Bulka v podpaží

5
7.3.11 21:23

bulka v podpaží

Rád bych se zeptal,u syna jsme našli bulku v podpaží,asi 1,5cm v průměru.Docela nás to vyděsilo,ale dr.říkala,že je to reakce na očkování.To bylo ve 3 měsících,teď je Tadeáškovi 5a 1/2 a bulka je tam stále!!!! Je to normální???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
7.3.11 21:31

ahoj
taky jsem zakladala stejnou diskuzi
vice Tady
Za mesic jdeme znovu na sono bulky a pak ji dam zrejme vyriznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
7.3.11 21:34

Myslím, že je to skutečně reakce na očkování. V podpaží jsou uzliny a ta jedna zřejmě zduřila. Jakákoliv zvětšená uzlina signalizuje, že tělo bojuje s nějakou infekcí. Může tomu být i v případě vakcinace. Zvlášť, pokud byla použita tzv. živá vakcína.
Pozorujte. Pokud nemá prcek teploty nebo jiné potíže, jde opravdu jen o zátěž imunitního systému.
V případě pochybností zkuste navštívit jiného pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.11 21:38

ahoj,jak to teda dopadlo u vás?Je to přece jen doba,co jste psala o radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.11 21:52

Omlouvám se,nepřečetl jsem vše,co jste psala.Teď už jsme klidnější,jen to budeme dál hlídat a věřit,že je to O.K! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.11 21:55

Zdravím,teploty nemá a je veselý,stále se usmívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.3.11 22:20

no bulku ma dcerka porad a protoze mi prijde,ze se zvetsila tak jdeme znovu na sono a uvidime co rekne doktor,ale asi ji bulku necham odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.3.11 05:48
bubaq píše:
Rád bych se zeptal,u syna jsme našli bulku v podpaží,asi 1,5cm v průměru.Docela nás to vyděsilo,ale dr.říkala,že je to reakce na očkování.To bylo ve 3 měsících,teď je Tadeáškovi 5a 1/2 a bulka je tam stále!!!! Je to normální???

Ne není to normální, moje dcera má zvětšené uzliny po TBC již pátý měsíc, jedna stále hnisá. Vzhledem k tomu, že mně nikdo o takových vedlejších účincích vakcíny neinformoval, podala jsem na nemocnici stížnost a žádost o odškodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.6.20 08:46
@bubaq píše:

Nejspíše se jedná o parazity. Najdi si ve svém okolí „poradce pro detoxikaci“ a nech jej vyšetřit diagnostickým přístrojem SALVIE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek