Druhé přeočkování - Prevenar 13

12
5.3.11 20:17

druhé přeočkování PREVENAREM13

ahojky chtela jsem se zeptat byli jsme na přeočkování PREVENAREM 13 a 3 den jsme dostali horečku nechut k jídlu průjem a dnes jsme teplotu neměli ale mame studeny pot. Je to normalní reaxce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
5.3.11 21:17

Myslím, že reakce na očkování by měla být nejpozději ten den nebo 24 hod.

U nás byla pokaždé teplota večer v den očkování a ráno už klid. Asi bych raději šla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.3.11 21:20

moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.3.11 21:41

U nás byla reakce taky hned večer. Zvýšená teplota. Ale prý se může objevit i později. Sestřina malá…po 3 dnech…zničehonic teplota až 38, dva dny a pak zas dobrý. A to ještě taky u jedněch známých taky.
Ale děti jsou v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
5.3.11 21:44

Mě bylo u doktorky řečeno, že reakce na očkování se dostaví do 24 hodin.
Teď řádí spousta viróz, takže to tím očkováním být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.16 20:13

Dobry den, doktorka me uvrtala do 2he hexy+prevenar 13 abych ockovala dohromady, ted lituji. Chci se zeptat zda mohu odmitnout prevenar 13 a uz ho nedoockovavat katastrofalni reakce. Maminky prosim o uprimnost jsem zastance ockovani ale jen povinneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.9.16 21:13

@Marikamalina1 dr je… I Sukl varoval pred podanim hexy a prevenaru dohromady, protoze zvysuje riziko nezadoucich ucinku o 40%. Takove dr bych fakt placla.
Samozrejme jiz prevenar davat vubec nemusite a i s hexou pockejte min dva mesice, pokud neockujete ve schematu 2+1. At se telicko vzpamatuje z toho koktejlu jedovatyho.
Vy mate posledni slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samaji
31.1.19 14:53

Ahoj, prosím o radu, syn byl ve 13 měsících očkován první dávkou prevenaru 13, to bylo už v půlce srpna a druhou dávku stále nemá, měl ji dostat po dvou měsících, ale bohužel jsme se k tomu ještě nedostali, byl furt nemocný, už má mít jen jednu dávku, tak se chci zeptat, má smysl ještě tu druhou dávku doočkovávat teď, když už je konečně zdravý, tedy po půl roce od první a nebo počkat až po tom druhém roce, když už by tak i tak stačila jen jedna dávka? Nemá s tím někdo zkušenost? jde mi o to, že když dám tu dávku teď, aby očkování fungovalo, když už máme tak dlouho od první dávky…děkuji

• Citovat
  • Upravit
1487
31.1.19 14:59
@samaji píše:
Ahoj, prosím o radu, syn byl ve 13 měsících očkován první dávkou prevenaru 13, to bylo už v půlce srpna a druhou dávku stále nemá, měl ji dostat po dvou měsících, ale bohužel jsme se k tomu ještě nedostali, byl furt nemocný, už má mít jen jednu dávku, tak se chci zeptat, má smysl ještě tu druhou dávku doočkovávat teď, když už je konečně zdravý, tedy po půl roce od první a nebo počkat až po tom druhém roce, když už by tak i tak stačila jen jedna dávka? Nemá s tím někdo zkušenost? jde mi o to, že když dám tu dávku teď, aby očkování fungovalo, když už máme tak dlouho od první dávky…děkuji

Zeptej se vaší dětský doktorky?! :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samaji
31.1.19 15:08

@Anitramm
ta říkala, že by to nechala po tom druhé roce, ale spíš jen proto, protože chce co nejdříve naočkovat spalničky…, tak se ptám ještě tady, jestli někdo neřešil něco podobného…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek