Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte některá/rý z vás zkušenost s dětskou ortopedií na Bulovce? Máme tělesně postižené miminko a čeká nás tam léčba tak bych chtěla trošku vědět do čeho jdeme. Děkuju
Bulovková ortopedie je celkově na velmi slušné úrovni a dětská na přímo vynikající, dokonce se republikově na některé operace a ortopedické vady výhradně specializují. Ovšem dětskou ortopedii v lůžkové části nedokážu odhadnout, mně se tam moc nelíbilo prostředí a tamější zvyklostí, takový to běhání v šest ráno s teploměrem, to se tam furt dá zažít. A to jsme tam byli jen dva dny. Profesně bych se nebála ničehož nic, co se chování týká, tak to holt záleží, na koho narazíte - bohužel včetně doktorů. Pan primář na dětském před třemi lety byl pěkně studený čumák - zkusím se podívat, zda je tam furt tentýž, myslím, že ne. Takže odbornost je tam vynikající, zázemí někdy úžasné, někdy na zabití, vysloveně záleží na jednotlivých oddělení a praktikách tamních sester.
Ahoj Stálice, děkuju za odpověď, taky jsem slyšela že jsou tam výborní doktoři, tak doufám, že i sestry atd.. budou v pohodě.
Dobry den, rada bych se podelila o svuj „pribeh prozity“ pred 32 lety v nemocnici na Bulovce. V r. 1985 mi byla, jako 10ti letemu diteti, diagnistikovana Perthesova choroba. Nejdrive mi zacali bolesti v oblasti kycelniho kloubu a pozdeji si rodice vsimli, ze „kulham“ na pravou nohu. Objednali me k detskemu ortopedovi na Bulovku. Jeste tyz den mi byl proveden „rentgen“ kycle a v nemocnici jsem uz zustala. Nejprve jsem lezela a na nohach jsem mela zavesene zavazi. Cca po 3 tydnech byla stanovena operace na 4.6.1985. Bylo mi necelch 10 let a mela jsem nesmirne stesti, ze jsem se dostala do rukou prof. MUDr. Dungla. Neni pro me dulezite, zda operoval byvaleho prezidenta, ale je pro me dulezite, ze operoval me, 10ti letou neznamou holku, ktere zachranil „kycel“. Letos mi bude 42 let a nikdo na mne nikdy nepoznal, ze jsem prodelala tuto chorobu, a ze jsem mela o pul centimetru kratsi nohu. Dle meho nazoru je to jeden z nejlepsich doktoru diky svym „novodobym“ metodam v oblasti detske ortopedie. Bulovku, byt po 32 letech, mohu vrele doporucit predevsim diky tomuto cloveku. Dekuji
@matesatko píše: Více
Ahoj, nevím přesně s čím jdete na ortopedii ale díky jedné slečně z těchto stránek jsme s dcerou navštivili https://www.ponseticlinic.cz/…e/ortopedie/ a měli jsme z toho úžasný pocit, za mě spokojenost a dívala jsem se i na google recenze a každý je spokojený, poptala bych se po Dr. Frydrychové ale jak říkám, záleží s čím asi jdete ![]()
@matesatko píše: Více
Ahoj, nevím přesně s čím jdete na ortopedii ale díky jedné slečně z těchto stránek jsme s dcerou navštivili https://www.ponseticlinic.cz/…e/ortopedie/ a měli jsme z toho úžasný pocit, za mě spokojenost a dívala jsem se i na google recenze a každý je spokojený, poptala bych se po Dr. Frydrychové ale jak říkám, záleží s čím asi jdete ![]()
@KrtekP406 píše: Více
tak za těch deset let to asi pořešili. Je zajímavé, že tu nemáš jiné příspěvky než o té klinice.
@vokishka píše: Více
Pardon, nevšimla jsem si stáří příspěvku, jinak tu mám i jiné příspěvky ale když jsem se teď přestěhovala a bydlím tu čerstvě tak zatím nemohu doporučovat něco, co nemám na vlastní kůži vyzkoušené, naštěstí nebyla potřeba, určitě ráda dodám i jiné příspěvky až navštívím jiné zařízení.