Bulka na nožičce

43
27.7.10 22:41

bulka na nožičce

Před cca týdnem jsem svému synkovi nahmatala na nožičce bulku…Koukala jsem zda tam nemá nějaký vpich třeba od komára,ale nic tam není.Myslíte že bych měla jít z malím pro jistotu k doktorce???Nerada bych vypadala jako nějaká citlivka,ale přece jen mám trochu strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
27.7.10 22:59

Já nevim jestli já sem taková hysterka ale vždycky mi přijde taková otázky zbytečná.Ano jdi.Neni lepší jít zbytečně než pozdě?
Já jdu chodim k dr vždy když se mi něco nezdá.Nevěřim že na internetu mi poradí někdo lépe než dr která dítě vidí.Bojim se rakoviny a všech nemocích.Možná už jsem poznamenaná osudem,možná hysterická ale jak se mi něco nezdá tak jdu a dokonce jsem taková hysterka že pokud se mi nezdá názor lékaře tak ho jdu zkonzultovat ještě k dalšímu lékaři :oops: .
Malej měl nedávno bulku v ruce.Dr říkala že po těle mohu najít takovejch malejch bulek klidně 100ku že to je normální.Už nevim jak to vysvětlovala.Přesto malému raději vzala krev.Zjistila se nakonec 3 týdny neléčená angína.Pak bulka zmizela.
Držim palce.Určitě to nic nebude ale je opravdu lepší v klidu spát a přesvědčit se o tom že to tak opravdu je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.7.10 23:02

Děkuji a určitě tam zajdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.10 23:10
beruska99 píše:
Děkuji a určitě tam zajdu!

A neboj dr tě určitě nebude mít za hysterku.Naopak jak sem poznala k maminkám co chdí raději zbytečně než pozdě se chová dr i lépe a nikdy mi nevytkla že bych otravovala,spíš naopak řekla to je dobře že jste přišla :palec: .
Určitě písni jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.7.10 23:19

Trochu se toho bojim,protože mamka rakovinu měla :-(.No uvidíme a 100% písnu snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.7.10 14:10

Beruš tak co?Doufám že je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie