Bulka u 9měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sandra752
1.8.13 19:21

Bulka u 9ti měsíční

Ahojda Holky, vím že mi tu nikdo moc neporadíte, ale je tu někdo s tímto problémem?
Před 14ti dny jsem našla malé bulku v týlu více u krku…byla jsem u doktorky, která řekla. že je to uzlinka, která když se nebude zvětšovat a dělat se jich víc nechá být. Jenže jsemse dnes při koupaní zděsila. Malá má na tom samém místě bulku 4krát větší :,( Hned mě honí černé myšlenky. Na pohmat jí to nebolí…zítra jdu radši k doktorce a vynutím si odběr krve..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2897
1.8.13 19:33

Ahoj, syn ma na leve strane krku vzadu 2 velke uzliny, kdyz jsem si toho vsimla poprve, taky me to vydesilo, dr vzala krev a udelala nejake testy a vse ok, nemam to pry resit. Jde to videt normalne na pohled, nezvetsuji se, sleduji, ale neresim, deti pry ty uzliny maji casto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.8.13 19:34

Synovi jsem objevila bulku v jeho 21 dnech, má ji vzadu v týle přímo v hemangiomu, takže jsme nakonec skončili na pozorování v nemocnici, udělaly testy a je to OK, hemangiom bledne, uzlinka zůstává stále stejná :nevim:
Dcera ji má pod uchem, tak uvidíme, co bude dál, zatím to neřeším, hemangiom má „naštěstí“ také v týle a ne na uzlince :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí