Bulka v prsu, strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
16.4.24 20:55

@NicolaR7: díky :kytka:

Děkuji i ostatním za podporu a hlavně že jste mě dokopaly jít co nejdříve. Pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.4.24 21:11

@Dorana Super, ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.4.24 21:49

Držím palce, tiež mám fibroadenom a mení sa s cyklom, je to pre ne typické, na rozdiel od karcinómov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33435
16.4.24 21:50
@Dorana píše: Více

Určitě jeď, pro klid duše to za to stojí, 60 km není nic, to zvládneš, hlavně jeď pomalu. Nejsem doktor ani sestra, ale jak to popisuješ, věřím, že to souvisí s cyklem a hormony. Kdysi jsem to měla podobně.
Jinak na gyn. ti stejně ultrazvuk neudělají, tedy ne prsou, aspoň nevím o tom, že by běžný gyn. lékař tohle udělal. Můj dělá ultrazvuk při každé prevenci, ale na prsa posílá na jiné pracoviště, s nimi má nějakou externí spolupráci, řeší tam svoje pacientky, ale ultrazvuk nedělá přímo on, to dělají jejich sestry, nebo spíš radioložky, ani nevím
Takže návštěvou běžného gyn. se ti vyšetření jen oddálí, vypíše žádanku a než tě objednaní. Určitě je lepší jet hned, jako samoplátce. Věřím, že zítra večer už budeš v klidu, přeju ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.4.24 10:25

Holky tak je to jen blbý jebák :pankac: Tvl… mě to nejdřív napadlo hned, ale pak jak jsem si to dala dohromady s tím pnutím celé měsíce a taky jak jsem tu furt něco googlila… Díky moc že jste mě popohnaly, ušetřila jsem si skoro měsíc nervů a teď aspoň vím, že mám prsa v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
19.4.24 10:41

@Dorana tak super☺️ta uleva za to stala aspon sis fakt usetrila ty nervy….ale doporucuju kazdy rok jako prevenci!🙂hezkej vikend☺️

• Citovat
  • Upravit
13
19.4.24 11:04

Musím teda říct, že ještě nikdy jsem neměla z jebáku takovou radost :potlesk: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.24 19:37

Tahle stránka je chaos. PROSÍM starejte se o své zdraví a neignorujte podezřelé změny. Nejhorší věc co můžeš udělat je jít na internet a chaoticky hledat babské rady. Bulka v prsu může i nemusí být nebezpečná ale neignoruj jí a běž prosím k lékaři může ti to zachránit život. Prosím nepanikař a běž na vyšetření co nejdřív to jde❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí