Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2746
9.7.13 18:12

Není tu někdo, kdo by sháněl člena do skupiny - operace očí Neovize Brno? Ráda bych se přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hiron
30.9.13 12:55
@Kubik_kubikula píše:
na těch stránkách to na mě působí, jako když si já sama mám vybrat, kterou metodou bych chtěla oči nechat operovat. to nevypadá moc důveryhodně :think: o metodě by měl rozhodnout především oftalmolog , NE já. :nevim:

Tak je to jasny, vždy rozhoduje lekář, ne pacient nebo přibuzni. Jinák nic proti tomu aby lide věděli co nejvic, aspoň budu lekařovi rozumět, a ne, že mu prostě přikyvnou…

• Citovat
  • Upravit
4
12.2.14 11:12

Ráda bych toto téma oživila, také chci jít na operaci a hledám lidi do party kvůli lepší ceně za zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
12.2.14 11:48

@vera.n : ahojky, uvažuji také o této operaci, před měsícem jsem na ní začala šetřit :), jsi z Prahy? Můžeš písnout soukromou sz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.14 15:30

To bohužel nejsem, taky hledám někoho do Brna Neovize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.2.14 15:36

Ahoj, já o tom taky uvažuju, ale teda chystám se do Gemini, mají nejlepší recenze. Každopádně, co si budem nalhávat, ty ceny, to je masakr :zed: Takže pokud by tam byla cena o poznání lepší…jaké slevy nabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.14 15:39

Čím víc lidí, tím větší sleva - 3 lidi sleva 24 tisíc, 4 lidi sleva 48 tisíc, atd. Mají to na stránkách pod termín LASIK párty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.2.14 15:47

OK, pročtu si to. Jinak v Gemini mají také akce, vybrané termíny za výhodnější ceny, na to mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.14 15:54

Dívala jsem se, cena je tam lepší, ale neznám nikoho kdo by tam byl. Všichni moji známí byli v neovizi. Ale pokud bych nikoho nesehnala do týmu tak bych o tom asi uvažovala, ten cenový rozdíl tam je dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.2.14 16:13
@vera.n píše:
Dívala jsem se, cena je tam lepší, ale neznám nikoho kdo by tam byl. Všichni moji známí byli v neovizi. Ale pokud bych nikoho nesehnala do týmu tak bych o tom asi uvažovala, ten cenový rozdíl tam je dost velký.

Jojo, taky se na to teď dívám. Já zase neznám neovizi :nevim: Ale Gemini si hodně chválí, lidi co znám i neznám. Vlastně jsem ani neslyšela, že by měl někdo negativní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
12.3.14 12:02

Já byla nakonec v Gemini, jsem docela spokojená. Dioptrie mám na 0. S čím se ale dost trápím jsou suché oči, které jsem před tím neměla. Je pravda ale, že to s lékaři v Gemini pořád řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.14 16:54

Holky co na to říkáte??? http://www.slevomat.cz/…touch-asa-6d?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty