Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím. Syn měl teď 13 a už rok prý nám neřekl ani pediatričce že má hrčku jako kdyby v předkozce nejde to vytlačit není to vyrážka ani jako kdyby vřed je to pohyblivě a je to uvnitř jako kdyby ale i když si stáhne předkozku vnitřku nic není vidět a taky to nejde vytlačit a zkoušeli jsme to i jehlou. propíchnout jestli to není hnis ale po propíchnutí nic neslo ven je to tvrdé ale hýbe se to jako kdyby v té kůži. Normalně jsem z toho mimo že něco takového zatajoval a neukázal nám to spíš zítra volám doktorce, ale doufám, že už není pozdě mít s tím někdo zkušenost prosím? Nevíte co to může být
Prosím hlavně ať to není nic vážného protože si neodpustím že jsem to nekontrolovala, myslela jsem že už je velký a že nemusím ale není proto, že to zatajil. Popřípadě mi poradte nějaké jiné fórum kde mi poradí i lékař o této hodině nevím na ničem jsem nebyla tohle jsem založila teď.
Děkuji za všechny rady a pomoc
Proč zakládáš dvě stejné diskuze??!! A ta fotka.. doporučuji smazat, to sem nepatří.
Zajděte na urologii. Tady se akorát někdo pokochá fotkou penisu, ale to vám nepomůže.
@vokishka coooo?! Tak snad to neni přes umělnou inteligenci asi ne?
@Janka772 píše: Více
No s inteligencí to nemá nic společného, to máš pravdu.
To je stejný úchylák, co sem posílal fotku už včera. Já to nahlásila a pak mi jeho kolegyně psala soukromě. Nemocní lidé. ![]()
@Trosečnice Ježíška píše: Více
vyprosím si takovou komunikaci a urážky. Tak já sem přijdu kvůli zdravotnímu problému a děláte tady ze mě uchylaka a házíte na mě že já někomu píšu prosím??? Jsem tu první x na doporučení zdravotních for místo rady akorát samé osočováni tohle je neuvěřitelné
on to zatajoval a nekázal, ale pak nechal matku, aby vyfotila jeho penis v pozoru a hodila to do pléna na net ![]()