Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, syn ma na leve strane krku vzadu 2 velke uzliny, kdyz jsem si toho vsimla poprve, taky me to vydesilo, dr vzala krev a udelala nejake testy a vse ok, nemam to pry resit. Jde to videt normalne na pohled, nezvetsuji se, sleduji, ale neresim, deti pry ty uzliny maji casto ![]()
Synovi jsem objevila bulku v jeho 21 dnech, má ji vzadu v týle přímo v hemangiomu, takže jsme nakonec skončili na pozorování v nemocnici, udělaly testy a je to OK, hemangiom bledne, uzlinka zůstává stále stejná ![]()
Dcera ji má pod uchem, tak uvidíme, co bude dál, zatím to neřeším, hemangiom má „naštěstí“ také v týle a ne na uzlince ![]()
Ahojda Holky, vím že mi tu nikdo moc neporadíte, ale je tu někdo s tímto problémem?
Hned mě honí černé myšlenky. Na pohmat jí to nebolí…zítra jdu radši k doktorce a vynutím si odběr krve..
Před 14ti dny jsem našla malé bulku v týlu více u krku…byla jsem u doktorky, která řekla. že je to uzlinka, která když se nebude zvětšovat a dělat se jich víc nechá být. Jenže jsemse dnes při koupaní zděsila. Malá má na tom samém místě bulku 4krát větší