Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla jsem se zeptat, dnes jsem nahmatala dcerce maličkou bulku (velka asi jak hrašek) v bříšku, v trojuhelníku na hrudní kosti. Je to uplně pod kosti. Stěžovala si, že ji bolí bříško, tak jsem ji ho zkoušela a nahmatala bulku. Jinak ji nic není, jí a pije normálně. Tak nevím, jestli se ji ještě vyvinují nějak svaly, kosti nebo bych měla jít k doktorce. Bulka je úplně u hrudní kosti. Děkuji za rady.
@Isia píše:
Chtěla jsem se zeptat, dnes jsem nahmatala dcerce maličkou bulku (velka asi jak hrašek) v bříšku, v trojuhelníku na hrudní kosti. Je to uplně pod kosti. Stěžovala si, že ji bolí bříško, tak jsem ji ho zkoušela a nahmatala bulku. Jinak ji nic není, jí a pije normálně. Tak nevím, jestli se ji ještě vyvinují nějak svaly, kosti nebo bych měla jít k doktorce. Bulka je úplně u hrudní kosti. Děkuji za rady.
Syn jí má taky už jak dlouho… nic to není. Chrupavka nebo tuková boulička. Moc jí prohlížíš. ![]()
@Isia nadalku Ti asi nikdo neporadi, ukaz to doktorce. Kdo vi, co hmatas ![]()
No já bych ji normálně neprohlížela, ale chodíla dneska za mnou že ji bolí bříško. Tak jsem to jenom zkusila a nahmatala bulku. Manžel říka, že to vypadá, jakoby ještě neměla dovyvinutou přepážku nebo nějaká chrupavka. Tak snad to nic nebude. K dr si zajdu. Děkuji.