námi
. Loni jsme byli autem v Itálii, a cesta nám trvala přes 13 hodin a tenkrát 8,5 měsíční to zvládnul v pohode. A na co si dat ještě pozor? Asi aby měl hotel výtah, nebyl daleko od moře a rozhodne cestovní pojištění se stornem zajezdu. A možná si přikoupit nadváhou zavazadla, záleží kolik věci s sebou budete mít. A cestovní doklady ( OP/pas ) pro dítě
.
No a Ty čekáš nějakou záludnost?
Fischer je myslím spolehlivý, nestresuj se zbytečně, na to Ti asi stačí rodina ![]()
My byli v Bulharsku loni, dcera měla rok a půl a super, byli jsme v hotelu Sunset resort a luxusní, dcera si to maximálně užila. Žádný problém nebyl, transfer krátký, vlezli jsme se všichni tři do jednoho kufru a ještě jsme toho brali zbytečně moc ![]()
@Opicová : mužů se té zeptat, jak jste to udělali s penězi? Měnili jste si levá už v CR, nebo jste měli s sebou jen eura a měnili až tam nebo platili eurama?
@myskalucka Na co peníze? ![]()
Né, kecám
kupovali jsme balík plínek a jejich sim kartu s internetem ![]()
Měli jsme pár euro sebou, tam jsme to vyměnili.
Jinak peníze tam fakt nejsou potřeba.
@Opicová : je fakt že budeme mít all inclusive, jen nevím, jak to bude s vodou, jestli budeme dostávat i na pokoj, nebo jestli budu pro děti kupovat
@myskalucka V Bulharsku se myslím nemusíš vody bát!
Já teda taky dělala dceři ráno a večer mlíko, ale měli jsme na pokoji rychlovarnou konvici (měli jsme teda celou kuchyň), tak jsem ji teda převařovala… myslím… už si ani nepamatuji ![]()
Fakt bych se tam vody nebála.
@Opicová : děti jsou zvyklé pít cca 1 l stavy
, jako doma pijou vodu z vodovodu, tak i u babiček, ale když nekde jsme, tak jim právě kupuju balenou. Nemám problém jim tu vodu koupit, ale třeba nám budou dávat i na pokoj a nebude to potřeba kupovat.
@myskalucka Na pokoj nám ji nedávali.
Nevím, kam přesně letíte, ale kolem našeho hotelu byla spousta obchůdků, tam se v pohodě dalo koupit cokoliv. Osobně si myslím, že ani eurama by nepohrdli ![]()
@Opicová : máme jet do Elenite, je to hotelový komplex, ale supermarket tam je ![]()
@Trinetka byli jsme v Belvederu
Okamžitě bych jela zas ![]()
@myskalucka postýlka není nutná, náš spal na letišti mezi mnou a ségrou. Přes den na pláži nebo v kočárku…
Voda, já si radši kupovala i pro syna, právě byl taky ještě i na mlíku ráno i večer. Ségra pila kohoutkovou a v pohodě
@kamiŠ : my taky postylku nepotřebujeme, syn je zvyklý spat s nama, ale některé děti nebo rodiče na postylce baziruji i na dovolené a většinou si jí už musíš objednat se zájezdem.
@kamiŠ belvedere byl ten za alexandria klubem?
a spaní vyhovovalo?
my bysme tam jeli zas, ale na tom penzionu kde sme byli byly strašně tvrdý postele, tak doufáme, že to není standartem
my bysme už nejradši jezdili jen tam ![]()
Holky, prosím o anonym, chodí mi sem rodina a nechci poslouchat ty řeči, že chudák dítě v letadle, nic z toho mít nebude a proč zbytečně k moři, když je krásně i tady…atd
Chystáme se buď na konci srpna nebo přelom srpen/září s 22m synem do Bulharska. Chceme all inclusive na Slunečném pobřeží. Do ck se teprve chystám, nicméně - na co si dát pozor při jednání s ck a výběru dovolené? Máme vyhlídnutou CK Fischer - a jeho dceřinou NevDama. Vybíráme s ohledem na krátký let a krátký transfer z letiště na hotel.