Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před cca týdnem jsem svému synkovi nahmatala na nožičce bulku…Koukala jsem zda tam nemá nějaký vpich třeba od komára,ale nic tam není.Myslíte že bych měla jít z malím pro jistotu k doktorce???Nerada bych vypadala jako nějaká citlivka,ale přece jen mám trochu strach ![]()
Já nevim jestli já sem taková hysterka ale vždycky mi přijde taková otázky zbytečná.Ano jdi.Neni lepší jít zbytečně než pozdě?
Já jdu chodim k dr vždy když se mi něco nezdá.Nevěřim že na internetu mi poradí někdo lépe než dr která dítě vidí.Bojim se rakoviny a všech nemocích.Možná už jsem poznamenaná osudem,možná hysterická ale jak se mi něco nezdá tak jdu a dokonce jsem taková hysterka že pokud se mi nezdá názor lékaře tak ho jdu zkonzultovat ještě k dalšímu lékaři
.
Malej měl nedávno bulku v ruce.Dr říkala že po těle mohu najít takovejch malejch bulek klidně 100ku že to je normální.Už nevim jak to vysvětlovala.Přesto malému raději vzala krev.Zjistila se nakonec 3 týdny neléčená angína.Pak bulka zmizela.
Držim palce.Určitě to nic nebude ale je opravdu lepší v klidu spát a přesvědčit se o tom že to tak opravdu je ![]()
beruska99 píše:
Děkuji a určitě tam zajdu!
A neboj dr tě určitě nebude mít za hysterku.Naopak jak sem poznala k maminkám co chdí raději zbytečně než pozdě se chová dr i lépe a nikdy mi nevytkla že bych otravovala,spíš naopak řekla to je dobře že jste přišla
.
Určitě písni jak to dopadlo ![]()
Trochu se toho bojim,protože mamka rakovinu měla
.No uvidíme a 100% písnu snad to bude ok