Laserová operace očí

4
21.7.10 08:53

Laserová operace očí

Ahoj všichni,
hledáme lidičky na Lasik party do Prahy na kliniku Duovize. Když nás bude osm,máme prakticky operaci jednoho oka zadarmo :dance: . Jedná se o metodu Neolasik,nebo Neolasik HD. Sleva na jednoho člověka je až 18000,–. A to stojí za to :-D .
Operaci by jsme si představovali někdy na podzim.
Máte-li vážný zájem,piště na sarinka82@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.7.10 12:17

a co když tahle metoda některým lidem nebude vyhovovat? bude se sleva vztahovat i na jiný typ operace - např PRK, Lasik, Epi-lasik? kolik je cena za obě oči bez slevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.10 14:40

Tuším že ne, týká se to Neolasiku a Neolasiku HD. Cena za obě oči se liší podle metody,u Neolasiku je to 38000,– plus 1000,– za vyšetření. U Neolasiku HD je 48000,– plus samozřejmě 1000,– za vyšetření. Při skupinové operaci s počtem 8 lidí,děla cena 30000,– za obě oči.Jinak vše na stránkách http://www.duovize.cz/…ace-oci-124/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 15:16

na těch stránkách to na mě působí, jako když si já sama mám vybrat, kterou metodou bych chtěla oči nechat operovat. to nevypadá moc důveryhodně :think: o metodě by měl rozhodnout především oftalmolog, NE já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.10 15:41

Samozřejmě, že tě nejdříve vyšetří lékař a doporučí ti co je pro tebe nejlepší. Fušovat očařovi do řemesla, to si asi nikdo nedovolí :wink:. Na těch stránkách je myslím dost dobře popsané jaké choroby a jak léčí. V dotazech máš záložku s názvem Je TO PRO MĚ? A spoustu dalších otázek,které ti pomůžou orientačně zjistit jaká metoda se pro tebe hodí. Jistě že se může stát,že tvoje oči nepůjdou operovat,taky jsem to četla…Pak záleží na dohodě skupiny,jak se finančně vyrovnáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.8.10 15:39

Dobrý den všem!
Naše skupina už je plná. Další lidičky už nepřijímáme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.8.10 10:09

Ahoj,
přeju úspěšnou opreaci! Vytvořili jsme novou skupinu na operaci metodou Neolasik HD v Praze. Máme poslední 2 volná místa - neozval se vám někdo, kdo už se do vaší skupiny nevešel?
Díky
Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ammn
1.10.10 08:59

Termín zákroku by byl kdy?

• Citovat
  • Upravit
Snilek.001
12.10.10 18:08

Pro mistich

Zdravím, už jste kompletní? Já bych šla s vámi. Dejte vědět. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
18.10.10 12:10

operace očí

Ahoj,
velmi prosím o info, zda máte ještě jedno volné místo. Můj syn (15 let) je objednán na zákrok NeoLasik.
Moc díky za brzkou odpověď. Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snilek.001
18.10.10 17:19

Pro: simazlicin

Zdravím, pokud je váš syn již objednán, tak vám asi nepomůžu. Jsme ve fázi vytváření skupinky o 8 lidech a čekáme, až nás bude plný počet - zatím je nás 6, takže pokud by nevadilo chvilku počkat a na vyšetření a násl. zákrok jít později, tak dejte vědět na mail: snilek.001@seznam.cz
Mějte se

• Citovat
  • Upravit
20.10.10 09:40

oči

Dobrý den,
moc děkuji za Vaši odpověď. Na operaci jdeme již 25.10. a syn je již velmi natěšený, je asi i trochu komplikované podřízení všech lidí jednomu termínu, proto to vzdávám a holt budu šetřit jinde.
Moc děkuji a přeji úspěšnou operaci všem.
 Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mouková
21.10.10 13:28

operace očí

Dobrý den,
také bych chtěla operaci očí metodou Neolasik HD. Mohla bych se k vám přidat?? Na jaké klinice se má ta operace uskutečnit- DuoVize??? :-)
Děkuji za vaši odpověď. Eliška Mouková, Teplice

• Citovat
  • Upravit
21.10.10 13:53

operace

Dobrý den, přeposílám kontakt na dalšího zájemce o NeoLasik HD, my jdeme již 25.10., určitě ho zkontaktujte.

> Pokud budete mít v úmyslu vytvořit skupinu, nebo dostanete nabídky do nějaké nenaplněné skupiny, PROSÍM dejte mi vědět.

Jsem pevně rozhodnut operaci podstoupit.

Mohu na jakýkoliv termín jen s výjimkou dnů 25. - 26.11.

Děkuji Vám za Vaší odpověď a jsem s pozdravem.

Karel Fišer

nemofzs@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kjiiogf
16.11.10 20:42

lasic party

Scháníme ještě pár lidí do skupiny na lasic party do duovize v Praze.Termín vyšetření by byl 7.12. a v průběhu ledna operace.Může se kombinovat neolasic a neolasic hd.Celkově ve skupině zaplatíme cca jen 1 oko.Kdo má zájem se přidat,pište na mail jola.voborilova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty