Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nejsoi to bradavicky? mohli by to byl kondylomata. kazdopadne at jde na dermatovenerologii nebo urologii.
@Anonymní píše:
Prosím anonym nejde o mě. manžel má na předskosce penisu, ne na nem, dve takové jakoby bouličky, malinké. nebolí, není nijak barevně znatelné, prostě je jen nahmatám. má někdo zkušenost?
Než budeš příště něco psát, najdi si předkožku ve slovníku.
@Teresa.p bradavice mě nepadly, má je všude. no hlavně že to není nic extra vážnýho
@Anonymní píše:
@Russet toz mi fakt pomohla
Ty mě jo. Až když jsem přečetla problém. Nadpis mi neřekl nic. Až budes mít výtok, taky se zeptáš tady, nebo pomažeš k doktorovi? Ten tvůj tam měl dávno být ![]()
@Russet jako proč by tam měl hnát? chtěla jsem vědět, zda má někdo zkušenost, má dvě drobný bouličky na předkožce jako štípanec, akorát barva kůže. kvůli tomu si nebude snad brát volno, ne? na čurinovi je nemá. asi to bude ten fybron
@Anonymní píše:
@Russet jako proč by tam měl hnát? chtěla jsem vědět, zda má někdo zkušenost, má dvě drobný bouličky na předkožce jako štípanec, akorát barva kůže. kvůli tomu si nebude snad brát volno, ne? na čurinovi je nemá. asi to bude ten fybron
Ne, nemám. Ale taky nemám chlapa, co by se bál ho jít někam ukázat. Pro jistotu. Tady se těžko dovíš, co to je.
Příspěvek upraven 05.01.19 v 17:11
fibrom to muze byt,ale genitalni bradavice nejsou zadna stranda. je to pohlavne prenosna choroba. fibrom by byl lepsi varianta.
@Anonymní píše:
Tady ti opravdu těžko někdo poradí a vzít si volno k vůli zdraví si myslím že stojí zato.
@janablizkova píše:
Tady ti opravdu těžko někdo poradí a vzít si volno k vůli zdraví si myslím že stojí zato.
No tak když je problém v práci, tak si nech nasadit připadně genitální bradavice, zakladatelko… ![]()
@Anonymní píše:
Prosím anonym nejde o mě. manžel má na předskosce penisu, ne na nem, dve takové jakoby bouličky, malinké. nebolí, není nijak barevně znatelné, prostě je jen nahmatám. má někdo zkušenost?
Těžko to může někdo poznat takhle z popisu pošli fotku a já vám to diagnostikuji studoval jsem 10 let medicínu a už mám něco za sebou ![]()