Bulka v prsu po augmentaci

Anonymní
15.6.24 20:02

Bulka v prsu po augmentaci

Zdravím, v listopadu jsem byla na sonu prsou a zjistili rupturu 9 let starého implantátu. Byla jsem tedy na operaci 30.5. a vše vypadalo dobře, po vyndání stehů se u mě projevila alergie na náplast nejspíše, takže jsem náplasti sundala, mažu mastí od doktora. Dále mě dost trápí výtok z bradavek, je žlutý, doktor tvrdí, že je to tím, jak implantát zevnitř tlačí na mléčnou žlázu. Dnes jsem si ale při sprchování nahmatala mezi bradavkou a podpaždí bulku, tvrdou, nepohyblivou, spíš jakoby takový váček. Rakovinu snad nepředpokládám, když jsem byla před 6 měsíci na sonu, tak by snad tak rychle nevyrostla. I tak mi to však hlodá v hlavě. Neměl jste někdo podobné problémy po augmentaci? Může se jednat o nějakou zjizvenou tkáň nebo podobně? Před operací jsem tam určitě nic takového neměla. Mám též teď menstruaci, tak že by to mohlo souviset i s tím? Implantát byl vložen pod sval. Předem moc děkuji ha jakékoli postřehy, zda neměl někdo něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
15.6.24 21:48

Ahoj, sice nejsem doktor pres prsa, ale z toho, co vim o laktaci a hormonech bych rekla, ze mleko by Ti z prsa nemelo takto vytekat ani kdyz na ne neco tlaci, pokud tedy nejsi nejak kratce po ukonceni kojeni, popripade nekojis. K tomu, aby se v prsou tvorilo mleko je potreba celkem slozity proces, ktery je cely rizeny hormonalne, takze jedna vec, ze vyteka ven a druha, ze se vubec tvori! Z toho mi vychazi, ze musis mit pri nejmenším zvyseny prolaktin, ted je otazka proc. Jinak zadna bulka do prsu nepatří a pokud si hmatas bulku a jeste mas sekret z prsou, objednej se co nejdrive do mamarni ambulance. Netvrdim, ze mas nejaky fatalni problem, ale ani jedna vec by se nemela prehlizet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí