Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
chápu to je normálni ale ber to pozitivně budeš mít jistotu je dobře že to řeší ale určitě to nic nebude jsou to děti a to sou i bohužel starosti zase bude dobře ![]()
já vím, je to mé první dítě a ještě vymodlené, po Ivf, tak se tak strašně bojím… Jsem taková matka plašan.. Navíc mi ted dva dny mnohem víc pláče, byl tak zlatej, vůbec neplakal a ted mi přijde vystresovanej…
a víš že to dítě vycítí,když maminka je nervozní?je to s tebe věř mi mám zkušenost děti to vycítí
a neboj já jsem taky hned ze všeho plašan je to normální člověk se pořád učí
no nic pujdu spát měj se a neboj ale to se lehko řekne ja vím napiš zase mrknu sem a mužeme pokecat ju? pa a přeji vše dobré
Ahoj, myslím si, že pokud se to nezvětšuje, že by to nemělo být zlé..
Každopádně tvrdé, pohyblivé můžou být i horší věc, ale věřím, že budete ok…
Magnetické rezonance se neboj to zvládnete. HOrší bude to nejedění, to asi bude záhul, protože předtím se nesmí asi 4 hodiny co si pamatuju a pak to samé asi dvě hodiny, nic jíst ani pít. Po té nárkoze.
Jinak te naprosto chápu co prožíváš, něco podobného jsme prožívali taky
Ja mela neco podobneho a nakonec se z toho vyklubal zarostly chloupek
Take jsem se bala R, takze te chapu. Kdyz je to ohranicene, tak to muzou vyndat. Nebo jsou i masticky, ktere to dokazou jakoby vytahnout pres kuzi. Me tehda na sonu take nezjistili co to je. Tak do me zkusili hned riznout a az pak to zjistili
Takze pokud nevedi, co to je, tak to asi zadny nador nebo jiny fujtajbl nebude ![]()
holky díky, ono to není tvrdé, na dotek právě mi to přišlo měkké, jim to přijde tužší, ale ne vyloženě jako tvrdá bulka… Nejhorší je ta nejistota a že oni na to koukaly, jak když to vidí poprvé, v Motole!! to mě dost děsí… Každopádně ho to na dotek nebolí, přibírá na váze dost, možná až moc, je to velký jedlík, tak doufám, ale bojim se moc, jak píšu, je to vymodlené dítě po Ivf, na začátku těhu jsem silně krvácela a byla tři týdny v nemocnici, zázrakem se mimi udrželo, myslela jsem, že už je všechno špatné za námi ![]()
ahoj holky, tak nakonec to je hemangiom, takže nic vážnýho, nicméně s tím musíme na onkologii, což je prý běžný postup kde rozhodnou jestli to budou jen sledovat nebo dají nějaký léky, aby to nerostlo. děkuji všem za držení palců
![]()