Neustálý pocit na zvracení a nevolnost

Anonymní
15.4.24 21:19

Neustálý pocit na zvracení a nevolno

Ahoj, už cca 4 měsíce mě trápí neustále navalování a nevolnost, která se během dne střídá. Když se najím, tak je to lepší. Natahují mě věci, které by vás ani nenapadli, jako je třeba mrkev :zed: žaludek mám jak po kocovině. Ultrazvuk a krevní testy v pořádku a tím pádem si podle doktora asi vymýšlím :oops: vůbec nevím co mám dělat. Prášky beru jen na alergii a to už cca 15 let. V jídle ani nikde změnu nedělám, tak už fakt nevím :oops: kdybyste měli nápady budu ráda. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5745
15.4.24 22:32

Může to být psychické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
16.4.24 08:13

Mně to takhle dělá, když mám zánět žaludku, ale to by z krve asi poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
16.4.24 08:13

Tak na gastro a gastroskopie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 19:31

Trápí mě to samé. Jestli chceš, napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.24 15:36

@Konnny byla jsem dneska a nic nenašli :oops:

• Citovat
  • Upravit
22.4.24 17:09

Ahoj,

hledala bych příčinu v psychosomatice. Toto velmi úzce souvisí se zdrav. potížemi.

Nejlepší by bylo, aby sis našla někoho, kdo se psychosomatikou zabývá. Nejlépe nějaký psychoterapeut.

Já sama byla u paní, která se věnuje speciálnímu energickému léčení a bylo to úžasné.
Ale záleží, jak moc jsi těmto věcem přístupná. Kdybys chtěla kontakt, tak mi napiš zprávu.

Z okolí vím o lidech, kterým s chronickými problémy, viz. nevolnosti, bolesti hlavy, záněty pomohla i třeba regresní terapie.

Možností je mnoho. Pokud Ti lékaři nic nenašli a vše je dle testů v pořádku, obrátila bych se tímto směrem. Mohlo by to pomoct!

Přeji hodně štěstí a sil! :srdce: Ať je brzy lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.4.24 19:08

Ahoj holky, mně se dělá neustále špatně, snad z úzkostí… Nemáte nějaké tipy jak třeba pocity efektivně akutně zahnat? Aby se to netáhlo celé odpoledne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí