Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mně to takhle dělá, když mám zánět žaludku, ale to by z krve asi poznali.
Ahoj,
hledala bych příčinu v psychosomatice. Toto velmi úzce souvisí se zdrav. potížemi.
Nejlepší by bylo, aby sis našla někoho, kdo se psychosomatikou zabývá. Nejlépe nějaký psychoterapeut.
Já sama byla u paní, která se věnuje speciálnímu energickému léčení a bylo to úžasné.
Ale záleží, jak moc jsi těmto věcem přístupná. Kdybys chtěla kontakt, tak mi napiš zprávu.
Z okolí vím o lidech, kterým s chronickými problémy, viz. nevolnosti, bolesti hlavy, záněty pomohla i třeba regresní terapie.
Možností je mnoho. Pokud Ti lékaři nic nenašli a vše je dle testů v pořádku, obrátila bych se tímto směrem. Mohlo by to pomoct!
Přeji hodně štěstí a sil!
Ať je brzy lépe..
Ahoj holky, mně se dělá neustále špatně, snad z úzkostí… Nemáte nějaké tipy jak třeba pocity efektivně akutně zahnat? Aby se to netáhlo celé odpoledne ![]()
Ahoj, už cca 4 měsíce mě trápí neustále navalování a nevolnost, která se během dne střídá. Když se najím, tak je to lepší. Natahují mě věci, které by vás ani nenapadli, jako je třeba mrkev
žaludek mám jak po kocovině. Ultrazvuk a krevní testy v pořádku a tím pádem si podle doktora asi vymýšlím
vůbec nevím co mám dělat. Prášky beru jen na alergii a to už cca 15 let. V jídle ani nikde změnu nedělám, tak už fakt nevím
kdybyste měli nápady budu ráda. Děkuji