Bulka za ouškem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12134
11.8.11 20:46

bulka za ouškem

ahoj holky, prosím o rady a zkušenosti. Náš malý syn, má necelých 5měsíců a asi před třemi týdny jsem si všimla menší bulky pod pravým ouškem, hned jsem šla k dr, ta to přikládala k tomu, že jsme pár dní před tím byly na očkování a že to bude zvětšená uzlinka, že pokud to do 2týdnů nezmizí, dá nám žádanku na sono. Nezmizelo to, tak jsme šli dneska na sono a šok, prý to není uzlinka, ale útvar o velikosti cca 2cm na 2cm, kt se nachází v příšní žláze a je hodně překrvená. Byly jsme v Motole a vůbec netuší co to je, takže nás nejspíš čeká magnet. rezonance. Mam strašný strach, co to může být. Malej je jinak v pořádku, prospívá,je usměvavej, hraje si… Máte s tím některá zkušenosti? samozřejmě se nejvíc bojím rakoviny, ikdyž dr. tvrdí, že by to být nemělo, ale není si ničím jistá…Nejhorší je ted to čekání… díky moc za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1458
11.8.11 20:51

většinou to bývá s očkování ale neboj mam druhyho syna a ten má na krku dvou centrimetrovou uzlini a je velika a byli sme na orl a tam nam rekli nic to neni kluci na to dost trpí neboj nic to nebude to uz by se projevilo v krvy a utakhle malyho miminka byse něco zaclo dit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.8.11 20:52

držím palce, ať se nepotvrdí žádná špatná hypotéza, snad někdo bude mít zkušenost, která tě uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 20:52

chápu tvoje obavy nech malýho vyšetřit a budeš klidnější .doktoři to poznaji na omak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.8.11 20:55

my byly dneska v Motole, na ORL, znova na sonu a nepoznaly nic, jen to, že uzlinka to nebude, mluvily o zánětu, hemagionu a dalších věcech, ale nejsou si jisti…Prý je to ohraničené, což je dobře a je to uvnitř té ušní žlázky.. Proto mam strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 20:58

já si myslím že se bát opravdu nemusíš pokud byse jim něco nezdálo tak vás domu s takhle malým miminkem nepustí jak říkam kluci na to trpi a je to pohyblivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.8.11 20:59

nechci tím nikoho strašit, sama jsem dost vystrašená, takže se předem omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 20:59
MR píše:
my byly dneska v Motole, na ORL, znova na sonu a nepoznaly nic, jen to, že uzlinka to nebude, mluvily o zánětu, hemagionu a dalších věcech, ale nejsou si jisti…Prý je to ohraničené, což je dobře a je to uvnitř té ušní žlázky.. Proto mam strach :-(

pokud je to zánět tím líp to se dá vyřešit práškama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.8.11 21:00
nenulka píše:
já si myslím že se bát opravdu nemusíš pokud byse jim něco nezdálo tak vás domu s takhle malým miminkem nepustí jak říkam kluci na to trpi a je to pohyblivé?

ano je to pohyblivé, malinko tvrdé,nezvětšovalo se to, co o tom vím, sledovala jsem to a nerostlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 21:00

neboj nesstraších já sem se kvuli to mu natrápila ale chce to čas a to zmizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 21:01

tak to je o.k. věř mi nic to nebude to jsou kluci fakt věř mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 21:03

náš maly tomu jsou 4 roky ma opravdu 2cm a je hodně vidět ale je to pořád stejny uz dva roky ale časem kolem školního věku to vymyzi muj manžel to měl taky je to dědičny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.8.11 21:05

já moc doufám, ale bojím se té rezonance, budou ho muset uspat, jsem z toho fakt dost špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.8.11 21:05

nenulko děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
11.8.11 21:07

chápu to je normálni ale ber to pozitivně budeš mít jistotu je dobře že to řeší ale určitě to nic nebude jsou to děti a to sou i bohužel starosti zase bude dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí